Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógépem zavarja a TV-t, rádiót
Lapozás: OK   3 / 3
(#) Udvari Zsombor válasza Massawa hozzászólására (») Júl 4, 2022 /
 
Én is fel tudok hozni egy érdekességet. Régebben az egyik HEStore rendelésemben volt ez a 9V dugasztáp, amit végül nem tudtam ahhoz használni, amihez eredetileg szántam. A jelenség az, hogy a feszültség rendesen meg van, de amire rákötöttem a dugasztápot, szinte "visított" a hang kimenete, annyira súlyosan ontja magából a zavarokat. Megpróbáltam rákötni egy kisrádióra, viszont bárhová tekertem a rádiót, kizárólag folyamatosan "visított". Így csak nagyon kevés olyan dologhoz jó az a dugasztáp, ami nem érzékeny a zavarokra.
(#) bgsf válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Júl 6, 2022 /
 
Szia, hasonlóval én is találkoztam, volt egy telefontöltőm, és ha rádugtam a telefonra az érintő képernyő az istennek se működött, kihúztam hibátlan a telefon, bedugtam agyhalott lett.... na kuka. Kár hogy nincsen szkópom, megnéztem volna mi jön ki a kimenetén.
(#) Massawa válasza bgsf hozzászólására (») Júl 6, 2022 /
 
Nem a kimeneten van a zavar, azt kár mérni. Az egész koceráj okádja a nagyfrekvenciás zavarokat. Ha a telefon csak akkor rogyik össze, ha összedugod, akkor a DC kábel az antenna. Nálunk az összes butorba épitett LED világitás ilyen volt, mentek is egymásután a tápegységek a kukába.
(#) bgsf válasza Massawa hozzászólására (») Júl 9, 2022 /
 
Nem is gagyi töltő volt. Nekem volt egy G.NIUS számítógéphez hangszóróm, már hamarabb tudtam hogy csörögni fog a telefonom mielőtt még csörgött volna. Van ami szórja a jelet, nem ide tartozik, szomszédunk tévéje a hálószobánk másik oldalán volt pont az ágyunknál, egész éjjel zenecsatorna, na egy antennát odaraktam a falhoz és én is néztem az ő tévéjét, így már tudtam aludni.
Következő: »»   3 / 3
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem