Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Térhatású sorrund erősítő
Lapozás: OK   1 / 1
(#) tomi9 hozzászólása Márc 2, 2007 /
 
Helló.
Találtam a Gyűjteményben egy jó hangzású kapcsolást. Az lenne a kérdésem, hogy aki megépítette, annak milyen véleménye van róla?

Erről lenne szó!
(#) vga hozzászólása Márc 3, 2007 / 4
 
Hello. Én megépítettem. A tapasztalataim? Nos, elég vegyes. Igazából kissé jobb eredményre számítottam. Az a helyzet, hogy zenehallgatáshoz nem igen van erre szükség, jó, eredetileg nem is erre találták ki. Letöltöttem a winamphoz egy Dolby Surround plugin-t enélkül nálam gyatrán szól. Bizonyos felvételeknél elég jó térélményt ad, másoknál meg pocsék lesz az eredmény.
Az a baj, hogy egyik módban (surround, simulated, music) sem lineáris az átvitel (nagyon nem ) még a két front csatornának sem.
Filmeknél is csak azoknál érezhető valami, ami eredetileg Dolby Surround hanggal van, vagy ha az AC-3 filtert beállítod úgy, hogy a kimeneten Dolby Surround (ProLogic) jel legyen.

Az IC beszerzése sem volt könnyű, nekem azt mondták a boltban hogy többet már nem rendelnek.

Szóval ha építési tapasztalatot akarsz szerezni akkor jó, de nagy házimoziélményre ne számíts.
(#) Zoltan.ms válasza tomi9 hozzászólására (») Márc 3, 2007 /
 
Szia.,én már megépítettem vagy 3 5.1-e erősítőt és az eddig szerzett tapasztalatok alapján csak azt tudom neked javasolni, hogy zenéhez, mp3-hoz, filmek-hez legjobb egy 5.1 analóg kimenetű dvd lejátszót venni amiben van pro logic dekóder is, Pl. millennium divx, és ahhoz építeni egy 5.1 es FET-es erősítőt. csodálatos hangja van minden tekintetben magasan lekörözi a boltban kapható cuccokat a 100e -os kategóriában de sztem még afelett is, és viszonylag olcsón +építhető
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem