Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Takarítógép problémák
 
Témaindító: Papi45, idő: Szept 3, 2012
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) Papi45 hozzászólása Szept 3, 2012 /
 
Van egy DeLongi Extra Action Cleaner tipusú takarítógépem. A gépen két kapcsoló van, a piros a porszívót, a zöld a szivattyút működteti. Külön-külön mindkettő hibátlanul működik, de ha a porszívó be van kapcsolva a szivattyúnak 8-10 másodperc múlva elfogy a nyomása, csak habot csöpögtet a szívófej elé. Ha a porszívót kikapcsolom és a szivattyút bekapcsolva hagyom, néhány sec alatt megjön a szükséges nyomás és remekül porlaszt a szívófej elé. Próbáltam másik szivattyúval is, de ugyanaz a helyzet! Mi lehet a hiba oka?
(#) zolika60 válasza Papi45 hozzászólására (») Szept 3, 2012 /
 
Valami mechanikus hibát keress. Például nem csinál valami miatt a porszívó vákuumot a víztartályban?
(#) konam hozzászólása Szept 3, 2012 /
 
Szia sajnos gyakori hiba!! Szét kell szedni a porszívót és ki kell építeni a szivattyút.
(#) konam hozzászólása Szept 3, 2012 /
 
Azt lefelejtettem, ha nem értesz hozzá kérj meg valakit aki ért hozzá.Valószínű, hogy a mosószertől berohadt a szivattyú mozgó része.Az úl elég húzós.
(#) frici.hu hozzászólása Szept 3, 2012 /
 
Szerintem ezekkel a gépekkel a takarítási módszer a következő; Vizet "spriccelni a takarítandó felületre, hagyni, hogy hasson a takarítószer és utána felszívatni a vizet. Ha a szívóerő hat a vízre az nyilván felkavarja azt, levegővel dúsítja és nyilván habzik. Magyarán nincs semmi hibája a takarítógépnek. Annyit még hozzátennék, hogy a szivattyút utána nem árt langyos vízzel átmosatni, hogy a mosószermaradék ne okozzon benne lerakódásokat. (Nekem is Delonghi-m van)
(#) Papi45 hozzászólása Szept 5, 2012 /
 
Köszi a segítségeket! Valószínű a remek "tesco-value" takarítószer szívatott meg!!! Köszönöm Frici az infót, kipróbáltam tiszta vízzel és azzal működik!
(#) standal hozzászólása Ápr 26, 2013 /
 
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy egy Delux 340-es takarítógép motorján meg szeretném változtatni a forgás irányát, de bekötési leírást és lényeges infókat a motorról nem találtam azon kívül, hogy 900 W-os, az eredeti bekötésről tudok képet mellékelni. A képen ugyan nem látszik de a piros és a zöld pontnál van a kondi bekötve.
Remélem valaki tud nekem segíteni, előre is köszönöm!

fotó.JPG
    
(#) Nicksanyi hozzászólása Ápr 21, 2022 /
 
Sziasztok Kollégák! Légy szíves segítsetek rajtam: Hogy tudom kicserélni az FC 6843 Philips takarítógép szivattyúját, hogy tudom szétszedni, kiépíteni? Az a baj, hogy nem nyomja ki a tisztítószert. Köszönöm Fiúk, Lányok!
A hozzászólás módosítva: Ápr 21, 2022
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem