Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Szivattyú (vízszint) vezérlés javítás
Lapozás: OK   24 / 24
(#) VIM válasza proli007 hozzászólására (») Máj 29, 2020 /
 
Tiszteletem! Hát ez profi megoldás és ennyi pénzért nem is érdemes barkácsolni. Ötletelek itt feleslegesen amikor kész megoldások is vannak bagóért.
(#) proba válasza toggyuri hozzászólására (») Máj 29, 2020 /
 
Gondolnám belelógatod a csövet , fixen rögzíted, és működik. Ha azon az elven működik, milyen magas a vízszint a csőben, akkor az mindegy, hogy a cső kívül van vagy a medencén belül.
(#) toggyuri válasza VIM hozzászólására (») Jún 2, 2020 /
 
Szia!

Köszönöm szépen! Valóban szóbajött hasonló ötlet, de a medence vízterébe nem tudok tenni semmit, csak kontakt érzékelőt.

A szűrőtartályon gondolkozom...esetleg oda tehetnék hasonló megoldást.
(#) tibibalogh520 válasza toggyuri hozzászólására (») Jún 2, 2020 /
 
Az miért nem tetszik, amit "Próba" fórumtársunk javasolt? Hogy a mosógép presszosztát csövét bele lógatod a medencébe, és rögzíted a megfelelő magasságban?!
(#) toggyuri válasza tibibalogh520 hozzászólására (») Jún 9, 2020 /
 
Nagyon kézenfekvő ötlet, de a tulaj nem szeretné, ha belelógna valami a medencébe. Egyébként megépítettem a Smidt - tiggeres egyszerű áramkört, amit itt közöltetek és tökéletesen működik. Rozsdamentes süllyesztett csavart tetem a medence oldalára,ami nem lóg ki , így nem zavarja senki hátát.Mivel úgy alakítottam ki, hogy csak akkor van feszültség alatt,amikor a keringetés (fűtés) működik, így talán nem fog elfogyni az anód elektróda. Ráadásul módosítottam a bemenő-ellenállást akkorára, hogy éppen bekapcsoljon ha víz éri,így remélem tartós lesz. Ha néha cserélni kell az elektródát, annyi belefér. Köszönöm a segítséget!
Következő: »»   24 / 24
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu