Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   64 / 989
(#) ZLED hozzászólása Aug 24, 2007 /

EZ nagyon jó
(#) Peti_85 hozzászólása Aug 24, 2007 /

Én meg ezt küldöm nektek ebbe a nagy forróságban...
Élvezzétek!

ventill.gif

(#) Topi válasza Peti_85 hozzászólására (») Aug 26, 2007 /

Az a póló az nagyon bejön: Bővebben: Link
(#) raron válasza Topi hozzászólására (») Aug 26, 2007 /

Nem lehetne, valami olyasmin elküldeni, ami Linux alatt is megy?
Avi, Divix, mpeg, YouTube.com vagy hasonlók...
(#) kerteszsasa válasza raron hozzászólására (») Aug 26, 2007 /

Nekem win alatt sem megy
"If still having problems, uninstall Flash and then re-install Flash."
(#) atti212 hozzászólása Aug 27, 2007 /

Sziasztok!

Úgy hallottam itt ért pár ember az erősítőkhöz. Tehát kérdésem Hozzátok: Mi a hiba a képen ???

köszi

IM000097.JPG

(#) Stadi válasza atti212 hozzászólására (») Aug 27, 2007 /

Nem értem, ebben mi a vicces. Az erősítő is füsttel működik. Ha kijön a füst, már nem működik. Illetve átvált füstgép üzemmódra.
(#) Tom025 válasza atti212 hozzászólására (») Aug 27, 2007 /

Nekem megvan a hiba! Hamis a végtranyó! ST gyártmányú BD249.. Hogy a füstről ne is beszéljek..
(#) atti212 válasza Tom025 hozzászólására (») Aug 27, 2007 /

Nem hamis. Please search a hibát máshol !!!
Légyszi segítsen valaki. Ez egy zenekari végfok !!! Úgy nézzetek rá
(#) Master_of_the_web válasza atti212 hozzászólására (») Aug 27, 2007 /

Ez jó!
Hogy sikerült lekapni a füstölgő tranyót? vagy talán előre tudtad, hogy füst lesz és készen álltál a kamerával mikor áram alá helyezted? (néha én is felkészülök a füstre mikor valami újat bedugok a konnektorba)
Én is egyszer le akartam kapni egy 7294 tüzjátékát, de mire a fényképezőt bekapcsoltam, már abbahagyta..
De azér lefotóztam mikor már lehűlt és kiszedtem.

100_5117.jpg

(#) atti212 válasza Master_of_the_web hozzászólására (») Aug 27, 2007 /

Ez sem gyenge akció lehetett. Hát a helyzet az hogy könnyű dolgom volt. Füstölt kb pár percig
Hogy miért nem húztam ki???
(#) Master_of_the_web válasza atti212 hozzászólására (») Aug 27, 2007 /

Akkor jól alá pörkölhettél Nekem egy nemkívánatos kábel ért az elszigeteletlen hűtőbordához majd a nyák aljához... kegyetlen... volt nagy szikra meg bumm csak hamar abbahagyta
(#) Gery válasza Master_of_the_web hozzászólására (») Aug 27, 2007 /

Amikor 12000µF kisül egy rosszul irányzott csavarhúzóval, asse rossz
Meg 16V-os 1000µF-os kondi 25V-ra, azis szépen szol csak jó ha nem nyilt téren a szemed elött zajlik le
(#) Master_of_the_web válasza Gery hozzászólására (») Aug 27, 2007 /

sajnos egyszer ez is megtörtént, amikor megszaladt a táp a videómba, szerncsére zárt helyen volt, mer elég csúnya világot rendezett odabent. nameg amilyet szólt...
(#) maTaKee válasza atti212 hozzászólására (») Aug 27, 2007 /

Esetleg az, hogy kartonpapírra szerelted? Vagy csak rosszul átom?!
(#) valve válasza atti212 hozzászólására (») Aug 27, 2007 /

Szerintem ezen az erositon az nem gond h nincs huttes a tranyokon, meg az sem gond h fustol, hisz a paratartalom nagy es a teljesitmeny erdekeben melegedniuk kell.. A LEGNAGYOBB gond ebben az erositoben h tucatnyi (minusz) -t kap.. Hisz a minuszat altalaban kek v fekete vezeton vezetik.. Te csak minuszt adsz neki?
(halehet vegyetek komolyan)
(#) atti212 válasza maTaKee hozzászólására (») Aug 27, 2007 /

Nem kartonpapír
lyukraszteres próbapanel
(#) atti212 válasza valve hozzászólására (») Aug 27, 2007 /

Tehát tegyek bele piros vezetéket is?

Szerintem igen mert a kepen is jobban mutatna Ha fold is van azt zold-sarga vezetekre csereld..
Ha akkor is fustol akko meg jok a tranyok.. Ha mar nem, akkor tobb mint valoszinu az volt a baj (es mar elegtek teljesen )
(kepet feltetlenul rakj az upgrade utan!!)

Na és ez milyen?

Itte most mire kellene figyeljunk? A TIR extra'halogen -jara,.. vagy a NEC laptop (IntelPent4procijara), a Nokiara vagy arra hogy vettel egy kicsi kondit es adtak vele egy orosz gyartmanyu bazzanagy FuroGepEt.. h ha netan elfolyik az olaj akkor furhass lukat ra ujjratolteni
Ugy'latom mar toltotted, es szigetelted
(#) maTaKee válasza valve hozzászólására (») Aug 27, 2007 /

Dehogy is!
A fúró azért van ott, hogy jukat fúrhasson a laptopba, hogy aztán beleszerelhesse azt az orosz kondit, hogy fel pufferelje a memóriát! A másik gép meg csak azért van ott, hogy feszenghessen, hogy: tyhűű nekem 2 gépem van...!
(#) valve válasza maTaKee hozzászólására (») Aug 27, 2007 /

Es megy a memoria? Ha igen akkor irhatsz a GimiSzbe Es gondolom ha muxik akkor vetekszik a Kingstonnal Sok sikert,.. majd kuldj egy kepet a laptopodrol furas utan

őő... ezt nem én fogom csinálni hanem atti212! De amúgy énis szurkolok neki, hogy sikerüljön és milliárdos bevételhez jusson vele!
(#) valve válasza maTaKee hozzászólására (») Aug 27, 2007 /

jah, öö,.. elnezest (nem figyeltem,..) A milliardos bevetelt huf -ban v eu -ban netan font'sterling -ben erted? Ha bejon rem meghiv pialni,..

Hát természetesen Euroban!
(#) atti212 válasza maTaKee hozzászólására (») Aug 27, 2007 /

Lehet hogy így van, viszont a drága jó kis kondimat ne szekáljátok. Nem is orosz. Eredeti RFT, német.

Egyébként nem akartam semmit fúrni. Csak így jött ki a dolog, hangfalgyártás közben
(#) Frankye válasza Gery hozzászólására (») Aug 28, 2007 /

Nem kell ahhoz olyan "nagy" kondi... A hétvégén sikerült felrobbantanom 4 db, egyenként 10-10 µF -os, 16V-os kondit. Csak annyi volt a hiba, hogy a tpon felcseréltem a kimeneteket, és sikerrel megtápláltam az ák.-t 24V-tal...
Négy lövés. A környék katonaviselt férfiemberei (én is) reflexből hasaltunk le...
(#) bbatka válasza Frankye hozzászólására (») Aug 28, 2007 /

Már én is megtapasztaltam a hatást. Azóta védőszemüvegben üzemelek be minden elektrolitkondis panelt.
Következő: »»   64 / 989
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem