Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Sopron-Vasvilla

Témaindító: aderka, idő: Júl 7, 2009
Lapozás: OK   1 / 1
(#) aderka hozzászólása Júl 7, 2009 /

Üdv!

Úgy gondolom megérdemel egy topicot itt a Hobbielektronikán, Sopron egyetlen olyan iskolája ahol lehetőség van Elektronikát tanulni.
Szóval Vasvillás kollegák ( jelenleg is tanulók/végzettek )!! Gyüljünk itt össze és dumáljunk jókat, Vasvillás élményeinkről, és hát elektronikáról.
Remélem nem probléma, hogy nyitottam egy ilyen topicot, és remélem egyre többen összejövünk.

(#) richard1025 hozzászólása Júl 7, 2009 /

Üdv!
Vasvilla 10B
(#) aderka válasza richard1025 hozzászólására (») Júl 8, 2009 /

Üdv!
Én 14/B.
(#) levii válasza aderka hozzászólására (») Júl 8, 2009 /

Szia!
Én is Vasvillás vagyok. Szeptembertől 11/A.
Ugyhogy veletek ellentétben én nem elektronikai hanem informatikai szakon vagyok.

Üdv!
(#) lokátoros válasza aderka hozzászólására (») Júl 8, 2009 /

Szia!

Ez jó ötlet.

Jövőre a 25éves érettségi találkozón majd újra körülnézek a régi suliban, addig is üdvözlöm régi osztályfőnökömet, Hegyi Ferencet.

VácziGábor
(#) aderka hozzászólása Júl 16, 2009 /

Úgy néz ki megszűnik az Elektronikai technikusi szak !
Bejött egy új szakma, a Mehatronikai műszerész illetve technikus. Ha az illető 2 évig tanulja akkor müszerész. Ha a 3. évben is ottmarad akkor technikusi végzettséget kap.
Itt nálunk ez főként pneumatika ( elektropneumatika ) és minimális elektronikai tudás.
Nem értem miért kell megszüntetni egy olyan szakot, ami csak is kizárólag elektronikával foglalkozik.
Bővebben:
Villamosságtan 1-2
Analóg elektronika
Digitális technika
Mikrokontrollerek
PLC
(#) alfi08 válasza aderka hozzászólására (») Aug 8, 2011 /

Üdv!

Én most mek Fenyőtéren 8. osztályba de ha minden jólmegy akkor megyek Vasvillába Informatikára
Levii felvettelek skypeon ! kérlek igazolj vissza! Infoval kapcsolatba lenne kérdésem
(#) blackdog válasza alfi08 hozzászólására (») Aug 8, 2011 /

Sajna halott ügy az egész iskola és a szinvonala. Polotikai a vezetése
Én is ott végeztem még 97-ben. Régi szép dők.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem