Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Köszönöm neked is Skero Úr!
Persze, hogy megkérdezheted! Alapvetően nem bonyolult, egy csőtoll, fehér tinta és a megfelelő méretű betűsablon. A fekete festésre elkészül a felirat, majd egy lakkréteg a felületre ami megvédi a felvitt szöveget. Ennyi.
Hogy megvédjem soos csaba nicktársamat:
A CLIPP egy mozaikszó. Computer-assisted Learning in Pediatrics Program. Am.: Gyermekgyógyászat Számítógéppel segített tanulása. Gondolom ezt akarta írni. A hozzászólás módosítva: Okt 6, 2012
Lassan finisbe érek a labortáppal. (2.7.1) Mondanom sem kell, ez is első rugásra, problémamentesen indult. Az I ki max trimmere 10K. Így a határértékek 30V/3,5A alakulnak. Már csak a dobozba kell beletenni és a hiányzó kábeleket bekötni. A dobozba már kevésbé tudtam volna így lefotózni, mert olyan a doboz kialakítása. Arról, illetve a teljesen kész tápról majd külső képet csinálok.
A hozzászólás módosítva: Okt 7, 2012
Példaértékű. Gratulálok! Ez a verzió még nem tartalmazta a mérést, azt hogyan oldod meg?
Csodaszép !
Pazar! Számomra élvezet nézni, rend és fegyelem van benne. Gratulálok hozzá, kíváncsian várom a végeredményt!
Ahogyan a többiek is írták, kiváló munka, elismerésem! Bár többször is láthatnánk ilyen szép munkákat! (Kíváncsian várom a bedobozolt változatot, egészen biztos, hogy az is ilyen szép lesz.)
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Egy kérdés (úgy általában végülis mindenkitől kérdezem) - mivel vágtad le a NYÁK-ot? Nekem mindig van valami baj a NYÁK szélével (ferde, "gödrös"..stb).
Uraim, köszönöm szépen a szavakat. Ezt nem kapkodtam el, kellő alázattal és odafigyeléssel próbáltam építeni. Úgy gondolom, hogy a pontos és igényes munka már félsiker.
zenetom: Én rendszerint fémfűrésszel, vagy karos lemezollóval vágom a nyákot. A vágás nyomait pedig 100-as csiszolóvászonnal távolítom el. (Asztalra rögzítem a csiszolóvásznat, majd azon élében húzom, tolom a nyákot.) Alkotó: Köszönöm szépen! A beállítással, élesztéssel semmi gond nem volt. ![]() Idézet: Bocsánat, nem értem. A panelműszerekre gondolsz? Ha igen, akkor az A-B-C pontokra kötöm a panelmérőket a leírásod alapján. Az előző verziónál is remekül bevált. „Ez a verzió még nem tartalmazta a mérést, azt hogyan oldod meg?”
Tényleg tiszta , és átlátható .Egy picinyke észrevételem lenne a ventilátor az pont oda fog kerülni ahol most van , vagy majd a doboz hátuljára , és csak a fotózás miatt lett oda téve ?
Mert vagy a borda felől fogja a meleg levegő melegíteni a hálózati trafót , vagy fordítva.
Köszönöm!
A ventilátor az ott marad, ahol most is látható a fotón. A trafó felől fújja le a hőt a bordáról. A dobozon máshol nincs ventilátor. Ez lehet hibás tervezés, igazad lehet. Bár eddig -az előző tápom is ilyen - nem volt gond. Ez a mostani trafó még nagyobb teljesítményű, mint kellene. (7A-es) Majd a gyakorlat megmutatja, hogy kell e furatolni a doboz oldalát, hogy távozzék a meleg levegő, amit a ventilátor lefúj a bordáról.
Nincs azzal semmi gond, legalább a trafón is mozog a levegő!
Értem nem láttam puffer kondikat , de ha épp szélirányba esik hamarabb kiszáradnak , talán még ennyi ami fontos lehet.Tetszik ez a lapos kivitel tervek közt van hasomló építése nekem is , ahogy majd időm engedi.
Legújabb alkotásom.
A dobozolás még hátra van.
Ez négy csatornás lenne ugye ?
Én még nem fedném fel amivel készülök , de ütős lesz az is még pár dolog szükségeltetik hozzá mindig várom a postást mint a messiást.
Szia! Nem tudom mi ez ,de nagyon jól néz ki
. Az azért látszik rajta ,hogy profi munka.
Nem tudom mire gondoltál de ez egy ilyen szerkezet! Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Okt 7, 2012
Én egy négy csatornás Sequencernek néztem .De ez a Midibox névre hallgató készülék nem biztos , hogy valós név.Ugyanis tény , hogy midi állományokat dolgoz fel , de egy frekvencia változtató , és szabályozható kitöltésű hangképzést kapunk a kimeneten , és delay tól kezdve bár az egy kicsit necces volt .A midi az egy olyan dolog ami, most ha van egy midi billentyűzet az azokon beállított hangok , effektek , szólaltathatók meg persze ott is variálható formába.Az itt látott készüléken meg csak egy midi állomány variálhatóságára láttunk példát.De egyébként ötletes.
Szép, igényes kivitelezés!
Hát ez gyönyörőszép , áttekinthető , ész szerelhető majd esetleg ( : ....
Azt megkérdezhetem hogy milyen alapkapcsolás alapján dolgoztál ??
Köszönöm szépen! Néztem a dobozt, nem lesz olyan vészes.
Pioneer és Alkotó által készített kapcsolás és nyákterv alapján készítettem. Ezt már egyszer megépítettem, és remekül működik, szerintem nagyon ki van találva. Tökéletesen működik ez a példány is. Ezt a kapcsolást, illetve minden ezzel kapcsolatos dokumentációt a "labortápegység készítése" című témában lehet megtalálni. (a kapcsolás 2.7.1-es verzió.) (Annyi módosítással, hogy az I ki max trimmer 50K. - 2.7.4. verzió) A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2012
![]() Thorsten Klose látta már? ?? A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2012
Köszi szépen ( :
Ez igen komolynak néz ki! Tetszik és gratula hozzá!
Köszi! Meg mindenkinek! Még csak most ismerkedem vele de tényleg elég komoly s sokat tud!
Szép, csak a potisapkákba lehet belekötni, de abba nagyon... A fogkrémes tubus kupakja is néha jobb lenne
Szerintem meg azért tette rá, mert itthon egyszerűen nem kap mást
Ha valahova 8-10db kell, annyi egyformát nehezen bontasz, akkor meg a boltban a két ronda közül azt választod, amelyik esztétikusabb... (HE Store-ban szerencsére az a kis fekete egész kultúrált, csak ugye nem mindenki teheti meg, hogy onnan vásárol.)Részemről befejeztem, de úgy gondoltam, hogy ezzel a potigomb-problémával nem vagyok egyedül.
Sikerült végre befejezni a két csatornás labortápomat. Attila86 tápok, annyi módosítással, hogy az áram szabályzókat helipotikra cseréltem, így rendesen lehet szabályozni az alsó 100mA tartományban is.
Hiányzik még egy ventilátor szabályzás, de az ráér, mert a jelenlegi hűtéssel 10 perc teljes rövidzár után melegszik fel annyira a borda, hogy a kezemmel már csak pár másodpercig viselem el. Egyetlen szépséghiba, hogy az egyik kijelző piros, a másik meg zöld. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

. Az azért látszik rajta ,hogy profi munka.