Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » metz 72TD67 100Hz tv segítség kérés
Lapozás: OK   1 / 1
(#) józsef hozzászólása Ápr 14, 2006 /
 
Sziasztok!
Az a problémám ezzel a tévével, hogy képcsövet cseréltem benne,mert az előző csőben csak a zöld ágyú fütött. A TV órákon kerezstül tökéletesen működik,de ha kikapcsolom és visszakapcsolom, a képet nem adja fel, fekete a kép. G2 ne nyitja a csövet on screen nincs, hang van. Távszabályzóról vezérelhető. Kb. 1 órás kikapcsolás után van minden. 5 perces működés után kikapcsolom, majd vissza-van minden. 15 perces működés után kikapcsolom ,majd bekapcsolom - van minden a probléma kb. 20 perces működés után kezdődik. A hűtés a hibára nincs hatással. Másik képcsővel is ugyan így működik a készülék. Sajnos kapcsolási rajzom nincs hozzá, ebben is kérnék segítséget. Akinek ötlete van írjon. Kössz!
(#) Sebi válasza józsef hozzászólására (») Ápr 14, 2006 /
 
A G2 csak a sorkimenőn lévő potitól függ a legtöbb esetben. Van még egy 2kV kürüli 4,7n a képcsőpanelen szűrésnek. Sajnos műszerrel nem hagyja megméretni magát még a hibátlan sem. Én külső tápról szoktam beadni +350V körül tesztelésképpen: ha jól megy akkor sajna sorkimenőcsere, mert egybe van gyógyítva a 2 potival. Monitoroknál néha elkövettem azt, hogy a sorvégtranzisztor kollektorába tettem 1 gyors diódát, szűrést és egy 4,7megás potival így kerülőúton előállítottam a G2-t.
(#) józsef válasza Sebi hozzászólására (») Ápr 14, 2006 /
 
Amikor nincs kép a G2 feszültsége megvan (360v)és szabályozható a potival. Úgy nézki a dolog hogy a digi modul valamiért letiltja a video vezérlést ha hosszabb műk után ki-be kapcsolom a tv-t Mintha valami termikus hiba lenne .de a fagyasztás nemhat a hibára.
(#) Sebi válasza józsef hozzászólására (») Ápr 15, 2006 / 4
 
Milyen chipset? DTV-1?
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem