Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Üdv valaki nem tudja ,hogy lehet egyszerre 2-msn-en belépni de úgy ,hogy a rendes windows-live al?
Tesómnak sikerült de nem mondja meg hogy Hálám üldözze aki megmondja
Ha fent van a live plus, vagy micsoda (nekem is fent van, de nem tudom pontosan a nevét
), abban lehet valahol beállítani... Elég konkrét volt, nem?!
Én ükükmagyarra tippeltem
Szia, szedd le a pidgin üzenetküldőt, ott be tudsz állítani msn, irc, icq és egy csomó klienst, és bármennyi fiókot, én ezt használom, így a feleségem és én is be tudunk jelentkezni egy időbe.
Konkrétnak konkrét és még nincs fent de lesz.
![]() Köszi Doncso előbb meglesem a + aztán azt is ![]() szerk.: ez nem egy szakadt szmájli...
Akkor igy már, hogy te is kaptál a off-ban pontot megalapithatjuk az OFF topik megoldók klubját...
Már csak meg kellene tudni, hogy kik vannak még?
Jelentkezzen mindenki aki megoldotta az off topic ot!!!
Adjunk fel hirdetést?
Szerintem valamelyik modit kellene megkérdezni.
Én csak vicceltem. :wow3:
Ok.
De akkor is ketten már vagyunk...
Van itt több is szerintem. Visszaolvasva jelentkeznek
![]()
Off topik megoldók(off) topikja...
No, akkor én is adnák egy megoldani valót. Állítólag a Delphi v.1-el Win 3.1 alá lehet 16 bites alkalmazásokat fejleszteni. Hát, én ezt keresem.
Hogy lásd, a Visual Studio-val nem csak játszani lehet.
Épp most lettem kész vele.
Én a Basic-el és a C++-al barátkozom, a Web Developert meg imádom.
Még egy picit csiszolgattam rajta, jópofa ez a szórakozás a PC-n.
A kép és pdf oszlopokban az számjegyeket képekre cseréltem, bár jelenleg ezek sem valami szépek a mostani formájukban, de mostmár csak a képek minőségét kell felturbózni.
Jó kis progi! Olyanra nincs igényed, hogy az alkatrészeket, vagy csak egyes alkatrészeket egyenként ismerje, ne ömlesztve, pl van 30 darab? Tudod, amikor válogatott, egyező paraméterűekre lenne szükség. Nemcsak a csöviknél, hanem akár a tranyóknál is lehet ez szempont. Persze ekkor minden egyes ilyen alkatrész kapna egy saját azonosító kódot.
Ezzel a témával átkéne ide költözni: Elektronikai szoftverek
Piskóta tekercs öninduktivitásának számolására keresek képletet.
Előtte ki kell számolnod a tésztát elkészítők ellenállását, ami partizán/négyzetméter.
Éhségérzet (állandó változó) szorzva a piskótatekercs hosszával egyenlő az indukált energiával ami lehet akár indítónyomaték akár kilométer esetleg tartóerő.
Te nem véletlenül a piskótivitás képletét keresed?
Na kitisztítottam a proci hűtőbordát, meg a ventit is.
![]() szerk.: a kép nem szerkesztett |
Bejelentkezés
Hirdetés |

), abban lehet valahol beállítani... Elég konkrét volt, nem?!