Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK terv ellenőrzése
40 éve a fél karomat adtam volna egy ilyen lehetőségért. Kérdezd meg az oktatót az árakról és tájékoztasd a csapatot . Az hogy megéri e csak rajtad áll .
A hozzászólás módosítva: Kedd, 4:15
Ha megkérdezed, akkor oszd meg velünk is. Én például nem vagyok hajlandó frászbúkkal foglalkozni, így egy értelmesebb elérhetőséget, ha tudsz tőlük szerezni, az se lenne rossz.
Itt egy link az oldalukra:
Bővebben: Link ![]() Én nem tudom, miért kell mindig titkolni az árat? A hozzászólás módosítva: Kedd, 22:59
Szia! Rendben, bekértem tőle/tőlük az ajánlatot. Ha lesz infó, írok ide.
Lehet van többféle opció, majd megírom. Amúgy én sem értem, hogy miért nincsen feltüntetve. Egyedi munkáknál érthető, tőlem is ajánlatot kérnek, az oké. De itt egy tematika szerint halad az oktatás gyakorló feladatokkal, magyarázattal stb...
Köszi, ennyire már nem keresgéltem. Minden esetre amikor majd felveszik velem a kapcsolatot, akkor kiderül mi mennyi.
Minimum bizalmatlan vagyok velük szemben. Én is jelentkeztem, hátha így kapok információt. Közben egy borzasztó adatbekérésen kellett átesni (tényleg a legbénább kérdőív amit eddig láttam, a lehető legostobább kérdésekkel és válaszlehetőségekkel), és valóban kaptam is egy automatikus emailt. Ebben volt egy telefonszám, amit próbáltam felhívni, de nem tartozik hozzá előfizető.
Szintén az emailben van egy hosszas önfényezés (más nincs is benne), ami számomra semmilyen hasznos információt nem tartalmazott. Most várom, hátha fellebben a fátyol, és kiderül valami.
Hívtak, beszélgettünk.
Júli 8-tól indul, kedd, csütörtök 12 alkalom. Zoom-os online tanfolyam, teljes ára 325000+fa, kedvezményesen (ha most 25-éig befizeted) 260000+fa, ha meg holnapig fizeted, akkor 234000+fa. Ha elvégzed, akkor minősített tanúsítványt kapsz.
Igen, engem is hívtak, és teljesen hasonló számokat mondtak. Nekem ennyit nem ér ez a dolog, túlzónak érzem az árat, de persze nem tudom milyen mennyiségű, milyen hasznos tudást lehet szerezni.
Megkérdeztem a tanúsítvány mire is jó, mert zavart ez az elnevezés (miért nem bizonyítvány), és ha jól értettem csak azt igazolja, hogy a tanfolyamot elvégeztem. De vizsga nincs, így valójában inkább csak azt tudja igazolni, hogy a befizetés megtörtént, mert azt nem tudják ellenőrizni, valóban meghallgattam-e az előadást (mondjuk szó volt valamilyen házifeladatokról is). Illetve rákérdeztem a KiCad-hez való kötődésre is, és kizárólag ezt a programot oktatják, aki részt akar venni annak feltétele, hogy legyen ilyen a birtokában (talán ez ingyenesen elérhető). |
Bejelentkezés
Hirdetés |