Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Én meg ezt küldöm nektek ebbe a nagy forróságban...
Élvezzétek!
Az a póló az nagyon bejön: Bővebben: Link
Nem lehetne, valami olyasmin elküldeni, ami Linux alatt is megy?
Avi, Divix, mpeg, YouTube.com vagy hasonlók...
Nekem win alatt sem megy
"If still having problems, uninstall Flash and then re-install Flash."
Sziasztok!
Úgy hallottam itt ért pár ember az erősítőkhöz. Tehát kérdésem Hozzátok: Mi a hiba a képen ??? köszi
Nem értem, ebben mi a vicces. Az erősítő is füsttel működik. Ha kijön a füst, már nem működik. Illetve átvált füstgép üzemmódra.
Nekem megvan a hiba! Hamis a végtranyó!
ST gyártmányú BD249.. Hogy a füstről ne is beszéljek..
Nem hamis. Please search a hibát máshol !!!
Légyszi segítsen valaki. Ez egy zenekari végfok !!! Úgy nézzetek rá
Ez jó!
Hogy sikerült lekapni a füstölgő tranyót? vagy talán előre tudtad, hogy füst lesz és készen álltál a kamerával mikor áram alá helyezted? (néha én is felkészülök a füstre mikor valami újat bedugok a konnektorba) Én is egyszer le akartam kapni egy 7294 tüzjátékát, de mire a fényképezőt bekapcsoltam, már abbahagyta.. De azér lefotóztam mikor már lehűlt és kiszedtem.
Ez sem gyenge akció lehetett. Hát a helyzet az hogy könnyű dolgom volt. Füstölt kb pár percig
Hogy miért nem húztam ki???
Akkor jól alá pörkölhettél
Nekem egy nemkívánatos kábel ért az elszigeteletlen hűtőbordához majd a nyák aljához... kegyetlen... volt nagy szikra meg bumm csak hamar abbahagyta
Amikor 12000µF kisül egy rosszul irányzott csavarhúzóval, asse rossz
Meg 16V-os 1000µF-os kondi 25V-ra, azis szépen szol csak jó ha nem nyilt téren a szemed elött zajlik le
sajnos egyszer ez is megtörtént, amikor megszaladt a táp a videómba, szerncsére zárt helyen volt, mer elég csúnya világot rendezett odabent. nameg amilyet szólt...
Esetleg az, hogy kartonpapírra szerelted? Vagy csak rosszul átom?!
Szerintem ezen az erositon az nem gond h nincs huttes a tranyokon, meg az sem gond h fustol, hisz a paratartalom nagy es a teljesitmeny erdekeben melegedniuk kell.. A LEGNAGYOBB gond ebben az erositoben h tucatnyi (minusz) -t kap.. Hisz a minuszat altalaban kek v fekete vezeton vezetik.. Te csak minuszt adsz neki?
(halehet vegyetek komolyan)
Nem kartonpapír
lyukraszteres próbapanel
Szerintem igen mert a kepen is jobban mutatna
Ha fold is van azt zold-sarga vezetekre csereld..Ha akkor is fustol akko meg jok a tranyok.. Ha mar nem, akkor tobb mint valoszinu az volt a baj (es mar elegtek teljesen )(kepet feltetlenul rakj az upgrade utan!!)
Itte most mire kellene figyeljunk? A TIR extra'halogen -jara,.. vagy a NEC laptop (IntelPent4procijara), a Nokiara vagy arra hogy vettel egy kicsi kondit es adtak vele egy orosz gyartmanyu bazzanagy FuroGepEt.. h ha netan elfolyik az olaj akkor furhass lukat ra ujjratolteni
Ugy'latom mar toltotted, es szigetelted ![]()
Dehogy is!
A fúró azért van ott, hogy jukat fúrhasson a laptopba, hogy aztán beleszerelhesse azt az orosz kondit, hogy fel pufferelje a memóriát! A másik gép meg csak azért van ott, hogy feszenghessen, hogy: tyhűű nekem 2 gépem van...!
Es megy a memoria? Ha igen akkor irhatsz a GimiSzbe
Es gondolom ha muxik akkor vetekszik a Kingstonnal Sok sikert,.. majd kuldj egy kepet a laptopodrol furas utan ![]()
őő... ezt nem én fogom csinálni hanem atti212! De amúgy énis szurkolok neki, hogy sikerüljön és milliárdos bevételhez jusson vele!
jah, öö,.. elnezest
(nem figyeltem,..) A milliardos bevetelt huf -ban v eu -ban netan font'sterling -ben erted? Ha bejon rem meghiv pialni,..
Lehet hogy így van, viszont a drága jó kis kondimat ne szekáljátok. Nem is orosz. Eredeti RFT, német.
Egyébként nem akartam semmit fúrni. Csak így jött ki a dolog, hangfalgyártás közben
Nem kell ahhoz olyan "nagy" kondi... A hétvégén sikerült felrobbantanom 4 db, egyenként 10-10 µF -os, 16V-os kondit. Csak annyi volt a hiba, hogy a tpon felcseréltem a kimeneteket, és sikerrel megtápláltam az ák.-t 24V-tal...
Négy lövés. A környék katonaviselt férfiemberei (én is) reflexből hasaltunk le... |
Bejelentkezés
Hirdetés |