Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mosógép vezérlők és általános problémáik
Lapozás: OK   208 / 580
(#) botesz válasza macibcs hozzászólására (») Márc 3, 2013 /
 
Nézd meg lehet hogy dugulás van a csövekben.
(#) macibcs válasza botesz hozzászólására (») Márc 3, 2013 /
 
A szivattyútól hátrafele van egy szifon a hátsó falon, azt szétszedtem teli volt szösszel. A dob fele meg a vastag cső van egy - gondolom - bűzelzáró golyóval. Azt még leszedem, bár a bilincs csavarjához a motor miatt nem igazán férek hozzá, de nem adom fel!
(#) macibcs hozzászólása Márc 3, 2013 /
 
Most teszteltem újra.
Igazándiból kb. minden harmadik szivattyúzásindításkor csinálja és akkor is csak 2-4 mp-ig nem indul csak, utána végzi a dolgát.
(#) palko0125 válasza shoginc hozzászólására (») Márc 3, 2013 /
 
Szia!
Lehet a motor meg fűtőbetét is, de én megnézném a zavarszűrő egységet is (a 220-as vezeték ebbe csatlakozik elsőként). Ebben van két kondenzátor, ezek szivárgóárama is okozhat ilyen problémát.
Bye.
(#) macibcs hozzászólása Márc 4, 2013 /
 
Szép estét!
Üstszájgumi alul ahol az üvegajtóhoz ér, kb 5-6 mm hosszan berepedt függőlegesen, így egy mosás alatt kb 1 dl víz csöpög ki. Meg szeretném menteni, mivel tudom megragasztani, van valakinek tapasztalata? Szilikon, uverapid, epoxi ragasztó, de visszaolvastam aki gumishoz vitte vulkanizáltatni. Előre is köszönöm a segítséget.
(#) lukovicsek válasza macibcs hozzászólására (») Márc 4, 2013 /
 
Üdv.

Én ithon bicikliragasztóval szoktam beragasztani, amihez nyersgumi folt is jár, ha jól rárakod akkor örök élet, csak nem tudom hogy Magyarországon árulnak e ilyet.

Üdv. Laci!
(#) maria1982 válasza macibcs hozzászólására (») Márc 4, 2013 /
 
Üdv!

Ha kemény a gumi akkor nem sok értelme van a ragasztásnak. Ha még puha akkor én nitroval letakarítom, majd fbs-el be ragasztom, illetve egy méretre vágott műszálas ruha foltot ( otthonkából kivágva ) szoktam rá illeszteni. Majd ezt az egészet ismét bekenem fbs-el. Nagyon jól bírja.
(#) macibcs válasza maria1982 hozzászólására (») Márc 4, 2013 /
 
Puha még nincs megöregedve. Ez jól hangzik, de csak nagyon vékonyan gondoltam kívülről, mert ha "puklis" a folttól, akkor nem illeszkedik az üvegajtó és akkor ott vagyok, ahol a part szakad. Bírja a hőt (60 néha 90 fok) a szilikon?
(#) lukovicsek válasza macibcs hozzászólására (») Márc 4, 2013 /
 
Szerintem egyikünk sem olvasta el pontosan amit irtál, ha ott van pont ahova az üveg záródik akkor a legbiztosabb az ha átforditod az egész gumit hogy felülre kerüljön.
(#) macibcs válasza lukovicsek hozzászólására (») Márc 4, 2013 /
 
Az átforgatáson túl vagyok, maximum a képen látható pontig forgatható, mert felülről is engedi be a vizet eredetileg, most kb. 9 óránál. Így is szivárog, mert magasabbra tölti a vizet. Vissza akaram forgatni eredeti pozícióba, mert mindenféleképp ragasztani kell, csak kérdés volt a mivel is csináljam.
(#) lukovicsek válasza macibcs hozzászólására (») Márc 4, 2013 /
 
Az a baj hogy a gumi ezen részének elég erősen kell tartania és kellő képpen nyullania az ajtó formájához, minden képpen belülről kell ragasztani vagy fbs-sel vagy ha van akkor akvárium ragasztóval csak előtte nagyon jól meghorzsolni a ragasztandó részt smirglipapirral és jó vastagon tenni a ragacsból belülre, egy ideig biztos elmegy még.
(#) lukovicsek válasza macibcs hozzászólására (») Márc 4, 2013 /
 
Csak be ne zárd ragasztás után rögtön!!
(#) macibcs válasza lukovicsek hozzászólására (») Márc 4, 2013 /
 
Akkor kívülről nem is tennél semmit, hogy jól feküdjön az ajtóval. Belülről és a résbe tenni csak FBS szilikont.
(#) macibcs válasza lukovicsek hozzászólására (») Márc 4, 2013 /
 
Gondoltam rá
(#) palko0125 válasza macibcs hozzászólására (») Márc 5, 2013 /
 
Szia!
Én az ilyet próbáltam sok mindennel, de nálam a legjobbnak a tip-top folt pillanatragasztóval felragasztva vált be. Nagyon jól tart, és azóta sincs gond vele.
(#) lukovicsek hozzászólása Márc 6, 2013 /
 
Sziasztok

Van egy aeg száritógép aminek a fütőspirálja elégett, 1400¸plusz 1000w- van ráirva, valaki tudja hogy hogy van ez? három vezeték megy rá egy belőle közös, ugy néz ki hogy két kör van benne csak az a kérdés hogy sorba megy rá az áram vagy külön külön.

Üdv. Laci!
(#) palko0125 válasza lukovicsek hozzászólására (») Márc 7, 2013 /
 
Szia!
Ha mindhárom kivezetésre megy vezeték, és mivel az egyik közös, ezért nem valószínű, hogy sorba lenne kötve. (ha sorba lenne használva, akkor nem lenne a közös, kivezetés, vagy nem menne rá vezeték.) Ez az én elgondolásom, javítsatok ki, ha nem így van.
Bye.
Palkó
(#) dani vince hozzászólása Márc 7, 2013 /
 

Köszönöm a segitséget -lukovicsek- és -joco19- kollégának.Valóban,kicseréltem a főmotorban a forgó részt és a gép működik.
(#) joco19 válasza dani vince hozzászólására (») Márc 8, 2013 /
 
Üdv örülök hogy megoldódott .
(#) ancsapancsa hozzászólása Márc 8, 2013 /
 
Üdv!
segítséget kérnék sürgősen! Vettem egy whirpool awt 5125-ös mosógépem régóta nem volt használva tegnap bekapcsoltam egy tisztító mosásra este és egész éjjel ment reggel még mindig csak a fele program járt le fura a hangja is mosni mos meg centrifugázik de alig akar végig menni a programon mit tudok vele csinálni?
(#) chromemisi hozzászólása Márc 8, 2013 /
 
Sziasztok.

Ma megállt a mosógépünk, ez egy indesit white 127-es tipusu gép és door hibakódot ír, az ajtó nem reteszel, ezáltal nem is indul el egyik programon se, a hiba egy mosás közbeni bizti lecsapás után vált jelenséggé.

Ha tudnátok segíteni hogy merre kezdjem a hiba kutatást az megköszönném
(#) lukovicsek hozzászólása Márc 8, 2013 /
 
Valaki magyarázza már meg nekem, hogy miért kell egy egyszerü hozzászólást törölni amikor semilyen trágár beszéd vagy hasonló nem volt benne, vagy valaki gondol egyet és törölget össze vissza?

Üdv. Laci!
(#) gamerman hozzászólása Márc 8, 2013 /
 
Sziasztok!

Olyan gondom lenne hogy elindítottam a mosógépem és kb. 2 perc után leállt és se kép se hang,be se kapcsol.A gép amiről szó van Whirlpool AWE7519.Mi lehet a probléma?

köszönöm!

üdv.Norbi
(#) lukovicsek válasza gamerman hozzászólására (») Márc 8, 2013 /
 
Szia.

Le kellene szedni a panel burkolatot és a panelnél elenőrizni előszőr, hogy be megy e az áram a gépbe, ha igen akkor ki kel szedni a panelt elégett alkatrészeket keresni, esetleg egy fényképet tegyél fel a panelről. Amugy nem ég egy led sem rajta?
(#) chromemisi hozzászólása Márc 9, 2013 /
 
Helló mindenkinek, meg lett a ludas hogy mi vált füsté de azonosítani kellene, mert én nem tudom. Ezt lehet házilag orvosolni alkatrész utánpótlással vagy szakembert kell keresni, esetleg siófokon vagy ezen a környéken tudtok e ajánlani valakit, előre is köszönöm.

Indesit wite127-a mosógép típusa.
A hozzászólás módosítva: Márc 9, 2013
(#) chromemisi válasza chromemisi hozzászólására (») Márc 9, 2013 /
 
Találtam olyat amin ez az alkatrész még a lapon van így talán valaki tudja azonosítani.
(#) lukovicsek válasza chromemisi hozzászólására (») Márc 9, 2013 /
 
Üdv.

A másik végébe a panelnek van még két ugyan olyan, olvasd le róla az adatokat és irány a bolt, csak figyelj oda hogy hogy forrasztod bele, a domboru része kerüljön a csatlakozó fészekfelé ami rögtön mellette van, elenőrizd a kis vékony fóliát ami a középső lábához vezet, hogy nem e égett el a tövinél, és ami a legfontosabb először cseréld ki az ajtózárat a gépben mert valószínü hogy az okozta.
(#) gamerman válasza lukovicsek hozzászólására (») Márc 9, 2013 /
 
Szia!

Egy led sem ég rajta.Olyat csinált hogy leállt ,mintha áramszünet lenne és azóta semmi.Majd szétszedem és készítek róla képet.
(#) chromemisi válasza lukovicsek hozzászólására (») Márc 9, 2013 /
 
Meg van a típusszám de neten nem nagyon találok itthon, itt a környéken meg(siófok) nincs üzlet ahol be lehetne szerezni, valami tipp hogy hova fordulhatnék???

mac 97a8 701

Előre is köszönöm a válaszokat.
(#) zolika60 válasza chromemisi hozzászólására (») Márc 9, 2013 /
 
Próbáld webshopból.
Következő: »»   208 / 580
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem