Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Hát ez nagyon szép , még a gyári cucokat is megszégyenliti mint külsőleg és belsőleg (: .
Az árám és feszültségmérő rész is saját készitésű ?
Igen ha azt nézzük,hogy két kezem munkája ,de az áramkör és a panel terve Alkotó érdeme.Itt fent van minden infó róla.Bővebben: Link
Sziasztok! Én ma élesztettem fel a PL504-es Csöves projectemet.
![]() ![]() ![]() Tápfeszültségek: ECC85 Fűtés 6.3V (Zöld LED) PL504 Fűtés 27V (Sárga LED) Anódfeszültség: 380V Adatok: Kimeneti teljesítmény: 5/8W Kimeneti impedancia: 4-8-16 ohm. Frekiátvitele: 45-25000Hz A hozzászólás módosítva: Okt 2, 2012
Szia! Ez a frekiátvitel hogy jött ki? Hány dB-en belüli? Jóval mélyebbre olyan 10-15Hz-re le kéne mennie.
A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2012
Le megy 15-20Hz-ig is simán, de ha nagyon meghajtom a vasmag méretei miatt (M52/20) ennyi amit ki lehet belőle préselni.
![]() ![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2012
Hangszórót nem szokás üresen hajtani. Illetve a teljesítménnyel nem arányosan változik a hangnyomás. De egyébként jó lesz ez.
![]() Üdv.: Miki
Köszi szépen! Most próbáltam 300V-os anódfeszről, de úgy nézem a 16V-os katódkondi besokallt a korpiklaanitól!
![]() ![]()
Korrekt dobozolás. Feliratok még hiányoznak, ugye lesz rajta felirat is?
Gratulálok a tápegységhez! Volt vele munka látom. Szerintem nagyon szépen sikerült. Ami azt illeti, tele van a doboz rendesen
![]()
Sziasztok, ma készen lettem a VF2 Monster erősítőm előlapjának a feliratozásával. Egy kicsit el bíbelődtem a fel ragasztgatásával, de most mar jó, nekem tetszik. A feliratok gravírozógéppel lettek csinálva (nem én csináltam!, rendelésre lett csinálva). Na de beszeljenek a kepék!
![]()
Szia! A dobozt te csináltad, vagy vetted?
Nagyon szép lett a felirat ! Gratulálok ! Üdv.B
Szevasz, a doboz az már meg volt, egy régi Quad 405-os csücsült benne, csak én ki operáltam belőle és a VF2-es kapott benne helyet. Amúgy valaki kézileg csinálhatta a dobozt, de annak ellenére jól meg csinálta.
![]()
Ha már doboz: találtam egy céget, akik emberi áron gyártanak és árulnak 19" rackbe szerelhető fémdobozokat.
Viszont abban nem tudtak segíteni, hogy olyasmi fogantyút, mint amilyen a Te dobozodon is van elöl kettő, honnan lehetne szerezni. Nem találkoztatok ilyesmivel?
Szia!
A Lomexben lehet kapni. Soos Csaba- Köszi szépen! ![]()
Szevasz, én is tudok egy céget ahol lehet rekbe be építhető dobozokat kapni, de ezeken sincsenek fülek. Szerencsémre ezen a dobozon mar voltak fülek!.
![]() A hozzászólás módosítva: Okt 4, 2012
Sziasztok!
Egyébként ezt a fajta fület elég egyszerű otthon is legyártani, persze egy két szerszám kell hozzá. Köracélt satuba befogni, egy hosszabb csövet ráhúzni és meghajlítani ( a meghajlított részt hosszabbra hagyni, utána vágni egyformákra ), és menetet kell fúrni bele. Kész is.
![]()
Köszi Neked is...
Abban reménykedtem, hogy konkrétan erre a célra gyártanak valakik ilyet (ez nyilván így van), és azt valahol kiskerben fel is lehet lelni. Bencikusz, a Lomexes tételnek mi a neve/száma/akármije? Mert nekik ugye nincs képes katalógusuk, és a szövegmező alapján keresgélni meg kétesélyes: vagy rátalálok, vagy nem, most az utóbbi... ![]()
Tessék, mivel a lomexnél nem tudok linket kimásolni, ezért képként oldottam meg.
Itt is kaphato.
A hozzászólás módosítva: Okt 5, 2012
Egy kis építkezés. A készülő labortáphoz segédtáp+hővédelem+árammérő osztó egy "építési területen."
Oh, ez makulátlanak tűnik!
![]()
Ez igen! Nagyon szép lett a cuccos! Élmény lehet kezelni, na meg hallgatni! Gratulálok!
Na megint én leszek a negatív, de szerintem elég mókás amikor egy szépen feliratozott berendezésen helyesírási hiba van
![]() Kb olyan mint amikor egy volt osztálytársam így feliratoza a rádióján a beprogramozott csatornákat: "Danubiusz, ROKK FM, stb..." ![]()
Akkumulátor cserének indult és teljes felújítás lett belőle... A kisebbik tűzijáték indítóm kapott új belsőt és előlapot. Ez lett belőle:
Látszik, hogy hogy odafigyelve építetted a nyákot, mert nagyon szép a kivitelezés.
Hadd jegyezem meg, hogy a feliratozás külön tetszik. Nincs túlbonyolítva mindenféle őrült csicsával, letisztult egyértelmű professzionális feliratozás. Néhány hónap és bevethető a készülék. A hozzászólás módosítva: Okt 6, 2012
Köszönöm Köbzoli Úr!
A hozzászólás módosítva: Okt 6, 2012
Köszönöm neked is Zolibá!
Sokat gondolkoztam rajta, hogy milyen és mennyi felirat legyen rajta. Akartam még ezt-azt ráírni, de ennyiben mardatam. Nekem megfelel így!
Szevasz, nem számít hogy van fel írva, csak tudni lehessen mire is szolgál az a két led dióda!. Igazad van, mert el néztem, tényleg egy P-vel írjak
![]() ![]() ![]()
Meg szabad kérdezni, hogy milyen technológiával készült a feliratozás?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |