Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » LCD Diffuzor
 
Témaindító: vmsgrg, idő: Máj 19, 2020
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) vmsgrg hozzászólása Máj 19, 2020 /
 
Sziasztok,

Olyanban kérném a segítséget, hogy nem régiben rendeltem led sort tv háttérvilágításhoz 42-es LG LCD-hez. Ki is cseréltem, összeraktam. Igazából majdnem tökéletes az összkép, de konkrétan lehet látni a ledek helyét, ugyanis ott sötétebb a kép. Gondoltam a plexit rosszul raktam vissza, így szétszedtem megfordítottam, továbbta is ugyan olyan. A 3 diffuzor lapon gondolkoztam, hogy biztos jó-e ahogy visszaraktam, de úgy néz ki, hogy nagyon nem lehet rosszul visszarakni, mivel a TV oldalán lévő pöckök úgy helyezkednek el, hogy ezek a lapok csak egyféle képpen mennek vissza. Vagy ne ragaszkodjak annyira hozzá? Esetleg az okozhatja, hogy a led diffuzor "lencsék" kisebbek mint az eredeti ledeken?
(#) leocska66 válasza vmsgrg hozzászólására (») Máj 19, 2020 /
 
Én is neki álltam az enyémnek pár éve. Annak konkrétan a táp led meghajtó része ment tönkre meg pár led, kapott egy külső tápot mert miért ne alapon, vagy sikerül vagy nem. Azóta is működik, viszont akármennyire is vigyáztam rá nekem is foltos maradt. Mondjuk az enyémen máshogy néznek ki a diffuzorok. Szerintem olyan soha nem lesz mint eredeti állapotában.
(#) bbalazs_ válasza vmsgrg hozzászólására (») Máj 19, 2020 /
 
Mondjuk ránézésre is ég és föld a különbség a kettő között.
De szinte biztos, hogy az eltérő sugárzási szög okozza a gondot.
(#) vmsgrg hozzászólása Máj 19, 2020 /
 
Sejtettem, hogy vehetek új led sort, hasonló diffuzor lencsékkel, elég idegesítő világos képnél a dolog. Köszönet a gyors válaszért!
A hozzászólás módosítva: Máj 19, 2020
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem