Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Termosztát manuális óra
 
Témaindító: petkat, idő: Dec 18, 2021
Lapozás: OK   1 / 1
(#) petkat hozzászólása Dec 18, 2021 /
 
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy a termosztát manuális órája eddig úgy volt beállítva,hogy csak időnként induljon el a fűtés.Átállítottam állandóra,de nem igazán akarja elérni a beállított hőfokot.Esetleg ilyenkor vegyem ki az órát,és csak simán menjen a cirkó óra nélkül?
(#) Bakman válasza petkat hozzászólására (») Dec 18, 2021 /
 
Fényképezd le miről van szó, kissé ellentmondádos dolgokat írsz.
(#) Egri Frédi válasza petkat hozzászólására (») Dec 18, 2021 /
 
Nézd meg a cirkón a beállított hőfokot - ha van rajta. Egy ismerősöm járt úgy a fűtési idény elején, hogy feljebb vette a hőfokot a termosztáton, de a kazánon nem. A szivattyú meg forgatta a langyos vizet vagy 2 napig ...
(#) VIM válasza petkat hozzászólására (») Dec 18, 2021 /
 
Szia!
Idézet:
„eddig úgy volt beállítva,hogy csak időnként induljon el a fűtés.”
A szoba hőmérséklete így ezzel az időnkénti kapcsolással elérte valaha is a kívánt értéket? Milyen termosztátról van szó? A termosztáton lenni kellene egy állandó komfort állásnak amit tartania kellene és ebbe nem szólhatna bele a kapcsolóóra. Talán valami "napocskát" ábrázoló szimbólum jelentené ezt a folyamatos komfort szintet.
(#) petkat válasza VIM hozzászólására (») Dec 18, 2021 /
 
Azt hiszem /remélem/megtaláltam a választ.Nagyon levolt tekerve a fűtőtest,valószínüleg azért,nem ment feljebb a hőmérséklet.Sajnos ez a cirkó nagyon érdekesen működik,2 nyomásmérő is van rajta,a villany boylerber is bevan kötve a gáz is.Nem tudom,hogy hogyan lehet a vizet kicsit rátölteni,mert elég alacsony a nyomás is.Aki csinálta,az eltünt,mint a kámfor.Tavasszal keresni kell egy fűtésszerelőt,mert ez így nem lesz jó.Esetleg tudtok jó szakembert ajánlani,aki megfizethető áron dolgozik?
(#) nedudgi válasza petkat hozzászólására (») Dec 27, 2021 /
 
A cirkó/kazán leírását kellene előkerítened. Nekem Vaillant cirkó van fűtésre, ott egy szeleppel lehet több vizet beengedni rendszerbe. Mivel nem vagyunk látnokok, nem tudjuk, milyen készülékről van szó - csak tippelhetünk.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem