Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vitatkozzunk! / Beszéljük meg!
 
Témaindító: sonajkniz, idő: Okt 23, 2016
Moderátorok által fokozottan megfigyelt, és moderált topik! Kulturáltan, egymást észérvekkel meggyőzni vágyók témája!
Lapozás: OK   79 / 79
(#) bbb válasza kowi hozzászólására (») Nov 26, 2018 /
 
A fogyasztóvédelem kb. lópikulát nem ér. Az olyan dolgokat fogják megnézni, hogy a panaszkönyvbe beírt dolgokat megválaszolták-e, de az, hogy a termék hibás és egyébként mit ér, vagy már eleve hibás volt, nem érdekli őket, nem az ő hatáskörük. Amíg volt KERMI, majd a fogyasztóvédelem mikor még nem EU voltunk, addig lehetett normálisan érvényesíteni az ügyfélpanaszokat. Most már egy vicc az egész.
(#) Ge Lee válasza bbb hozzászólására (») Nov 27, 2018 /
 
Mára az egyedüli visszatartó erő a TV maradt. Egyből azzal kell kezdeni, hogy majd ne csodálkozzon ha megkeresi a riporter mondjuk az ATV-től hogy mondja el ő is a véleményét. Konkrét esetet tudok, nem is történt addig semmi amíg nem volt róla hír a TV-ben, érdekes módon utána azonnal beindultak azok az addig nem őrlő malmok.
(#) sany hozzászólása Kedd, 13:42 / 1
 
Nem vitakérdés, de hátha elfér ebben a topikban.
A kérdésem az lenne, hogy a "Moderációt kérek!" menüpontban nem lehetne még egy kiválasztható menüt beilleszteni? Csak a helyesírás javítására. Csak egy ötlet.
Vagy elfér az egyéb menüpontban?
A hozzászólás módosítva: Kedd, 13:43
(#) Ge Lee hozzászólása Kedd, 15:39 / 4
 
Ha már a fórum a téma. Nem lehetne valahova, mondjuk célszerűen a lap jobb alsó sarkába egy oldal tetejére ugró gombot tenni? Sok fórumon van, nagyon hasznos, nem kell a billentyűzethez kapkodni, vagy az egérgörgőt szétcsavargatni.
Következő: »»   79 / 79
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu