Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » SigmaTel STMP3505
Lapozás: OK   1 / 1
(#) Roci hozzászólása Jún 4, 2006 /
 
Üdv HE-sek! Egy SigmaTel STMP3505 típusú audio SoC IC-hez keresek adatlapot, de eddig csak Product Brief-et találtam. Ti honnan szoktatok IC adatlapokat szerezni?
(#) Frankye válasza Roci hozzászólására (») Jún 4, 2006 / 4
 
Szia!

Innen szoktuk leszedni.

A Téged érdeklő IC adatlapja pedig itt lelhető fel.
(#) Roci válasza Frankye hozzászólására (») Jún 6, 2006 /
 
Az oldalt ismerem, azt a PDF-et már letöltöttem, de az csak egy Product Brief, nekem pedig egy full adatlap kellene, amiből apró részleteket is meg lehet tudni. (pl. lábkiosztás, ilyenek)
(#) Roci válasza Frankye hozzászólására (») Nov 7, 2008 /
 
Köszönöm (így, 2 év távlatából) a tippet, azóta sikerült megoldanom a problémát.
(#) tronic hozzászólása Aug 12, 2009 /
 
Kedves Roci!
Megosztanád velem is? Hasonló gondban vagyok. Már második mp3 játszóm, ami elemről nem megy, usb-ről igen. Tippem szerint a dc-dc konvertere ne indul, ami a nagy ic-ben van, csak hát doksi nélkül nem tudom mit mérjek.
előre is köszi
(#) Roci válasza tronic hozzászólására (») Aug 17, 2009 /
 
Kedves tronic!
Annak idején sikerült megoldanom adatlap nélkül a problémát, és már most is majdnem megírtam neked, hogy el kell keserítselek. De csak majdnem, ugyanis a Rockbox projekt oldalán ráakadtam egy csomó hasznos infóra, többek között egy "Reference Schematics" doksira, amiben szó van a DC-DC konverterről is. Bőven elképzelhető, hogy a két lejátszód pontosan a referencia kapcsolásokat alkalmazza, szóval hasznos lehet. Ugyanitt az adatlap is fellelhető. Az oldal itt található.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem