Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Omron H3CA
 
Témaindító: verwolf9999, idő: Márc 14, 2011
Lapozás: OK   1 / 1
(#) verwolf9999 hozzászólása Márc 14, 2011 /
 
Minap a kezembe került egy omron H3CA multifunkciós időrelé , de sajna van vele egykis baj nincs doboza csak a szallagkábel ami 12 vezetékből áll és maga a kijelző gombjaival (szóval csak az eleje ) . A neten nem találtam bontott ábrát ezért fordultam hozzátok . A leírását átbogarászva a funkcióit már ismerem de azt nem tudom hogy van e még hozzá valami a dobozban amire akkoriban a szallagkábel volt kötve vagy csak egyszerűen a pinek-re volt csatlakoztatva . És ha a pinekre volt csatlakoztatva akkor mi hova való ?
(#) szendi001 válasza verwolf9999 hozzászólására (») Márc 15, 2011 /
 
Itt van a teljes doksija. Én korábban szedtem szét időreléket, és a szalagkábel általában az erősáramú részhez ment, tehát az esze külön volt. Valószínű igy már nem lesz használható, mert az eredeti doksija szerint Oktál 8 as foglalata kell hogy legyen, és ott valósul meg a funkció, magyarul szokott ott lenni egy bazi relé.
(#) (Felhasználó 1947) válasza verwolf9999 hozzászólására (») Márc 15, 2011 / 4
 
A power board nélkül nem használható.
Sajnos Neked csak az előlap modulja(display modul) van meg, ez önmagában, illetve a két panel külön-külön nem használható.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem