Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » LCD -monitor csikos
Lapozás: OK   1 / 1
(#) fefe9 hozzászólása Aug 1, 2009 /
 
Vettem egy" olcsó" NEC multisync lcd 1810-es monitort ,táp nélkül.A tápkérdést hamar megoldottam ,de kék függöleges csikok jelentek meg a kijelző teljes hosszában,még jel nélkül is folyton rajt van,üzem közben halványodik,de nem tünik el.Nem zavar,és nem táp hiba.Ha crt lenne,akkor a függöleges eltéritéssel probálkoznék,de azt sem értem,hogy miért kékcsikos a fekete is kékkel kevert.Szerintem ez nem csak nálam fordulhat elő,de hol keressem a hibát?Szóval már alapban sok a kék +a csikok.
(#) mizsei.robi válasza fefe9 hozzászólására (») Aug 1, 2009 /
 
Szerintem az lcd szalagkábele rossz .Sajna ez nem javitható ha az a baj
(#) san398 válasza fefe9 hozzászólására (») Aug 1, 2009 / 4
 
Ide kellett volna írnod Bővebben: Link

A hiba lehet LVDS kábel kontakt hiba vagy vezérlő hiba.Egy éles kép sokat segítene.
(#) fefe9 hozzászólása Aug 3, 2009 /
 
Sajnos elég későn írtam ezért maradt le a képek is amit most mellékelek.Az is igaz hogy a szalag kábelt ellenőriztem,mozgattam,oldottam,majd vissza,kh-t kerestem,de semmi.azt azért látni,hogy a sarkokban nem olyan erős a csík,de még így is nagyon zavaró.sok használat után halványodik,de nem sokat.
(#) fefe9 hozzászólása Aug 3, 2009 /
 
Még egy pár kép...főleg az utolsón.
(#) olaj76 hozzászólása Nov 27, 2009 /
 
Sziasztok! Van egy dell tipusu lcd monitorom és a jobb szélétől 10cm-re van egy függőleges kék csik a kijelző közepéig. Ebben szeretném seggitségeteket kérni. Előre is köszi.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem