Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Keverőpult építése, javítása
 
Témaindító: dcenter, idő: Nov 23, 2005
Lapozás: OK   67 / 67
(#) DJ.Jana válasza otamas86 hozzászólására (») Ápr 23, 2018 /
 
Szia!
Mi a probléma a keverővel? Milyen alkatrészre volna szükséged?
Tisztítani, javítani nem lehet a problémás kapcsolókat? Volt egy omnitronic hasonló keverőm azt elég volt atomjaira szedni és megtisztogatni alaposan minden kapcsoló érintkezőt.
Azóta már másnál teszi a dolgát a mai napig remekül.
(#) otamas86 válasza DJ.Jana hozzászólására (») Ápr 24, 2018 /
 
Szia. Az ( 1-es sáv bemeneti forrás választó) billenő kapcsolóban egy pici tengely ami valahogy kiesett és még nem találtam megfelelő méretű pótlást, mert vagy picit lötyög (nagyon nagyon kicsit) és akkor nem kapcsol rendesen vagy nagyok. A másik az (a jobb oldali fader ki-be) nyomó kapcsoló meg belül meg van kopva egy kis réz lemez és nem marad bekapcsolt állapotban.A takarításon meg a szétszedésen már túl vagyok, de azért köszönöm a tippet!
(#) DJ.Jana válasza otamas86 hozzászólására (») Ápr 25, 2018 /
 
Szia.
Fotózd le az alkatrészeket. Van egy rom omnitronic keverőm szerintem hasonló cuccok lehetnek benne. ha találok egyezést akkor kitermelem belőle.
(#) otamas86 válasza DJ.Jana hozzászólására (») Ápr 26, 2018 /
 
Szia. A 61.oldalon a nevem alatt vannak fent a nyomó kapcsolóról képek. a másik kapcsolóról próbálok keresni valami képet, mert a keverő jelenleg össze van rakva, de azért köszönöm előre is.
(#) tothbela hozzászólása Ápr 27, 2018 /
 
Sziasztok!
A problémám a következő:
Van nálam egy Dynacord Powermate 1600 keverő. Az FX panelen van egy 27C512 eprom, ami valószínűleg kezdi elfelejteni mit tanult iskolában. Egyre többet hibázik, és már csak ritkán lehet léptetni. Kapcsolók, kontaktok, tápfeszek, órajel rendben van. DP1000 cimke van rajta, ugyanis mind az 1000, mind az 1600-as ugyanolyan, csak a csatornák számában tér el.
Szeretnék találni egy donort, amiből kiolvasva a hibátlan programot beégethetném egy üres, vagy törölt epromba. Sajnos sok év alatt elillan a tartalom.
(#) oxygen válasza tothbela hozzászólására (») Ápr 27, 2018 /
 
Szia

Próbáld kiolvasni párszor, hasonlítsd össze őket, ha sikerül két egyformát találni az feltételezhetően a jó firmware, égesd be egy üres epromba. Nekem párszor bejött ez a megoldás, azért nézelődök hátha találok eprom tartalmat hozzá.
(#) tothbela válasza oxygen hozzászólására (») Ápr 28, 2018 /
 
Köszönöm a tanácsot. Sajnos most érnék rá, de a keverő szinte minden nap használatban van a hosszú hétvége miatt. Mire felszabadul, akkor meg én kezdem a melót. Mindenesetre megpróbálom amit tanácsoltál.
Következő: »»   67 / 67
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu