Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kerékpárriasztó
Lapozás: OK   2 / 2
(#) gabika26 válasza vision61 hozzászólására (») Ápr 29, 2011 /
 
vagyis ami rá van írva szám az S8050D-nek a megfelelője? és a BC640-el lehet helyetesíteni?de érdekes hogy most ahogy tesztelgettem azt amit beleraktam már nem melegszik egyáltalán!
Ezt raktam az eredeti helyett:

ICP
78L12
Y637G3
(#) vision61 válasza gabika26 hozzászólására (») Ápr 29, 2011 /
 
Amit Te beépítettél az nem tranisztor, hanem egy 12V-os stabilizátor.
(#) gabika26 válasza vision61 hozzászólására (») Ápr 29, 2011 /
 
gondoltam hogy nem ugyan azt a funkciót szolgálja de mégis tökéletesen müködik!
Kb menyibe kerül az amit leírtál? nem tul drága ez a riasztó és nem érné meg a sokba kerülne az alkatrész!
meg lehet nézni valahol hogy mit jelentenek ezek a számok meg hogy mire valók?
(#) Inhouse válasza gabika26 hozzászólására (») Máj 2, 2011 /
 
Ha tudsz bontani valamiből, akkor ingyen, egyébként meg ha rákkattintasz a BC640-re, akkor kiderül, hogy elég drága...11Ft. Azt el sem tudom képzelni, hogyan működik jól egy 12V-os stabilizátorral ehelyett...

Üdv
Inhouse
(#) gabika26 válasza Inhouse hozzászólására (») Máj 2, 2011 /
 
ugyan ugy müködik vele mint az eredetivel,viszont raktam bele egy uj elemet és igy már megint anyira forró hogy meg sem lehet fogni,nade mindegy,köszi a segitséget,veszek bele BC640 -est,remélem jo lessz.
köszi.
(#) Inhouse válasza gabika26 hozzászólására (») Máj 3, 2011 /
 
Esetleg imádkozhatsz is, de minek?! Miért nem olvasod le végre az IC-k típusát? Csinálnál róla esetleg egy jobb fotót, hogy látnánk kb. mit is csinálhatott az a TO-92 tokozású alkatrész, hogy segíthessünk?

Üdv
Inhouse
(#) BitMiller hozzászólása Szept 13, 2011 1 /
 
Üdvözlöm az urakat!

Érdekel igen nagyon a hobbielektronika, de belátható időn belül nem lesz módomban a megfelelő mértékben elmélyedni benne. Csepelen dolgozom, bár bárhol is legyek féltem a kerékpárom,... satöbbi. A lényeg.

Olyan ***
Egy jeladó, mely pl. az ülés, vagy egyéb viszonylag rejtett helyre van rögzítve (majd én felragasztom), van egy áramköre, mely egy vékony vezeték végigvezetve a kerékpár lakatom mentén, esetleg rácsavarva. Ha valaki el akarja szabadítani a lovat, simán megszakad az áramkör, a jeladó pedig elkezd sugározni, esetleg a beépített pc speaker vinnyog mint a fába szorult királyfi. A másik darabja a konfigurációnak zsebben hordozható, a vevő, melyen szintén van egy speaker, ami szintén vinnyog. Lehetőleg egy panel pincéjéből tudjon felsugározni vész esetén pl. a hetedikre. Ha közben lemerül az elem, vagy szétolvad, nem baj, majd kicserélem. Egy riasztás, egy telep, oszt kész. Akár.
Vagy kapható ilyen kereskedelmi forgalomban?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat! További szép estét mindenkinek.

Részleteket és tervezgetést megbeszélhetNŐK itt később.

* Mi segítünk, de nem vagyunk gyártók .
(#) laszlokunstar válasza BitMiller hozzászólására (») Szept 13, 2011 /
 
Ha vásárolni szeretnél keress a "vehicle tracker" kifejezésre. Mondjuk nem kerékpárra találták ki.
(#) bbalazs_ válasza BitMiller hozzászólására (») Szept 14, 2011 /
 
Szemely szerint egy jo minosegu lakatban (ket lakatban) jobban biznek. Ha hajnali kettokor elkezd vinnyogni, mit csinalsz? Mire a pizsidre felkapsz valamit es papucsba bujsz, a lepcsohazban jarsz meg, eppen latod a tolvajt elkarikazni. Napkozben valoszinuleg annyit latsz, hogy eppen dobjak be egy feher kisteherbe, amin hatul nincs rendszam. Az ejszaka hatralevo feleben nem fog tudni aludni valamint napkozben remekul konstatalod a lopas tenyet.
Ha mindenaron vinnyogot akarsz, akkor mozditasra csippantson ket hatalmasat (kondibol, 130dB-el). Azt talan elveszi a 'tolvaj ur' kedvet.

Szerintem a trackernek akkor van ertelme, ha csapdat allitasz es egy akciocsoport figyeli 24 oraban.
(#) tbenj hozzászólása Aug 14, 2013 /
 
Üdvözletem all!
Kerékpáromhoz riasztót szeretnék csinálni, viszont nem a "csipogós" értelemben.
A mozgás érzékelése után jelet küldene. Namost, a rádiótechnikában nagyon nem vagyok otthon, de kinéztem egy adót( http://www.hestore.hu/prod_10027958.html )+ vevőt ( http://www.hestore.hu/prod_10027955.html ). Szerintetek ezekkel meg tudnám oldani a jeltovábbítást? Ha igen, akkor a riasztó rádiós részébe kell-e még valami?
Következő: »»   2 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem