Fórum témák
» Több friss téma |
Köszönöm...nem kért kódot, és az 1-es, 8-as zóna pirosodott be. Az 1-es újabb megnyomása után tovább világított az 1-es zóna, így asszem akksi probléma. Ez az akksi jó bele? APC SLA 12V 4Ah zselés akkumulátor súlya 1,5 Kg méretei: 107x70x90 mm saruk nélkül Riasztóközpontokban alkalmazható. a 8-as zóna micsoda? Most nem pittyeg...A 9-es gombot, tehát a nyugtázást mikor kell beütni? Köszönöm a segítséget.
Szia az aksi nem nagy de ha 3 infránál nincs több akkor elég különben inkább 7Ah. A 8-as az idövesztést jelez.
Köszönöm...más...mint már írtam, 4 évig nem használtuk, és tulképpen ezután sem kell, mivel édesanyám szinte mindig otthon van. Lehet valahogy "egyszerűen kiiktatni", hogy azért, ha valamikor, valakinek kell, még lehessen használni? Az aktiváló-deaktiváló kódot tudom...kipróbáltam.
Hmmm. Akkor én valamiből kimaradtam.
585-nél van ilyen? Hol? Bár sok értelmét nem látom. Jó ha a tulajt odaállítom a kezelő elé és telefonon már meg tudja mondani mi a grimbusz, hogy "lelkileg" felkészüljek ![]() Nem lehet, hogy a zónakizárásra gondoltál?
Ez jó akksi? APC-SLA 12V 7AH Zselés akkumulátor súlya: 2,6 Kg méretei: 151x94x65 mm saruk nélkül Riasztóközpontokban alkalmazható.
Attól függ, hogy mekkora méretű (fizikai) trafó van benne. Nem biztos, hogy belefér a 7Ah-s aksi a dobozába. Meg kell nézni. Dobozt kinyit, ha szirénázás indul kód beüt. Akksinak való hely megmér. Doboz visszazár.
szasztokm súrgős segitség kellene asszony otthon én külföldön riasztó szar aksi csere után DSC PH4010
adott kér vezérlő de a mienket nem ismeri fel vezérlőnek csak a másikat vagyis nálunk nem lehet beriasztani
Sziasztok!
Van egy DSC PC1864 rendszerem. Az elmúlt napokban történt egy riasztás. A riasztó be van állítva, hogy vezetékes telefonon keresztül értesítsen engem. Mivel ki volt kapcsolva a telefonom, ezért nem tudott felhívni és most egy hibajelzést ad úgy, hogy az egyik LED (sárga System) világít. Gondolom a hiba tárolódott. Elvileg akkor szűnik meg a jelzés, ha a '#' lenyomásával a '*''2' menüből (ahol ki is írja, hogy 'kommunikáció', mint a hiba megnevezése) kilépek. Nos akárhányszor belépek megnézem és kilépek, nekem a sárga led mindig világít, és a hiba benne marad. Valaki tudja, hogy hogyan kell ezt onnan eltüntetni? Köszi! Zsolti
Szia!
Kommunikációs hibát nem tudsz így törölni. A következő nyugtázott riasztás törölni fogja a kommunikációs hibát. Célszerű egy riasztást generálni, majd a telefonról nyugtázni. Másik megoldás drasztikusabb, tápelvétel->újraindít-> idő beállít. Üdv: Gábor
Rendben, akkor holnap riasztok egyet.
![]() Köszi! Zsolti
Szia ne riasz mert megörülnek a szomszédok , inkább nyomj egy orvosit mert az csendes viszont a célnak megfelel.
Sziasztok!
Adott egy dsc pc585 kp. Le kellene resetelni. zóna1+pgm1 összekötve, táp rá, zóna led megvárva. Minden jónak tűnik. Élesíteni lehet a default 1234 kóddal, de a telepítői kódnak az 5555-öt nem eszi meg. Sem a 0585, sem a 1555, 1565 sem jó. Mi lehet?
Mikor resetelted nem klatyogott a relé?? Mert akkor az nem is fog menni mert lockolva van.
0580. Ezt próbáld.
BINGÓ!
![]() De ez hogy jött? Köszi szépen!
Sziasztok !
Bontásból kaptam egy PC1555RKZ kezelőt , de a műanyag házát nem kaptam meg. Tud nekem adni valaki egy nem működő kezelőt vagy csak egy házat ? Kösz előre is....
Hello,
Kis segítség kéne: PC1616 központ élesítés nélkül is folyamatosan Bell+ -t ad ki, a sziréna folyton menne. Mi a nyavaja okoz ilyet ? -tamperes bemenetet mar 00-ra tettem -communicator paraméterek gyáriak Kösz
A dsc negativ vezérlésü, tehát a bell + mindig +12V a bell minusz pedig billen.
A régi szoftver verziós 585-nek ez a default kódja.
Üdv !
1616-os központ v4.5 fw-rel reset után nem a könyv szerinti zóna attribútumokat mutatja. A gyorsbill. alapból be van állítva , de a 3-as billentyű 2 mp-es lenyomására nem a stay élesítést produkálja , hanem elfogadja és marad a csak zöld led aktívban. Mi ez ? FW hiba ? Választ előre is köszi...
Szia, en ket kulonbozo leirast lattamaz egyikben a stay az 1, a chime a 3. probald meg a kesleltett zonat nyitni, ha 3-as aktivalas utan csippan a nyitasra , akkor a stay az1, away 2..
A kezelő nem restetel, központ reset esetén sem. A kezelő tárolja a gyorsbill. beállításokat, ha meg akarod ezeket változtatni, akkor azt külön kell programozni. Nem írtad, milyen a kezelő tipusa, az LCD szövegest ha jól rémlik, lehet szoftveresen alapra állítani, a többit nem.
Köszönöm mindkettőtöknek !
Stay 1 , Away 2 , a zóna attribútumok nem tudom miért nem a könyv szerint álltak vissza alapba resetkor. Sajna már nincs nálam a kp. mert be kellett üzemelnem. Ha lesz nálam egy , majd kisérletezgetek azzal is.
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, egy pc5108-as zónabővítővel kapcsolatban. Hogyan tudom rábírni, hogy kijelezze a zónaszámokat a kezelőkön? A központ eg 1616-os v4.50EU és kető db PK5516-os kezelő.
A zónabővítő jól van-e jumperolva ? (9-16)
Zónák partícióhoz rendelése rendben ? (202-203) A kezelők partícióhoz rendelése ? Zónadefiníciók ? Ezeket nézd át.
Működik, zónadefiníciók hiányoztak köszönöm!
Ismét belefutottam abba a problémába, hogy riasztás után (DSC PC585H) kommunikációs hibát jelez a kezelő. Korábban ezt az újbóli riasztáskor egy sikeres kommunikációval sikerült eltüntetni (hála az itteni segítségnek). Most azonban a (véletlen) riasztást követően nem sikerült sikeres kommunikációt megtenni a mobiltelefonnal (a kocsiban maradt mindkét készülék
) így természetes a kommunikációs hiba. Azonban most az a helyzet, hogy telefonhívás sem történik a riasztást követően. Segítsetek legyetek szívesek mi lehet a megoldás?(egy rövid tápelvétellel már próbálkoztam az nem segített) Köszönöm
Szia vezetékes vonalon megy a hivás vagy valami mobilkomunikátorral mert ha a második akkor lehet hogy kimerült a kártya. Különben ha nyomsz egy orvosit azzal tudod a leg egyszerübben tesztelni mert az nem üvölt csak csendben végzi a dolgát. A másik hogy a földi vonalon van akkor milyen mert ha adsl akkor az lehet hogy bezavar, mi is futottunk bele ilyen hibába. Földi vonal esetén nézd meg hogy milyen fesz van a tip-ring között mert ha jol tudom 30V alatt hibát jelez és ez eseben a vonallal van baj, nézd meg hogy ha küldesz valamit akkor abban az esetben elvesz e a vonalat mert ha nem akkor a komunikátor résszel lesz a probléma.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

585-nél van ilyen? Hol? Bár sok értelmét nem látom. Jó ha a tulajt odaállítom a kezelő elé és telefonon már meg tudja mondani mi a grimbusz, hogy "lelkileg" felkészüljek