Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » DSC riasztó

Témaindító: pittyu, idő: Márc 2, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   158 / 283
(#) sunyeb válasza Kovabe hozzászólására (») Jan 14, 2013 /

Meg se próbál tárcsázni.
Olyan tippet kaptam, hogy a 01 nem túl szerencsés a 320-ba, mert ugye ilyen nincs csak A1. Lehet ez gond residentialnal (nem nagyon szoktuk használni)? Hóhelyzet miatt most kibumlizni nem nagyon akarunk...
(#) Kovabe válasza sunyeb hozzászólására (») Jan 14, 2013 /

Mi 11-el szoktuk kitölteni mert igazábol ugysincs jelentösége. De mindenekelött mérj feszültséget.
(#) sunyeb válasza Kovabe hozzászólására (») Jan 14, 2013 /

Valóban nincs itt, csak azt nem tudom 01, mivel kódként nem létezik csak A1, nem e ezért nem tárcsáz. Ilyen hóhelyzet mellett 130km-t most nem nagyon akarunk autókázni feszültséget mérni Amúgy mondom, relé se kattan. Kényszerített módban ha nincs vonal is tárcsáznia kéne. Utána meg dobni egy kommunikációs hibát (bár residentialba nem tudom dob-e FTC,mert neplózni nem naplózza arra emlékszem). Vonal van az biztos, sima telefonról gond nélkül lehet telefonálni.
(#) Syn7h37ic válasza sunyeb hozzászólására (») Jan 14, 2013 /

A 310 és 311 szekciót is ki kell tölteni valamivel, a 320 szekciót szintén. Mi is mindenhova csupa "1" írunk be, eddig nem volt így gond. 1616-nál a 310 szekciót mindenképp végig kell írni, ha kilépsz a negyedik digit után, akkor nem menti az ügyfélszámot. 0 nem szerepelhet első digitként. Helyette hexa "A" lehet csak.
(#) sunyeb hozzászólása Jan 15, 2013 /

Persze, 310, 311 végig töltve. 320-ba 11-eket írva megoldódott a problem. Fene se gondolta, hogy residential-nál is érdekli mi van ott (természetesen 00 és FF kivételével). Szóval köszi mindenkinek a segítséget. A FAP gombos dolog dupla COM-mal se megy 2m-en, de végül is itt nincs rá igény (azért furcsa).
(#) Kovabe válasza sunyeb hozzászólására (») Jan 16, 2013 /

Szia, mindig tart valami meglepetést a dsc. Az FAP gombokra találtam két megoldást az egy ha a billenttyüzet már volt elözöleg használva akkor ott letilthatták a másik a mérnökiben a 015-ben az 1-es és 2-esnek be kell legyen kapcsolva.
(#) sunyeb válasza Kovabe hozzászólására (») Jan 16, 2013 /

Új kezelő, de 000-ban engedélyezve van minden gomb. A 015-ben az 1 alapból on, a 2-es be van kapcsolva. Nem igazán foglalkozik vele. Mondjuk ilyen típusú kezelőt eddig még sosem raktunk fel (nem is fogunk, ha valaki nem kéri direkt, mint ez esetben), lehet ez rigolyásabb valamire, mint a többi. Több százból egyel se volt még ilyen gond.
(#) huferry hozzászólása Jan 25, 2013 /

Sziasztok! Szeretnék belső szirénát rákötni a központomra Dsc 1616 -os Egy bekötési tippet szeretnék kérni tőletek a belső szirénán Tamper 1 ,tamper 2,+12v,GND csatlakozok vannak .A központra hová kell ezeket bekötnöm? Válaszokat előre köszönöm
(#) vfri hozzászólása Jan 26, 2013 /

Sziasztok

DSC riasztónál akkumulátor hibát jelzett.Alacsony akku szint.A felhasználói kézikönyv azt írja,hogy
cseréljem ki az akkumulátort.Kicseréltem ,és a hiba újra jelentkezett.
Mi az oka.Ha valaki tud segítsen.Köszönöm
(#) Kovabe válasza vfri hozzászólására (») Jan 26, 2013 /

Szia a csere ota mennyi idö telt el? Én már futottam bele olyanba hogy 24 ora elteltével szünt meg a hiba. A töltöáramkörnél nem puposodott meg a kondi?
(#) Kovabe válasza huferry hozzászólására (») Jan 26, 2013 /

Én a bell + és --ba szoktam kötni direktbe. A T1-T2 vel nem kell foglalkozni.
(#) vfri válasza Kovabe hozzászólására (») Jan 26, 2013 /

Szia .Két napja cseréltem.Csere után 1 órával eltűnt a hiba jelzés,aztán másnap reggel
ismét jött a.A kondi Ok.

(#) rozsda hozzászólása Jan 26, 2013 /

Sziasztok.
Nem egészem témába vágó de remélem elnézitek és tud valaki segíteni.
Van egy GSM-line pro 3 adapterem és annyit szeretnék csak elérni vele hogy mikor zárom a COM és IN1 kapcsot akkor hívja föl azt az egy számot ami rajta található a vodafonos kártyán.
De valahogy az istennek nem akar telefonálni.
Van esetleg valami beállítás amit el kellene végezni vele?
Segítségeteket előre is köszönöm.

gla_pro3.pdf

(#) huferry válasza Kovabe hozzászólására (») Jan 26, 2013 /

Akkor a bell+ ra tegyem a +12v és a bell - ra a gnd-ét?
(#) Kovabe válasza huferry hozzászólására (») Jan 26, 2013 /

Igen igy van
(#) huferry válasza Kovabe hozzászólására (») Jan 27, 2013 /

Szuper müködik csak még egy kis probléma recseg halkan,ilyenkor mi a teendő? Köszi a választ
(#) mrpriest válasza huferry hozzászólására (») Jan 27, 2013 /

Sajnos az olcsóbb beltérik csinálnak ilyet.
Nálam a relézés oldotta meg.
(#) huferry válasza mrpriest hozzászólására (») Jan 27, 2013 /

Megoldódott a bell + - közé raktam egy pár ellenállást és csöndbe maradt.
(#) Kovabe válasza huferry hozzászólására (») Jan 27, 2013 /

Bocsi ezt elfelejtettem hogy kb 1K-s ellenállás kell, de örülök hogy sikerült.
(#) tari01 hozzászólása Jan 29, 2013 /

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni?PK5516 LED KEYPAD PGM kimenetét szeretném felhasználni a 2. partició aktív-inaktiv kijelzésére.Segítséget előre is köszönöm!
(#) Kovabe válasza tari01 hozzászólására (») Jan 29, 2013 /

Szia a füzetében le van irva hogy hogyan is kell programozni a kimenetet, de arra figyelj oda hogy csak minimális terhelést bir kb egy led.
(#) tari01 válasza Kovabe hozzászólására (») Jan 29, 2013 /

DSC 1616 központ kimenetét(PGM 1-2) tudom programozni,csak a PK5516 ledes kezelő kimenetével nem boldogulok. 15mA fogom terhelni.
(#) Kovabe válasza tari01 hozzászólására (») Jan 30, 2013 /

Nem tudom menyire vagy benne a programozásba, a kezelöt a kezelöben kell programozni, pl *8 5555 000 igy lépsz be a kezelöbe és onnét még kell a funkció de igy most fejböl nem tudom.
(#) tari01 hozzászólása Jan 30, 2013 /

Szia!
3db kezelőt szereltem fel. 2db az 1 partícióhoz tartozik,bemenetként használtam fel.(7-8 zóna.)
A 3.kezelő a 2. partícióhoz tartozik,PGM kimenetét szeretném felhasználni a 2. partíció állapot kijelzésére.(aktív-inaktív.) na itt lefagytam egy kicsit,a rendszer egyébként jól működik.
PGM 1. szirénát kapcsolja.
PGM 2. tűzjelző.
(#) Syn7h37ic válasza tari01 hozzászólására (») Jan 30, 2013 / 1

A programozni kívánt kezelőn:
* 8 telepítő kód *
077 szekcióban kell kiválasztani, a 3. pontot.
A 080 szekcióban pedig be kell állítani, melyik pgm kimenetet kövesse a kezelői pgm. Ez lehet 01-14 között.
Kilépsz a programozásból.
Belépsz rendesen programozásba, és a kiválasztott pgm-et beprogramozod a kívánt funkcióra.
A hozzászólás módosítva: Jan 30, 2013
(#) sunyeb válasza tari01 hozzászólására (») Jan 30, 2013 / 1

Billentyűzet programozásban *8 telepítői_kód *
A 077-es szekcióban a 3-ast bekapcsolod
A 080-ba beírod, hanyas PGM legyen
##
Innentől ugyan az mintha rendes PGM-et programoznál. Ha pl. a 080-ba PGM5-nek állítottad, akkor ennek a beállításai vonatkoznak rá.
Most csak egy PK5500 leírást találtam hirtelen, de emlékeim szerint ugyan az (nézd meg amit a kezelő mellé adtak leírást).

Amúgy miért nem találok a neten DSC kezelőkhöz programozóit (DSC oldalán se, kivéve az új csilivilit), utálok egy rakás papírfecni között turkálni.
(#) sunyeb hozzászólása Jan 30, 2013 / 1

Ehhhh' amíg turkáltam megelőzött Syn7h37ic kolléga
A hozzászólás módosítva: Jan 30, 2013
(#) tari01 hozzászólása Jan 30, 2013 /

Köszönöm.Már én is meg találtam a leírásban.
További szép napot!
(#) tben hozzászólása Feb 2, 2013 /

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy 1 infra érzékelőnek, 1 szirénának, 1 kezelőnek, 1 nyitásérzékelőnek hány db érre van szüksége?

Úgy szeretnénk kialakítani a riasztórendszert, hogy veszünk mondjuk egy 14-16 eres vezetéket, és 4-5 akár 6 felé visszük majd, ilyen főérként indul és szétágazik jobbra-balra fel-le, amerre kell.
(#) HA5AWS válasza tben hozzászólására (») Feb 3, 2013 /

Szia!
A sokeres kábelekkel az a baj, hogy az elágazásoknál sok a kötés, nem hatékony. Egyébként a kérdésedre válaszolva: pir: 6 ér, sziréna: min 5 de inkább 6 ér, kezelő: 4 ér, nyitás: 4 ér. Ezek a számok egy ellenállásos rendszerre ennyi, DEOL esetén: pir: 4, sziréna 5-6, kezelő 4, nyitás 2.
Üdv: Gábor
Következő: »»   158 / 283
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem