Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » ProComp 2 enkóder - orvosi elektronika
 
Témaindító: bencegh, idő: Jún 24, 2015
Témakörök:
Lapozás: OK   2 / 2
(#) bencegh hozzászólása Jún 24, 2015 /
 
Volt próbálva másik optikai vezetékkel is, mert bent a munkahelyen is van egy ilyen gépezet. A tappancsos vezetékek még nem voltak cserélve, de ami gyanús az az, hogy eddig stabil fénnyel égett a led.
(#) eyess válasza bencegh hozzászólására (») Jún 24, 2015 /
 
A led fényereje , és a tappancsok nem függnek össze a led az inpulzusok ütemét jelezné vissza , ha jól tudom , de ha nem , akkor csak egy üzemi visszajelzés.Viszont ha csak emiatt van benne a led akkor a gép tápellátásával lesz gond.
(#) abcdabcd válasza bencegh hozzászólására (») Jún 24, 2015 /
 
Amúgy mivel úgy tűnik a LED egyik lábára megy az a felszakadt vezetősáv, így lehet nem csoda, hogy nem úgy világít a LED, ahogy eddig...
(#) Lucifer válasza bencegh hozzászólására (») Jún 24, 2015 /
 
Ez nem egy űrhajó elektronika, valószínűleg javítható. Okádékul van beültetve tehát akár valami forrasztási probléma is lehet.
(#) bencegh hozzászólása Jún 24, 2015 /
 
hmm... elképzelhető olyan, hogy a led váltakozó áramfelvétele miatt a monitorozott (visszaküldött) értékek is ingadoznak?
amúgy köszi a tippeket, már így is beljebb vagyok valamivel, jövő héten ha minden igaz ránéz simpi, meglátjuk mi sül ki belőle, addig próbálok némi tesztet még elvégezni a többi vezetékkel is, nehogy feleslegesen fussunk köröket.
(#) eyess válasza bencegh hozzászólására (») Jún 24, 2015 /
 
Igen nem árt megnézni a vezetékeket , csatlakozásokat bárhol valami gixer van , akkor már nem fog működni a dolog.
(#) bencegh hozzászólása Nov 24, 2015 /
 
Sziasztok! Sajnos simpi idő híjján kiszállt a dologből, így továbbra is nyitott a kérdés, ha valakinek lenne rá kis ideje, nagyon megköszönném!
Továbbra is azt gondolom annyira nem lehet nagy gond, mert leginkább kontakthibára utalnak a tünetek.
(#) bencegh hozzászólása Nov 25, 2015 /
 
Ha valaki tudna ebben segíteni nem lennék hálátlan! Fontos az ügy, mert munkaeszköz, ráadásul Amerikába küldeni nagyon időigényes és költséges lenne...
A hozzászólás módosítva: Nov 25, 2015
Következő: »»   2 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem