Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Próbálkozni lehet vele. Persze hat év alatt kapott hideget meleget, de nem biztos, hogy teljesen tönkre ment. Nekem volt olyan tekercs amit több év után hívtak elő és a nagy része használható lett.
Értem, köszönöm. Akkor elviszem majd, hogy próbálják meg. Ha ki nem röhögnek, hogy mit akarok a tekercses filmmel
Vagy, hogy hol a memóriakártya???
Nekem is tetszett a videó. Jól össze lett vágva. Igazából egy fényképezőgéppel kameráztam. Azért lett ilyen vacak. Szerdára szerzünk egy kamerát. Na azzal majd lehet minőségi videót összehozni.
Király bizony! A 110 köbcentis Quad motor teszi a dolgát.
Ne haragudj de ez egy lépés a guminő felé.
Nekem ez van + a felső menetes részen van a gyors csere talp.
Csak gondolom más a költségvetése a két "terméknek"....
Ebben igazad van. Hosszú éveken keresztül kinlódtam a szutyok állványokkal panoráma fejekkel. Be kellett látnom, hogy jó képhez jó szerelés kell. És sokat izzadtam mire összejött az ára.
Ez pedig a gyors csere talp
Összeszereltem, így néz ki.
Közben a rókák is nőttek már.
Ebben a korban én már annak is örülök, hogy ez pont úgy "áll" ahogyan én szeretném, és akkor, és ott
A "guminő és kézzel jobb" vonalat meg ne ragozzuk Egyébként meg viccnek szántam...
Milyen korról beszélsz? És én mit mondjak 66 évesen? De viccen kívül a gépem objektívvel közel két kg és fotózás közben mozgatni kell a gépet, tehát lényeges, hogy a gömb fej precíz legyen. A te megoldásod egy könnyebb gép esetén jó lehet.
Ilyen nincs !
Az iskolánkat 3.-áig nem tudják megjavítani, ezért 1 héttel később kezdünk. Ennek az a következménye, HOGY december 26,27,28 tanítási nap. MEGÁLL az eszem. Létezik ilyen emberek???
Hol vagyok én ezekhez képest...
Sem a kettő, sem a hatvanhat nem játszik Mellesleg most halt meg az óras srác nálunk pénteken. 41 volt csupán, szegény...
Ezek szerint létezik.
Nézd a jó oldalát. Kaptál egy ajándék hetet. Bár ott 27.-e környékén iskolába menni nem az igazi.
Ne bosszankodj. Hol van még december? Akkor meg lehet, hogy fagyszünet lesz.
26.-át nem hiszem, hogy lehetne, hisz az Karácsony másnapja, szerintem az tévedés. Esetleg 27. 28. 29. Lehetséges azok munkanapok. :yes:
A rókaportré nagyon jó! Mennyire engednek közel magukhoz?
Nem. Itt az nem Karácsony. Mert itt csak a magyarok ünneplik, az senkit se érint.
Ez szomorú. Persze a Karácsony attól még Karácsony, hogy nem ünneplik. Legrosszabb esetben hirtelen "megbetegszel" és kész.
Ilyen csere-talpat lehet kapni külön is? (Van egy állványom, már nem "mai csirke", van vagy 25 éves (!), és sajnos a gumi része egy költözés közben elveszett (?)... Megfelelő gumi betétet nem sikerült rögzítenem bele, így most nem tartja kellően fixen a kamerát.)
Először én is furcsálltam a 26.-át, de emlékszem, hogy volt osztálytársam is vajdasági volt, tőle tudom, hogy nem is gergely-naptárat használnak.
Jani, nem rossz mindig figyelni, hogy a szerbek naptára meg a mi naptárunk szerint hányadika van? Szülinapokat, meg hasonlót melyik alapján szoktatok tartani? Mindkettőn?
A mi naptárunk alapján... 26, 27, 28 csak a mi sulinkba tanítási nap.. Eszméletlen, még most se hiszem el.
Úgy látom, nagyon a lelkedbe gázoltak!
Szerintem te is zokon vennéd, ha Karácsony másnapján suliba kéne menned. :yes:
Nem tudom, amikor te ilyen kicsi voltál, lett -e volna kedved Karácsony másnapján iskolába járni, 30km-re (tudom nem sok) busszal, hidegbe, amikor mások a családjukkal, rokonokkal lehetnek?!...
Lehet az lesz, de ahhoz kell igazolást szerezni, és nem tudom lesz-e gyerek orvos Karácsonykor... :yes: Úgyis tudom, hogy csak nyúlni fogunk a suliba, filmet nézünk ilyenkor, de akkor is...
Ezt már én is javasoltam. Bővebben: Link Tudom nem szép dolog ilyenekkel példálózni, de annak idején nekem sokkal kevesebb is elégvolt az iskolakerüléshez.
Nálatok szülő nem adhat igazolást? A gyerekorvost még jóval Karácsony előtt kell felkeresni.
Vicceltem, én is együttérzek Veled!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Vagy, hogy hol a memóriakártya???