Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Laptop javítás, tuning
 
Témaindító: angelero, idő: Jún 15, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   237 / 237
(#) mythbuster válasza arion hozzászólására (») Aug 17, 2018 /
 
Elhiszem hogy nem előszőr csináltál már BGAzást, azt is hogy több tapasztalattal rendelkezel nálam etéren. Viszont itt olyannyira sok ellentmondásba ütköztem már, hogy kiváncsiságból is belevágtam a projektbe. Mivel a munkatársaim is kétkedve néztek rám, ezért elhatároztam, hogy a teljes folyamatot felveszem nekik videóra, ezt most megosztom veletek is. Az egészben van egy kis csúztatás, ugyanis a melegítős rész elsőre kicsit sokra sikeredett(~8 perc, lassú tűzön 280-300C óvatosan grilleztem) és közben lemerült a kamerám, ezért ezt a részt újra forgattam egy gyorsított újramelegytéssel 375C, magasabb hőfokon(3,5perc). Az első melegtés során 250-256 fokon tartottam a lapkát fél percen keresztül, csak az ideális hőmérséklet elérése volt lassú. Lehet az újraforgatással az IC -t is veszélyeztettem, de annyira felcseszett hogy pont akkor merült le a kamera amikor az érdemi részét végeztem, hogy már úgy voltam vele, nem érdekel mi lesz vele de az ígéret szép szó és ha betartják úgy jó.

A végeredményt megint nem tudtam jól befókuszálni oldalról, de a golyócskák alakra jók és fényesek lettek.

A bootolás azért lassú mert safe módban próbálkoztam bejutni az intel IGP -vel, de itt is bekapcsolt végül a GPU és szétbarmolta a műveletet. Viszont amíg normálisan nem indítom újra addig safe módban akar bootolni.

Persze tudom hogy hőlégfúvós módszerrel készült az újraforrasztás és nem többmilliós álvánnyal, azért ha egy mód van rá ne dislikoljátok, köszi.

https://www.youtube.com/watch?v=9l4Uxur5lqk&;frags=pl%2Cwn
Következő: »»   237 / 237
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu