Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sopron-Vasvilla
Üdv!
Úgy gondolom megérdemel egy topicot itt a Hobbielektronikán, Sopron egyetlen olyan iskolája ahol lehetőség van Elektronikát tanulni. Szóval Vasvillás kollegák ( jelenleg is tanulók/végzettek )!! Gyüljünk itt össze és dumáljunk jókat, Vasvillás élményeinkről, és hát elektronikáról. Remélem nem probléma, hogy nyitottam egy ilyen topicot, és remélem egyre többen összejövünk.
Üdv!
Vasvilla 10B
Üdv!
Én 14/B.
Szia!
Én is Vasvillás vagyok. Szeptembertől 11/A. Ugyhogy veletek ellentétben én nem elektronikai hanem informatikai szakon vagyok. Üdv!
Szia!
Ez jó ötlet. Jövőre a 25éves érettségi találkozón majd újra körülnézek a régi suliban, addig is üdvözlöm régi osztályfőnökömet, Hegyi Ferencet. VácziGábor
Úgy néz ki megszűnik az Elektronikai technikusi szak
!Bejött egy új szakma, a Mehatronikai műszerész illetve technikus. Ha az illető 2 évig tanulja akkor müszerész. Ha a 3. évben is ottmarad akkor technikusi végzettséget kap. Itt nálunk ez főként pneumatika ( elektropneumatika ) és minimális elektronikai tudás. Nem értem miért kell megszüntetni egy olyan szakot, ami csak is kizárólag elektronikával foglalkozik. Bővebben: Villamosságtan 1-2 Analóg elektronika Digitális technika Mikrokontrollerek PLC
Üdv!
Én most mek Fenyőtéren 8. osztályba de ha minden jólmegy akkor megyek Vasvillába Informatikára ![]() Levii felvettelek skypeon ! kérlek igazolj vissza! Infoval kapcsolatba lenne kérdésem |
Bejelentkezés
Hirdetés |

!