Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Hát az tény, hogy szebb a levilágítós, de a vasalással valami nagyon nem volt kóser.
Én azért megnéztem volna a bal oldalit hígítóval való lepucolás után. Mindenesetre a jobb vitathatatlanul jobban néz ki
Ugye a jobb oldali a "vasalt"?
![]() A bal oldalit ha letakarítottad volna, nem lett volna a kontraszt ekkora. Őszintén megvallva, ha a lamináló berendezés hőfoka, ideje megfelelően van beállítva amit meghatároz a toner és a papír tulajdonsága, egy kis kísérletezéssel, hidd el lehet produkálni a jobb oldali minőséget! Sőt sok esetben jobbat is! A felhasznált idő mértéke és technika ára sem huszad rangú! Én sosem szerettem a fotó eljárást, ami jóval macerásabb mint a rávasalás, több buktatóval. No, de kinek a pap, kinek a paplan.
Szerbusz.
A bal oldali hidd el tisztességesen le van takarítva. Biztos, nagyobb türelemmel a vasalás is hozott volna ilyen szép munkát, de a levilágítás elsőre sikerült. Üdv.
Idézet: „Sőt sok esetben jobbat is!” Na ezt ne. A vasalással készült nyák esetenként jobb, a fotóeljárással készült nyáknál? Nem hinném. A vasalás soha nem lesz olyan, mint a fotoeljárás. A vasalás is egy technika, és a fotoeljárás is egy technika. Mindkettő használatos az amatőr körökben, de profi körökben csak a fotoeljárást használják.
Uraim! Kérem, hogy ne menjünk bele egy 1329. "Vitatkozzunk-azon-mi-a-jobb-a-vasalás-vagy-a-fotózás" vitába! Rumcájsz fórumtárs szépen megfogalmazta:
Idézet: „kinek a pap, kinek a paplan”
Én hiányolok pár madárfészket, madárfiókát...
Egyébként tökéletes. A hozzászólás módosítva: Aug 30, 2013
Jo lett, szepen kijott a evilagitassal.
En is akartam epiteni levilagitot, de muitan lattam, hogy ilyen jol sikerulnek a panelek, rajottem, hogy nincs miert. Bővebben: Link Bővebben: Link Elso vasalt ketoldalas NYAK-om
Szép lett
Ezt nem kukacoskodásként írom csak én már megjártam párszor hogy túlmelegítettem vagy cserélni kellet alkatrészt akkor a réz levált a lemezről.
Sziasztok!
Egy orosz oldalon láttam meg ezt a matrixórát, és egy kicsit átalakítottam.Az eredeti 35mm piros matrix helyett 53mm magasságú kék került bele. A DS1307 helyett egy RTC modult építettem be, amely akksival, és eeprommal rendelkezik. Kialakítottam a DCF csatlakozást, hogy továbbfejlesztés esetén csak a PIC csere legyen szükséges. A hőmérséklet és idő váltást scrollozással oldották meg, fenntről lefelé jön az idő, és jobbról balra a hőmérséklet. Köszönöm a segítséget sooty barátomnak!
Szuper lesz az óra
Jó lett az órád!
Nemrég építettem meg én is ugyanezt! Azóta tökéletesen működik.
Köszi! Nem, csak van előtte egy plexilap,vagyis kettő között van.Nagyon nagy a fényerejük, azért nem tudtam fotózni sem.
Innen Bővebben: Link
Ugyanaz, csak én egy másik oldalon találtam, és egy kicsit átfaragtam....
Remélem pontos lesz....
Nagyon jó lett, gratulálok hozzá
Köszi!
"Directors" , "epyn" "nedudgi" köszönöm szépen-jövő nyárra építek bele madár fészket is.-most lassan jön a tél ,elköltöztek a madarak
Tetszik, szép. Csábít a gondolat, hogy én is megépítsem.
üdv. sz_f
Tudom, hogy vekonyak a vonalak, mentsegem ra, hogy nem en terveztem a NYAK-ot.
Am en ugy tapasztaltam, hogy akkor szokott a rez elvalni a lemezrol, ha tul forro a paka hegye.
Nagyon tetszetős!
Kösz!
Teljesen saját készítésű minden része!
Nagyon jól sikerült! Gratulálok!
Én is szívesen megépíteném, publikálva lesz a dokumentum?
Sziasztok!
Feltennék pár képet az általam épített dolgokról. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Ezt nem kukacoskodásként írom csak én már megjártam párszor hogy túlmelegítettem vagy cserélni kellet alkatrészt akkor a réz levált a lemezről. 

Nemrég építettem meg én is ugyanezt! Azóta tökéletesen működik.