Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ez most jött elektromos postán.
Ma a világon több pénzt fordítanak mell-implantátumokra és Viagrára, mint az Alzheimer-kutatásra. Ez azt jelenti, hogy 2040-re jelentös populáció lesz olyan feszes csöcsü vagy álló f@szú öreg emberből, akik abszolút de nem fognak emlékezni arra, hogy ezeket mire is használják... Budapesten két probléma van : a kutyaszar és a kátyú. Miért nem tömjük be a kátyúkat kutyaszarral ? Valaki tényleg elhiszi, hogy az egészség fontosabb, mint a pénz? Nem túl sok jó nőt láttam, aki azon töprengett volna: "Hé, a porschés Billel feküdjek le inkább, vagy az alacsony koleszterinszintű Dave-vel?". Miért nincs a Kékestetőn halászcsárda? Kéne lennie, hiszen ott van az ország legmagasabb pontya. Mindenki kérdez hülyeségeket. Vajon én miért nem? Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!! Gyerekkoromban rajongtam Michael Jacksonért. Akkoriban ez ugye fordítva is lehetett volna? A hóhért grimaszversenyre küldték. Eszméletlen fejeket tud vagni! Egy fontos találkozómat egy evőeszköz-boltnál beszéltem meg. Éreztem, hogy kések. Amíg keresed az igazit, jól érezheted magad az esélyesekkel is. Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekektől kaptam. Savanyú a szőlő - mondta az oroszlán és megette a szüretelőket. Már az előző életemben sem hittem a lélekvándorlásban... Ezután majd magam döntök!... Rendben? Van egy pólóm, az van ráírva jó nagy betűkkel: BALEK. Csak tudnám, mi került benne 34700 forintba? Húsz évvel ezelött arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta, és legyen egy 1986-os évjáratú Golfom....mára mindez teljesült. Mi az, hogy dizájn? Az, hogy ha nagy, piros, és erős jármuben ülsz, nem mindegy, hogy az Ferrarri vagy traktor. Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken... Nincs szükségem életbiztosításra. Azt akarom, hogy mindenki valóban szomorú legyen, ha meghalok. Én sosem verem meg a kiskutyámat. Ha büntetni akarom, szájkosarat teszek rá és bezárom a kolbászok közé. Tegnap a bulin a meztelen táncosnő azt mondta, hogy menjünk fel a lépcsőn a szobájába és **féljünk egy óriásit. Erre én: Vagy-vagy, cica, a kettő nem megy! Lehet, hogy megöregedtem? Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid. Ha fáj a szíved, nincs ki észrevegye a fájdalmad. Ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod. De próbálj meg egyszer, csak egyszer fingani . Dédanyám olyan öreg volt, hogy mikor rászóltam, viselkedjen korához illően, meghalt. Anyósom azt mondja rám, hogy túlságosan nőies vagyok. De nem zavar, mert hozzá képest tényleg.
egy két viccet kiszedtem, meg kicsit csillagoztam, de elfelejtettem a szar szót kicsillagozni.
Tök szuper, hogy automatikusan magátol csillagozódik!!!!! bocsi, de most ezt kipróbálom: szar szar szar szar szar szar szar szar szar szar
ez nagyon kegyetlen, egyszer ezt én is megkaptam.
![]() ![]() ![]()
Az ID3-at vajon a bakelitről tólja?
Na igen a teljesítménye sem kevés... ![]() ![]()
Ez olyan mint ahogy én játszom az UT2004-el azonos játékmódban(instagib). Az egész reflexeken múlik. Jah instagib=1lövéses halál. A botok pedig nem az eszükről híresek.
![]()
Ez sem nem instagib, (hanem all weapons) sem nem botok ellen játszik.
Ez valós tudás! (amikor valaki egymás után 3x eltalálja a levegőben az ellenfelét RAKÉTÁVAL) Az instagibhez nem kell sok tudás... ![]()
Eszem megáll, hogy ilyen létezik... :eek2:
Új fogalmat kell bevezetni a köztudatba. Ez pedig a tüntetés-végrehajtás, mint intézmény
![]() ![]() Esküvő előtt: fiú: - Hurrá! Végre! Már nagyon várom! lány: - Elköltözzek? fiú: - Nem, ne is gondolj rá! lány: - Szeretsz? fiú: - Természetesen! lány: - Megcsaltál valaha is? fiú: - Nem, hogy juthat ilyen az eszedbe? lány: - Adsz egy csókot? fiú: - IGEN! lány: - Fogsz verni? fiú: - Soha! lány: - Hihetek neked? Esküvő után: Olvasd lentről fölfelé. Valamint: Az automatizált ház megvalósítása a gyakorlatban, avagy a hatékony spamszűrés: (ld.: melléklet)
Arra emlékeztek a biztonságiak, hogy IED nem vihető fel a gépre. De hogy a rövidítés jelentése "Improvised Electronic Device" vagy "Improvised Explosive Device", azt már nem tudták eldönteni...
![]() Egyébként ez a történet sok helyen megtalálható a gugliban, valamint nincs a "rögtönzött elektronyos szerkentyű" sehol definiálva. Valószínűleg csak urban legend. Alaptalannak viszont semmiképpen sem mondható, több ismerősömnek is megpróbálták már "hatástalanítani" az őrizetlenül hagyott csomagját. A barmok. ![]()
spamszűrés:
Hasonló megoldáson már én is gondolkodtam, de ez sajna ott bukik el, hogy a szórólapozó nem fogja (vagy nem tudja) olvasgatni a feliratokat. ![]()
Most bukkantam rá!!!
Nagyon tetszik!!! Peti. Ismeretlen||2001. 10. 01.|Levél|A főnök egy leírást kért Bob Smith nevű beosztottjáról: "Bob Smith, a segédprogramozóm mindig keményen dolgozik az irodájában. Bob függetlenül dolgozik anélkül, hogy pazarolja a cég idejét és a kollégákkal beszélget. Bob soha nem tagadja meg másoktól a segítséget, és mindig időre fejezi be a kiadott munkát. Bob gyakran sok időt tölt a munkájával, hogy befejezze azt, néha folytatja azt az ebédszünetben is. Bob egy olyan személyiség, akinél abszolút nincs kétség afelől, hogy alapos és széleskörű a területén a szaktudás. Úgy gondolom, Bob-ot nyugodtan lehet egy igazi nagyágyúnak nevezni, akit nem lehet nélkülözni. Következésképpen azt ajánlom, hogy Bob-ot léptessék elő. Egy javaslatot majd el kell küldeni minél hamarabb." SD Hamarosan érkezett egy kis kiegészítés a levélhez: "Bob a hátam mögött állt, és olvasta a levelet, miközben írtam. Kérem, csak a páratlan sorokat (1, 3, 5, stb...) olvassa el, amik a valódi véleményemet tartalmazzák róla."
Eljött a szép nap midőn a legjobb pi-
ros bor mellett köszönthetünk és a boros kan- nát két kézre fogva hangos rivalgással kívánunk neked mindenféle jót, és hogy élvezd az élet boldog óráit, mert a kis fa- kadó rózsa is csak egyszer virít és a Te tava- szod elhervad egyszer és a régi jó ba- rátok szeretete övez akkor is, midőn az ivá- szások boldog emléke már a múlté lesz. Mindnyájan őszintén és boldog örömmel sza- vatolunk azért, hogy mindnyájan aka- runk a Te dicső napokat látott öreg fa- ludba borozgatni és emlékezni eltelt tava- szodra. -ez egy borosüvegen volt ![]()
Minden elismeresem! Ez eszmeletlen jo!!!
Udv,..
Pfff...ezek után én se iszok limonádét
![]() :law: :vomit:
Oké,hogy ez egy vicces topic,de ez még viccnek is durva.
Most kaptam a liket:
Bővebben: Link
ez kegyetlen
![]()
Ez marha jó..
De nagyon érdekes a rajztechnikája, persze azon túl is, hogy hogyan kezdi a rajzokat.. Fejet belülről kezdeni rajzolni, meg hasonlók, nagyon furcsa..
Ha én egyszer így tudnék rajzolni... Éjjel nappal rajzolnék. De jelenleg 3-as a rajztudásom.
![]() Amúgy egész jó kis videó, nekem tetszett, 5letes. ![]()
Találós kérdés:
Egy anya 21 évvel idősebb, mint a gyereke. 6 év múlva az anya ötször olyan idős lesz, mint a gyerek. Hol van most az apa? Megoldás: A: anya életkora B: gyerek életkora A=B+21 A+6=(B+6)*5 ebből B+21+6=(B+6)*5 B+27=5B+30 -3=4B B=-3/4 Vagyis, a gyerek -3/4 éves, azaz 9 hónap múlva fog megszületni. Tehát az apa éppen az anyán fekszik... Bámulatos dolog ez a matematika. Érdekes... |
Bejelentkezés
Hirdetés |