Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Én meg ezt küldöm nektek ebbe a nagy forróságban...
Élvezzétek!
Az a póló az nagyon bejön: Bővebben: Link
Nem lehetne, valami olyasmin elküldeni, ami Linux alatt is megy?
Avi, Divix, mpeg, YouTube.com vagy hasonlók...
Nekem win alatt sem megy
![]() "If still having problems, uninstall Flash and then re-install Flash." ![]()
Sziasztok!
Úgy hallottam itt ért pár ember az erősítőkhöz. Tehát kérdésem Hozzátok: Mi a hiba a képen ??? ![]() köszi ![]()
Nem értem, ebben mi a vicces. Az erősítő is füsttel működik. Ha kijön a füst, már nem működik. Illetve átvált füstgép üzemmódra.
![]()
Nekem megvan a hiba! Hamis a végtranyó!
![]()
Nem hamis. Please search a hibát máshol !!!
Légyszi segítsen valaki. Ez egy zenekari végfok !!! Úgy nézzetek rá ![]()
Ez jó!
![]() Hogy sikerült lekapni a füstölgő tranyót? vagy talán előre tudtad, hogy füst lesz és készen álltál a kamerával mikor áram alá helyezted? (néha én is felkészülök a füstre mikor valami újat bedugok a konnektorba) Én is egyszer le akartam kapni egy 7294 tüzjátékát, de mire a fényképezőt bekapcsoltam, már abbahagyta.. De azér lefotóztam mikor már lehűlt és kiszedtem.
Ez sem gyenge akció lehetett. Hát a helyzet az hogy könnyű dolgom volt. Füstölt kb pár percig
![]() Hogy miért nem húztam ki??? ![]()
Akkor jól alá pörkölhettél
![]() ![]()
Amikor 12000µF kisül egy rosszul irányzott csavarhúzóval, asse rossz
![]() Meg 16V-os 1000µF-os kondi 25V-ra, azis szépen szol csak jó ha nem nyilt téren a szemed elött zajlik le ![]() ![]()
sajnos egyszer ez is megtörtént, amikor megszaladt a táp a videómba, szerncsére zárt helyen volt, mer elég csúnya világot rendezett odabent. nameg amilyet szólt...
Esetleg az, hogy kartonpapírra szerelted? Vagy csak rosszul átom?!
Szerintem ezen az erositon az nem gond h nincs huttes a tranyokon, meg az sem gond h fustol, hisz a paratartalom nagy es a teljesitmeny erdekeben melegedniuk kell.. A LEGNAGYOBB gond ebben az erositoben h tucatnyi (minusz) -t kap.. Hisz a minuszat altalaban kek v fekete vezeton vezetik.. Te csak minuszt adsz neki?
![]() ![]() ![]() (halehet vegyetek komolyan)
Nem kartonpapír
![]() ![]() ![]() lyukraszteres próbapanel
Szerintem igen mert a kepen is jobban mutatna
![]() Ha akkor is fustol akko meg jok a tranyok.. Ha mar nem, akkor tobb mint valoszinu az volt a baj (es mar elegtek teljesen ![]() (kepet feltetlenul rakj az upgrade utan!!)
Itte most mire kellene figyeljunk? A TIR extra'halogen -jara,.. vagy a NEC laptop (IntelPent4procijara), a Nokiara vagy arra hogy vettel egy kicsi kondit es adtak vele egy orosz gyartmanyu bazzanagy FuroGepEt.. h ha netan elfolyik az olaj akkor furhass lukat ra ujjratolteni
![]() ![]() ![]() Ugy'latom mar toltotted, es szigetelted ![]()
Dehogy is!
A fúró azért van ott, hogy jukat fúrhasson a laptopba, hogy aztán beleszerelhesse azt az orosz kondit, hogy fel pufferelje a memóriát! A másik gép meg csak azért van ott, hogy feszenghessen, hogy: tyhűű nekem 2 gépem van...!
Es megy a memoria? Ha igen akkor irhatsz a GimiSzbe
![]() ![]() ![]()
őő... ezt nem én fogom csinálni hanem atti212! De amúgy énis szurkolok neki, hogy sikerüljön és milliárdos bevételhez jusson vele!
![]() ![]()
jah, öö,.. elnezest
![]() ![]()
Lehet hogy így van, viszont a drága jó kis kondimat ne szekáljátok. Nem is orosz. Eredeti RFT, német.
Egyébként nem akartam semmit fúrni. Csak így jött ki a dolog, hangfalgyártás közben
![]()
Nem kell ahhoz olyan "nagy" kondi... A hétvégén sikerült felrobbantanom 4 db, egyenként 10-10 µF -os, 16V-os kondit. Csak annyi volt a hiba, hogy a tpon felcseréltem a kimeneteket, és sikerrel megtápláltam az ák.-t 24V-tal...
Négy lövés. A környék katonaviselt férfiemberei (én is) reflexből hasaltunk le... ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |