Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   1172 / 1172
(#) bbb válasza Skori hozzászólására (») 19:49 /

Hosszban mekkora helyed lesz?
Árukereső lista: link
A mostani quadronál a 1030 gyengébb, a 1050 erősebb. A listában az 50 feletti kártyák, amik szóba jöhetnek, ebből az intel a310-nél jobban jársz egy amd rx6400-zal (az áruk megegyezik, de az útóbbi jelentősen jobb). Valószínűleg hosszban is szűkösen leszel, ezért mondjuk ilyet nézz: Link

Ha használtat nézel, akkor legalább nvidia gtx1050-est keress, csak a fene se tudja van-e low profile kivitelben.
(#) img válasza Skori hozzászólására (») 19:57 /

Szia!

Ha nem kapsz LP K2200-at akkor GTX1650TI-t vennék mert a low profile kártyák közül azok a legújabb generációsak (az RTX-ekből már nem adtak ki LP variánst) és a teljesítményfelvételük még pont belefér a PCIE csatlakozó által szolgáltatott 75W-ba.

A másik témához most nincs ötletem.
(#) img válasza img hozzászólására (») 20:02 /

A GTX1x50TI-k mindig erősebbek mint az elvileg nagyobb GTX1x60-ak.

Innen szemezgethetsz:

https://hardverapro.hu/apro/geforce_gtx_750_ti_1050_1050_ti_1650_gt...s.html
(#) tki válasza Skori hozzászólására (») 20:55 /

Végtelenül nevetséges, de nagyon régen nem láttam már én sem egy rendes mixert (Windows-on), amin egy panelen látni a rendszerrel felsoroltatható összes hangcsatornát és beállításaikat áttekinthetően és kényelmesen használhatóan. Pedig időnként kellene. Emlékszem, hogy régen létezett ilyen, és barkácsolni sem olyan nehéz, csak a világban előforduló sokféle konfigurációt macerás kitesztelni, hogy jól működik-e velük a program, de azt nagyon. Amúgy persze létezik minden a DJ-keverőpulttól a nem tudom, miig, de egy sima mixer...

Miután úgy 13 év alatt már majdnem sikerült a Microsoftnak a régi Kezelőpultból az új Beállításokba migrálnia a hangbeállításokat is, a Windows 11-ben kezd egészen használható lenni a beépített felület, de a valóban kényelmestől messze van, billentyűshortcut-okat sem lehet beállítani stb. A szokásos minőség...

Ha csak a kimeneti csatornákról van szó, akkor erre hivatkozik mindenki, de szerintem harmatgyenge: EarTrumpet. Nyílt forrású és még díjat is nyert, csak tudnám, hogyan: https://apps.microsoft.com/detail/9nblggh516xp?hl=hu-HU&gl=HU Modern UI-os, de ebben az esetben nem probléma. Ez is valami...
A hozzászólás módosítva: 21:00
Következő: »»   1172 / 1172
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem