Fórum témák
» Több friss téma |
Nemsokára kész lesz a gépem. Jó lenne valami értelmes dologgal kipróbálni.
Szeretnék gravírozni két színű műanyag táblára. Nem tudjátok mi ennek a két színű anyagnak a neve? Hol lehet venni? Ilyen műanyagra gondolok. Bővebben: Link
Ilyen kétszínű anyagból csináltam a hidam lábait három rétegben. A vastagsága 8 mm, két oldalán fehér réteggel ami néhány tized, és nagyon kemény.
Kössz, de sajnos nem találtam a műanyag táblára választ.
Van néhány tábla ilyen anyag a sarokban, kb 1-2mm vastag. többféle szinben van. Pont erre a célra van kitalálva.
Nem egyszerű a dolog szállítása, de írj privátban, és lehet, hogy tudok segíteni.
Árulnak többrétegű, többszínű műanyag lapokat, aminek pont az lesz a végeredménye mint amit Te szeretnél. Nézd végig az anyagkatalógusukat (termékek-gravírozóanyagok), ott elég sok mindent találsz.
Igen. Közben én is megtaláltam a katalógust. Köszi. Csak sajnos árakat és bolt címet nem látok. Van egy központjuk. Írok majd nekik.
Írok privit.
A cím: 1089 Budapest, Rezső tér 15.
Az árakat én se tudom, csak annyit hallottam, hogy állítólag őrült drágák.
Tud valaki a LazyCam, a Qcad progihoz bemutató videót? A jutubos videók sajna nem magyarok.
Pedig nem lenne rossz. Jó lenne egy 2D progit megtanulni kezelni. A filet átalakítani G-kóddá. Megy ilyenek. Ebben tud valaki segíteni? Köszi. A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2013
Sziasztok. Tudja valaki hol lehet nutos aluprofilt venni cnc-hez (jó áron)?Vagy megfelel 1 sima aluplatni sok helyen átfurkálva,ahol fel lehet fogatni a tárgyat?
Köszönettel.
Szia
Én 60x60-as aluprofilból csináltam T-nut asztalt. Igaz, hogy 660x680mm-es munkaterület tervezek elérni. Ezeket olcsón a sárga oldalon LoneWolf árulja sok más gépépítő cuccal együtt.
Helo ,köszi.Mondjuk én valami "laposabbra" gondoltam ami kb1,5-2 cm magas.
Olyanokat is árul valaki, de nem tudom van-e még belőle.
Nézegesd az "Adok-veszek" topikot.
Ilyen volt a sárga oldalon. Volt belőle bőven. Én még furkáltam rá egy csomó lyukat. Volt amelyik csak kutató fúrás volt.
Képek holnap. A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2013
Helo, és elég erősek? Milyen vastagok és a többi méret ? Megvagy vele elégedve, Item csavarokat bele lehet tenni?
Üdvözlettel.
A mérete 637 x 260 x 12 mm. A hát oldala bordásra van marva ez merevítést ad neki. Raktam alá egy műanyag szerelő lemezt ezen van a két sín a kocsikkal. Tökéletesen síkban van. Szinte ingyen volt. (3500.-) Az item csavar nem tudom mi.
Tudtommal már elfogyott, úgy vitték mint karácsonykor az ingyen levest.
Szia, köszi válaszod. Az item csavar az item cégnél van ahol az aluprofilokat csinálják pl cnc-hez is.
Ilyen jó lett volna nekem is szerintem
Egy újjab verzó. Sajnos a profil vágása nem sikerült (mint kiderült) jól, de már látom a fényt az alagút végén.
Képek itt
Kezd össze állni a Z tengely is. Még nincs össze csavarozva.
Jól néz ki nagyon! Az orsót hová teszed a Z tengelyen? A két kocsi közé nem nagyon fér nem?
Az Sz. Joszi féle elfér. A sív és kocsi 28 mm ennyi helyem van.
Kész lett a gépem.
![]() Csináltam egy filc tollal feliratokat. Azt vettem észre, hogy az Y tengelyen a műanyag orsó kottyan. 0.16mm-t. A Mach-ban hogy lehet ezt ki kompenzálni?
A beállitásokban van egy Backlash nevű. Azzal tudod kompenzálni.
Köszi.
Ezt részletezd egy kicsit, éppen most készülök orsókat venni. Milyen műanyag orsód van?
Nem az anya műanyag? |
Bejelentkezés
Hirdetés |