Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Van valaki Fejér megyében aki szokott a linkről rendelni? Mi soha nem rendeltünk innen.
Különben jó ötlet innen ilyet rendelni? Tudom, hogy az új drága. Azonban...
Az jutott eszembe, hogy esetleg a típus ismerői hátha tudnak valamilyen egyező de olcsóbb terméket a jelzett helyett. Megtörtént: Nissan Almera gyújtásvezérlő bárhol keresve 40-60 ezer között, még ebayról is. Valahogy ráleltem, hogy a 95-ös Honda Civic matt ugyanaz, azt meg neten 9500+csomagdíjért megkaptam......
Az aliról rendeltem már ilyesmit és tökéletesen teszi a dolgát. Amikor a gyári új ára horror, utángyártottban szintén, bontottat nem éri meg (meg azért is sokat kérnek), de ráér 2-3 hetet, míg megjön az új aliról, akkor nem kell rajta sokat gondolkozni. Rendeltem már toyotához ablakmosó motort, peugeothoz rendszámvilágítást és mind jó azóta is.
Nekem ilyen jellegű negatív tapasztalatom még nem volt, régebb óta használom , szintén németek indíttatására, ott mindenki (akit ismerek) ezt használja.
Viszont van egy jó tulajdonsága: sokat küldünk egymásnak képeket, és ha gyenge a térerő vagy lassú a net akkor is elküldi a képet csak lassabban, míg pl emailen nem megy el a kép... Inkább azt vettem észre, egyre gyakoribb a spam hívás, Laoszból meg Nigerből meg sok exotikus helyről...
És miről beszélgettek pl. a laosziakkal?
Szerintem: "Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!
Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!"
Én Mexikóból kaptam egy csajtól érdekes hívást.
![]() Majdnem elhajtottam, de azután kiderült hogy apám egyik testvérének az unokája. És tényleg, Ő is örökölt. Merthogy odaszakadt hazánk lánya. És tényleg. Lényeg, nem minden átverés, de a túlnyomó (2/3-os) többség az igen.
Három hete Irakból hívtak. Tényleg rosszul éreztem magam akkortájt, de azért annyira nem.
![]()
Nekem volt Észak-koreából hívás. Ne, tudtam felvenni a telefont. Tartottam is tőle, hogy a munjkatáborban végzem, de mégf nem jöttek értem a kefehajú martalócai.
![]() Tartalom szerkSziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy egy friss HE-regisztráció esetén miért nem jelenik meg a saját menüben a "Tartalom szerk." menüpont? Cikket tenne fel egy ismerős, de nem tud. Erre a GY.I.K. / szabályok menüben sem láttam utalást. Az almenü elérhetősége a regisztráció óta eltelt időhöz, hozzászólások számához vagy esetleg máshoz kötött lenne?Idézet: „ecetet neki” Visszanőtt már az ecettől, vagy nem azért nem megy a verda? ![]()
A választ nem tudom, de az oldal alján lévő "Hiba jelentése" linken gyakorlatilag a moderátoroknak tudsz üzenni.
Ez szerintem csak a rendszámtábla világításának a foglalata. Ettől megy a verda.
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2025
ÁgaprítóÜdv! Van valakinek tapasztalata elektromos ágaprítókkal. (szervíz, használat, bolt) Kellene egy ilyen jószágot beszereznem de nem akarok nagyon gagyit venni. Olyat szeretnék ami "behúzza" az ágakat . És feltehetőleg nem csak egyszer használatos.Amiket eddig néztem kb 70 - 80 000 Ft körül kezdődnek. Pl parkside. Köszönöm.
Ha rám hallgatsz, akkor csak maróhengeres, és ellenkést ésszel beállítani.
Nagyon véknyat mindegyikbe nehéz beletuszkolni, ami rettenetesen nagy, az meg a torkán akad mindegyiknek. Például karácsonyfát egyben háztartási méretű gép nem nyeli le. Röviden: Dolgozni kell vele mindenképpen. Amúgy nagyon hasznos, nem annyira zajos (aprítótárcsás egyik nagy hátránya), valamint kicsit meg is nyomorgatja az ágakat, ami komposztálásnál nagy előny...
Köszi!
Tárcsás már volt. Igaz hogy jóval olcsóbb de használni nem tudtam. Vastag anyagokat nem akarok aprítani . Van kb 40 m túl magasra nőtt sövényem. Azt illetve a fák metszési hulladékát szeretném hasznosan eltüntetni. Nem nagyon ismerem ezeket a mostani márkákat de gyanítom hogy egyik sem tudja azt a minőséget amit a kb 25 éves metabo vagy makita tudott. Azért működőt szeretnék ![]()
Figyelni kell azokra hogy a PC/tablet/okostelefon amin írni akarsz legyen lefrissítve, mind az oprendszer mind a böngésző. És be kell jelentkezni ahhoz , hogy minden flottul menjen
Az enyém ilyen, sajnos több éves, de nem kell cserélni, mert csendben (nyamm, nyamm, ág felül be, alul dobozba be
![]() Hogy most mi a menő, azt nem tudom, de anno alsó középkategóriás maróhengeres volt a Vauhaus-ban.
Én ILYENSMIVEL dolgoztam a tavaj nyáron. Bár ez nem elektromos hanem benzines, méghozzá nem is gyenge, ennek ellenére ez is lefullad ha túlterheled. Nagyon tömni nem lehet mert eldugul a kijövő része aztán leállit, aztán szétszed , aztán kitakarít, aztán összerak, és ez elég időigényes. A száraz ágakat nem igazán szeretik ezek a gépek, inkább a frissen vágottakat.
A hozzászólás módosítva: Márc 20, 2025
Én tavalyelőtt írtam az enyémről: Bővebben: Link
Még mindig ugyan ez a véleményem róla, ugyan úgy teszi a dolgát, csak sajnos dolgozni kell vele, nem csinálja meg helyettem ![]() A hozzászólás módosítva: Márc 20, 2025
Köszi! A baj az, hogy ugyanazon PC / böngésző alá a saját nevemmel belépve működik, megjelenik az a menü, az ő accountjával pedig nincs ott. Nyilván nála sem oké, ráadásul korlátozott a nethozzáférése.
Akkor itt tényleg az lessz a megoldás , amit már mások is írtak, hogy rá kell kérdezni a Moderátoroknál .
A ryobi nevű műrkával van valakinek tapasztalata? Azt tudom hogy peca orsoban a legjobbak között van de gépekben ? Ezt találtam . Szerintetek ez jó lehet? Bauhaus
|
Bejelentkezés
Hirdetés |