Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » OMSZÖV OE-104 Multiteszter
Ilyen korrekt pontos hibalista mellett kb a tervezője is csak ennyit tudna tenni ....
A hozzászólás módosítva: Jún 28, 2026
Pontosabban a háromszög generátor nem mutat semmi élet jelet cseréltem már az IC-ket de semmi. Valamiért a Schmidt tigger áramkör sem azt csinálaja amit kell, de az OTÁ-kat sem tudom mit váltanak a vezérlőlábon, van valami változás ha a potmétert tekerem. De mivel a könyve is nagyon szükszavú így csak találgatni lehet a működést, bevallom az OTÁ-kat sem tudom hogy mi lenne a helyes működésük. Volt már piszkálva a látszik.
Az elektrotanyán próbáld "meglelni" a kapcsirajzot ha megtalálod egy fokkal könyebb dolgod lesz ...
Kapcsolási rajz nélkül "lehetetlen küldetés "...
Tetszett a konkrét hibalista, és az ultrakonkrét válasz is.
Most már csak oda kell nyúlni, ráforrasztani az alkatrész lábra, és ... Esetleg a rádiómúzeum org? Csak igy fonetikusan, de megkereshető. Én ott találtam meg egy ndk-s cuccost. Boy Esetleg lehetne kérni egy Téma megnevezés módosítást? Mert nekem az OMSZÖV ismerős, de T-vel nem annyira. A hozzászólás módosítva: Jún 28, 2026
KB egy percet szántam rá:
https://elektrotanya.com/omszov_oe-104_multitester_gepkonyv_ocr.pdf...d.html Itt két link is van. A Scribd az mocsok szokott lenni általában, csak a tizen egynehány oldalig adja ingyen, de ezt most megnéztem, és a teljes gépkönyv olvasható. Most laponként leszedni, akkor is előrébb vagy. https://www.scribd.com/document/456252409/omszov-oe-104-multitester...cr-pdf nem gugli kereső.
OMSZÖV-öt akartam írni de mellényomtam és nem néztem meg mégegyszer mielőtt felraktam, csak utána vettem észre de akkor már nincs lehetőség módosításra.
Nem a manuálokkal van gond hanem a szerkezettel. Azt meg találtam, egyébbként mindenhol az borzalmas pocsék minőségű van, a szöveges rész ami olvasható a kapcsolási rajzok szinte használhatatlanok de az EO-961 a funkciógenerátor része megegyezik és használható a Tanyán letölthető.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |