Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » DSC riasztó

Témaindító: pittyu, idő: Márc 2, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   151 / 283
(#) Vic61 válasza hazriaszto hozzászólására (») Nov 6, 2012 /

Köszönöm...nem kért kódot, és az 1-es, 8-as zóna pirosodott be. Az 1-es újabb megnyomása után tovább világított az 1-es zóna, így asszem akksi probléma. Ez az akksi jó bele? APC SLA 12V 4Ah zselés akkumulátor súlya 1,5 Kg méretei: 107x70x90 mm saruk nélkül Riasztóközpontokban alkalmazható. a 8-as zóna micsoda? Most nem pittyeg...A 9-es gombot, tehát a nyugtázást mikor kell beütni? Köszönöm a segítséget.
(#) Kovabe válasza Vic61 hozzászólására (») Nov 6, 2012 /

Szia az aksi nem nagy de ha 3 infránál nincs több akkor elég különben inkább 7Ah. A 8-as az idövesztést jelez.
(#) Vic61 válasza Kovabe hozzászólására (») Nov 7, 2012 /

Köszönöm...más...mint már írtam, 4 évig nem használtuk, és tulképpen ezután sem kell, mivel édesanyám szinte mindig otthon van. Lehet valahogy "egyszerűen kiiktatni", hogy azért, ha valamikor, valakinek kell, még lehessen használni? Az aktiváló-deaktiváló kódot tudom...kipróbáltam.
(#) sunyeb válasza hazriaszto hozzászólására (») Nov 7, 2012 /

Hmmm. Akkor én valamiből kimaradtam. 585-nél van ilyen? Hol? Bár sok értelmét nem látom. Jó ha a tulajt odaállítom a kezelő elé és telefonon már meg tudja mondani mi a grimbusz, hogy "lelkileg" felkészüljek
Nem lehet, hogy a zónakizárásra gondoltál?
(#) Vic61 válasza Kovabe hozzászólására (») Nov 7, 2012 /

Ez jó akksi? APC-SLA 12V 7AH Zselés akkumulátor súlya: 2,6 Kg méretei: 151x94x65 mm saruk nélkül Riasztóközpontokban alkalmazható.
(#) sunyeb válasza Vic61 hozzászólására (») Nov 7, 2012 /

Attól függ, hogy mekkora méretű (fizikai) trafó van benne. Nem biztos, hogy belefér a 7Ah-s aksi a dobozába. Meg kell nézni. Dobozt kinyit, ha szirénázás indul kód beüt. Akksinak való hely megmér. Doboz visszazár.
(#) opc hozzászólása Nov 7, 2012 /

szasztokm súrgős segitség kellene asszony otthon én külföldön riasztó szar aksi csere után DSC PH4010
(#) opc hozzászólása Nov 7, 2012 /

adott kér vezérlő de a mienket nem ismeri fel vezérlőnek csak a másikat vagyis nálunk nem lehet beriasztani
(#) ZsoltiD hozzászólása Nov 10, 2012 /

Sziasztok!

Van egy DSC PC1864 rendszerem.
Az elmúlt napokban történt egy riasztás. A riasztó be van állítva, hogy vezetékes telefonon keresztül értesítsen engem.
Mivel ki volt kapcsolva a telefonom, ezért nem tudott felhívni és most egy hibajelzést ad úgy, hogy az egyik LED (sárga System) világít. Gondolom a hiba tárolódott.
Elvileg akkor szűnik meg a jelzés, ha a '#' lenyomásával a '*''2' menüből (ahol ki is írja, hogy 'kommunikáció', mint a hiba megnevezése) kilépek.
Nos akárhányszor belépek megnézem és kilépek, nekem a sárga led mindig világít, és a hiba benne marad.
Valaki tudja, hogy hogyan kell ezt onnan eltüntetni?

Köszi!
Zsolti
(#) HA5AWS válasza ZsoltiD hozzászólására (») Nov 10, 2012 /

Szia!
Kommunikációs hibát nem tudsz így törölni. A következő nyugtázott riasztás törölni fogja a kommunikációs hibát. Célszerű egy riasztást generálni, majd a telefonról nyugtázni. Másik megoldás drasztikusabb, tápelvétel->újraindít-> idő beállít.
Üdv: Gábor
(#) ZsoltiD válasza HA5AWS hozzászólására (») Nov 10, 2012 /

Rendben, akkor holnap riasztok egyet.

Köszi!
Zsolti
(#) Kovabe válasza ZsoltiD hozzászólására (») Nov 11, 2012 /

Szia ne riasz mert megörülnek a szomszédok , inkább nyomj egy orvosit mert az csendes viszont a célnak megfelel.
(#) merlingerin hozzászólása Nov 11, 2012 /

Sziasztok!

Adott egy dsc pc585 kp. Le kellene resetelni. zóna1+pgm1 összekötve, táp rá, zóna led megvárva. Minden jónak tűnik. Élesíteni lehet a default 1234 kóddal, de a telepítői kódnak az 5555-öt nem eszi meg. Sem a 0585, sem a 1555, 1565 sem jó.

Mi lehet?
(#) Kovabe válasza merlingerin hozzászólására (») Nov 11, 2012 /

Mikor resetelted nem klatyogott a relé?? Mert akkor az nem is fog menni mert lockolva van.
(#) Syn7h37ic válasza merlingerin hozzászólására (») Nov 11, 2012 /

0580. Ezt próbáld.
(#) merlingerin válasza Syn7h37ic hozzászólására (») Nov 11, 2012 / 1

BINGÓ!

De ez hogy jött?

Köszi szépen!
(#) Mussza hozzászólása Nov 12, 2012 /

Sziasztok !
Bontásból kaptam egy PC1555RKZ kezelőt , de a műanyag házát nem kaptam meg. Tud nekem adni valaki egy nem működő kezelőt vagy csak egy házat ? Kösz előre is....
(#) kzteam hozzászólása Nov 12, 2012 /

Hello,

Kis segítség kéne: PC1616 központ élesítés nélkül is folyamatosan Bell+ -t ad ki, a sziréna folyton menne. Mi a nyavaja okoz ilyet ?
-tamperes bemenetet mar 00-ra tettem
-communicator paraméterek gyáriak

Kösz
(#) Kovabe válasza kzteam hozzászólására (») Nov 12, 2012 /

A dsc negativ vezérlésü, tehát a bell + mindig +12V a bell minusz pedig billen.
(#) kzteam válasza Kovabe hozzászólására (») Nov 12, 2012 /

Köszönöm, holnap tesztelem..
(#) Syn7h37ic válasza merlingerin hozzászólására (») Nov 13, 2012 /

A régi szoftver verziós 585-nek ez a default kódja.
(#) Mussza hozzászólása Nov 13, 2012 /

Üdv !
1616-os központ v4.5 fw-rel reset után nem a könyv szerinti zóna attribútumokat mutatja. A gyorsbill. alapból be van állítva , de a 3-as billentyű 2 mp-es lenyomására nem a stay élesítést produkálja , hanem elfogadja és marad a csak zöld led aktívban. Mi ez ? FW hiba ? Választ előre is köszi...
(#) kzteam válasza Mussza hozzászólására (») Nov 13, 2012 /

Szia, en ket kulonbozo leirast lattamaz egyikben a stay az 1, a chime a 3. probald meg a kesleltett zonat nyitni, ha 3-as aktivalas utan csippan a nyitasra , akkor a stay az1, away 2..
(#) Syn7h37ic válasza Mussza hozzászólására (») Nov 13, 2012 /

A kezelő nem restetel, központ reset esetén sem. A kezelő tárolja a gyorsbill. beállításokat, ha meg akarod ezeket változtatni, akkor azt külön kell programozni. Nem írtad, milyen a kezelő tipusa, az LCD szövegest ha jól rémlik, lehet szoftveresen alapra állítani, a többit nem.
(#) Mussza hozzászólása Nov 13, 2012 /

Köszönöm mindkettőtöknek !
Stay 1 , Away 2 , a zóna attribútumok nem tudom miért nem a könyv szerint álltak vissza alapba resetkor. Sajna már nincs nálam a kp. mert be kellett üzemelnem. Ha lesz nálam egy , majd kisérletezgetek azzal is.
(#) hggh hozzászólása Nov 13, 2012 /

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni, egy pc5108-as zónabővítővel kapcsolatban.
Hogyan tudom rábírni, hogy kijelezze a zónaszámokat a kezelőkön?
A központ eg 1616-os v4.50EU és kető db PK5516-os kezelő.
(#) mrpriest válasza hggh hozzászólására (») Nov 14, 2012 / 1

A zónabővítő jól van-e jumperolva ? (9-16)
Zónák partícióhoz rendelése rendben ? (202-203)
A kezelők partícióhoz rendelése ?
Zónadefiníciók ?

Ezeket nézd át.
(#) hggh válasza mrpriest hozzászólására (») Nov 15, 2012 /

Működik, zónadefiníciók hiányoztak köszönöm!
(#) othjo hozzászólása Nov 18, 2012 /

Ismét belefutottam abba a problémába, hogy riasztás után (DSC PC585H) kommunikációs hibát jelez a kezelő. Korábban ezt az újbóli riasztáskor egy sikeres kommunikációval sikerült eltüntetni (hála az itteni segítségnek). Most azonban a (véletlen) riasztást követően nem sikerült sikeres kommunikációt megtenni a mobiltelefonnal (a kocsiban maradt mindkét készülék ) így természetes a kommunikációs hiba. Azonban most az a helyzet, hogy telefonhívás sem történik a riasztást követően. Segítsetek legyetek szívesek mi lehet a megoldás?
(egy rövid tápelvétellel már próbálkoztam az nem segített)
Köszönöm
(#) Kovabe válasza othjo hozzászólására (») Nov 18, 2012 /

Szia vezetékes vonalon megy a hivás vagy valami mobilkomunikátorral mert ha a második akkor lehet hogy kimerült a kártya. Különben ha nyomsz egy orvosit azzal tudod a leg egyszerübben tesztelni mert az nem üvölt csak csendben végzi a dolgát. A másik hogy a földi vonalon van akkor milyen mert ha adsl akkor az lehet hogy bezavar, mi is futottunk bele ilyen hibába. Földi vonal esetén nézd meg hogy milyen fesz van a tip-ring között mert ha jol tudom 30V alatt hibát jelez és ez eseben a vonallal van baj, nézd meg hogy ha küldesz valamit akkor abban az esetben elvesz e a vonalat mert ha nem akkor a komunikátor résszel lesz a probléma.
Következő: »»   151 / 283
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem