Hello! Ha jól tudom akkor TDA3562 helyett TDA3566 is lehet használni én ezt ki is probáltam de a Tv így nem müködik a képernyőn zöld a kép olyan mint amikor a magasfesz. trafon állítom a szinkornt! Esetleg valakinek valami ötlete? Előre is kössz!
Egy ötletem van, Nem lehet helyette használni.
hali
1-vannak olyam cselek ic helyettesitesekor hogy kondi polaritas forditas eggyes labak nem bekotese (pl:az eredeti icn 5lab van testen amit be akarsz rakni csak 4 et hasznal az 5ik vmi mas->zarlat)(ettol fuggetlenul tokeletesen megfelel oda az ic csak eggy plussz kivezetes van neki ami nem kell)
szerintem toltsd le a ket ic adatlapjat es alaposan hasonlitsd ossze (google csodakra kepes)
2-Biztos jo az ic? Uj?? (fonokom azt mondogatja hogy az ember 3000 volt ig feltud toltodni,2 masodperc is sok ahoz hogy az ic alamenjen, legalabb reggel amikor o latja hasznaljak karkotot)
3-kondivadaszat volt az ic korul?
4-nyaklaponn minden rendbenn?
5-regi icvel mi a tunet?(ha regi icvel mas szin jelenik meg akko szerintem roszz mind a 2 ha azzal is zold akkor vezerles is lehet)
6-van olyan eset is mikor x-et belehet rakni y helyere,de y-ont mar nemlehet berakni x-helyere
the end :banplz: :guluszem1: :wave: