Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Samsung hűtő hibakódok
 
Témaindító: servicegang, idő: Máj 25, 2009
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) servicegang hozzászólása Máj 25, 2009 /
 
Hello,

samsung hűtő hibakódokra, service manualokra lenne szükségem, jelenleg RL33SBNS/RL36SBSM/RL41PCSW tipusokhoz.
Mellékletben én is dobok fel egy kis táblázatot hűtőjavításhoz.

Köszönöm!
(#) NeoCorteX hozzászólása Máj 25, 2009 /
 
De durva hogy már a hűtőnk is hibakódokat ír ki... Lassan drivert kell ahhoz is telepíteni:S
Ezt találtam.
(#) servicegang hozzászólása Máj 25, 2009 /
 
Hello,

hát, nem állsz messze a valóságtól, de driver még nincs hozzájuk. A kijelző (a ledsor "levillogja" a hibaüzenetet, pl 5 ledből balról a második kivételével mind egyszerre villog, a 8szegmenses kijelzők 1 szegmens aktiválásával jeleznek pl.: fagyasztó hőmérsékletkijelző, második számjegy, jobb felső függőleges szegmens világít csak). A hibakódok birtokában meggyorsulna a javítás, igy nagyon lassú folyamat, mire az ember kizárásos alapon eljut az eredményig.

A link amit küldtél sajnos csak használati utasításokat tartalmaz, de mindenesetre köszönöm a segítségedet.
(#) servicegang válasza servicegang hozzászólására (») Máj 27, 2009 /
 
Megoldódott a probléma az előlapi panel cseréjével. (RL33SBSW)
(#) zovirax hozzászólása Márc 1, 2011 /
 
Samsung borhütőn E3 hibakódot ír ki és megfagytak a rozéim
Valaki tud hibakód ismertetőt?
(#) Freon hozzászólása Feb 3, 2014 /
 
Sziasztok!

SAMSUNG SR-L36NMB kombinált hűtőhöz kérnék segítséget. A készülék tökéletesen működik úgy egy jó fél napig.Megcsinálja a kellő hőfokokat mind a két térben. De egyszer csak nem kacsol vissza és a hőfokok felmennek,ha ezt követően ki kapcsolom vagy áramtalanítom akkor újra bekapcsol. Vezérlő panel már cserérve lett és a termisztorok is. Mi lehet még a hiba oka????
(#) birlas válasza Freon hozzászólására (») Aug 17, 2014 /
 
Szia.

Ugyanezzel a hibával küzdök. Az alábbi link segített: Link

Ha jól gondolom nekem is ugyanez a hiba oka. Most próbálok leolvasztó fűtőbetétet szerezni. Nálad megvan már a hiba oka?
A hozzászólás módosítva: Aug 17, 2014
(#) kovi1976 hozzászólása Márc 26, 2016 /
 
Samsung side by side rsh5utts hűtőnknek a kijelzője csak részbe mutatja a dolgokat. mi lehet a baj?
(#) grabo hozzászólása Nov 27, 2016 /
 
Sziasztok ! Tud valaki esetleg segíteni Samsung RL34EGPS1/XEO hűtő előlapi kijelző javítással kapcsolatban. A számokat mutató vonalak egy része már nem működik, így elég nehéz beállítani a kellő hőmérsékletet. rendelni lehet, de 16 ezer forint körül van az ára.
Köszi üdv Grabó
(#) kovi1976 hozzászólása Nov 27, 2016 /
 
Nekem sikerült megoldani a dolgot. Vettem 90 euróért egy új panelt és kicseréltem magam
(#) Mosomasa01 hozzászólása Aug 31, 2017 /
 
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem mert megakadtam! Egy Samsung rsj1zers sbs hűtőn küzdök, nem indul a kompresszor! Az inverter panelen van egy piros led ami másodperenként felvillan kb fél sec.-re. A panelen kicseréltem az inverter ic-t de ez nem hozott megoldást. A main-ről jön jel az indulásra amit egy optokapu továbbít egy TMP88PH40NG ic-nek és ez a drága adja tovább fázisonként a jelet amit mérni nem tudok. Tudja e valaki mit jelez a led villogás illetve a fent említett TMP icéből le tudja e szedni az eprom tartalmat és egy újba felrakni?

Köszi!
(#) Mosomasa01 hozzászólása Márc 13, 2018 /
 
Üdv!
Egy viszonylag egyszerű kérdésem lenne. Volna egy samsung rsj1kers tipusú sbs hűtő, amit ellátak egy csodálatos adagoló motorral. Ez a motor adagolja a hűtőközeget a normál és a fagyasztó térbe felváltva. Ez a motor az pcb panelről kap 1*12V ot és 4*Gnd-t. Az én logikám szerint ennek a motornak folyaüatossan kellene mennie mikor a kompresszor megy de én a 12V helyett csak 4,1V ot mérek. Viszont mikor bedugom a hálózatba csinál egy teszt ciklust és ott haható, hogy forog a motor. Erről mi a véleményetek?
Köszönöm!
(#) ferko66 hozzászólása Jún 6, 2018 /
 
ÜDV urak esetleg tudnátok ajánlani nekem SAMSUNG SBS RS60FJSM hütö elektronikai hibáshoz nagyonhozzáértö SZERELÖT ??? alaplapom van kettö is de csak villog és mást nem csinál !
(#) ferko66 válasza Mosomasa01 hozzászólására (») Jún 6, 2018 /
 
ÜDV urak esetleg tudnátok ajánlani nekem SAMSUNG SBS RS60FJSM hütö elektronikai hibáshoz nagyonhozzáértö SZERELÖT ??? alaplapom van kettö is de csak villog és mást nem csinál !
köszönöm!
(#) ISTVAN123 hozzászólása Aug 29, 2018 /
 
Sziasztok.Segitségetekre lenne szükségen.A samsung no frost cooltech dynamic hütőmön elkezdett az öt ledből az ötödik villogni,ugy hogy épp hazahoztam diagnostikáról,kijavitották,összeraktam.Kifogástalanul indult a motor stb.Csak a fagyónak a ventillátora befagyott és nem hütötte a felső hütő részleget,igy kiolvasztottam.És azóta beindul fél percig müködik,de utánna le áll és el kezd villogni az ötödik led.Mi lehet vele a gond?
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem