Fórum témák
» Több friss téma |
Akkor a 1616 is jó lenne nekem? a zónapbővithetőség alatt mit értetek? a panelon mennyi zóna köthető?
A panelhoz lehet zónabővítő(ke)t kötni, a típusszámból lehet tudni mennyi zóna van a panelon (nem minden sorozatnál)és meddig lehet bővíteni.
2. szám az alaplapi zónák száma 3-4. szám a maximális zónaszám. tehát 1616 = 6 alaplapi zóna és 16-ig bővíthető 1832= 8 alaplapi zóna és 32-ig bővíthető 1864= 8 alaplapi zóna és 64-ig bővíthető
Ne felejtsd hogy a 1616 is tud még plusz 32 rádioszonát kezelni. A szám csak a vezetékeskiépitésre utal.
Értem, és a zónabővitő? milyet rendeljek? RF5132-433? Nem mellesleg honnan?én a risztóbolt.hu-n találtam legmegfelelőbb áron 1616-ot,
Nem nagyon rajongok az RF-s dolgokért, bár a DSC-s cuccok elég megbízhatóak.
Ha lehetséges akkor inkább a vezetékes bővítőt preferálnám, PC 5108
Egy vezetékes mozgásérzékelő kb 2000 egy RF-es közel 10 000. egy 5108-as kb 6000 egy RF -es 20-30 000
Énnekem semmi gondom az RF-el, inkább az ügyfeleknek van problémájuk de utánna gondolkoznak hogy ha festeni és vésni és stb kell akkor már lehet hogy megéri illetve nem feltétlen kell külön RF vevö mert van kezelő ami RF vevövel van megáldva és teljesen jól müködik és kb fele mindha külön RF vevöt vásárolnál. Persze ez mind saját véleményem. De én is azt mondm hogyha van lehetöség akkor inkább vezetékes illetve ugye a particioszám is növekszik a kp tipusával.
Valóban sír a pénztárca, ha egy üvegkalickát kell körbe nyitásérzékelőzni
![]()
És mennyi ilyen van
![]()
Ezt vétózom. Ha lehet messze kerülöm a DSC rádiós cuccait, és ezt jó néhány rádiós eszköz telepítése után mondom. A rádiós nyitásai kritikán aluli minőségűek. A mozgásérzékelők még egész jók, de a nyitásokkal rengeteg a gond. Leszakadozik a rendszerről, pedig a térerő ellenőrzés szerint kiváló jelszinten van. Volt, ahol a 4. érzékelő volt jó. Inkább akármilyen más márkájú rádiós nyitás, és a hozzávaló vevő, mint a DSC. Az RF vevő is horror áron van, olcsóbb egy idegen vevő, és zónabővítő, mint az 5132. Ahol rádiós eszközök kellenek, ott nálam már szóba sem jöhet a DSC.
Erre jó ez a topik, Mi telepitettünk 6 szinte házba az elsöre és még igy is tökéletes volt a padlásfeljáró persze ez csak 2 éve megy de jól. Viszont az utobbi egy évbe belefutottunk két hibás érzékelőbe az 50-ből, szerintem ez egy ilyen dolognál nem rosz.
Ha 50 lenne csak... 10-ből 3 nálam. Mind nyitásérzékelő. WS4945. Ez egyharmad. És erre sajnos a forgalmazó sem tudott magyarázatot.
Sziasztok!
Bocs,hogy ide is beírom, de talán ez a topik pörgősebb. Lenne egy problémám, már olvastam is róla csak nem tudom hogy itt vagy máshol, és az istennek sem találom Paradox SP-7000 központ,minden jól működik, csak amikor riasztás van, akkor az eseménynaplóban teljesen más idő szerepel mint ami a rendszeridő. Ez mitől lehet? Köszönöm! Illetve DSC ALEXOR központ hatótávolságát lehet valamilyen módon növelni?
Akkor ha jól értelmezem a PC 1616 és egy PC 5108,amit kell vennem? Doboz van mozgásérzékelők vannak,a Zónabővitőnek van hely a 1616on ahova csatlakoztatni kell? bocs a buta kérdésekért most kezdem,vagyis egyet sikerült már bekötni de rég volt,,,
A KEYBUSRA kell rákötnöd, (ugyanoda ahova a kezelőt kötöd)
Az 5108 egy pici panel kb 4x9 cm, elfér még a központba, mi öntapadós panel bolhával szoktuk rögzíteni. Természetesen a bővítőt bekötés után fel kell ismertetni [902] És megfelelően kell Jumperelni. a te esetedben: J1 ki J2 be J3 be
Melyik szoftver verziós SP7000?
A DSC hatótáv nem növelhető.
2.4 verzió csodálkoztam is rajta mert 5. valamennyinél tartanak.
DSC-nel a hatotav novelheto - van jelismetlo, de csak az egyiranyu radios dolgokkal mukodik - DSC WS 4920, tehat nem allithato be ra billentyuzet, kulteri radios szirena. Elegge jol noveli a lefedettseget abban az irányban, ahova teszed, ahol mar meg se nyekken az erzekelo, mert tul messze van, jelismetlovel meg jo sokkal meszebb sincs gond.
Bar velemenyem szerint jo meglodas lehet az is, hogy masohova teszed a radios vevot/kozontot, ha van arra lehetoseg. Elofordulhat az is, hogy a jelismetlo se segit, ha sok es sok vastag fem valami vagy tobb vastag vasbeton fal van az erzekelo es a kozpont kozt.
Drága. 28 ropi. És nem mindig oldja meg a problémákat.
Minden problemat nem old meg, de ha tul messze van az erzekelo es gyenge a jel azt biztosan.
![]() Az igazi akkor lenne, ha a ketiranyu eszkozoket is ismetelne, igy azert nem az igazai, de a dsc-nel mindig ott van az a "mukodik,de....". A hozzászólás módosítva: Márc 6, 2013
A riasztó programozása lehetséges laptop-ról egy kábel segitségével vagy a kezelőn keresztül az egyszerűbb???
Mi laptopról szoktuk. főleg ha már valaki felprogramozta, gyorsabban át lehet nézni az egész progit, hamarabb kijön a kakukktojás. Bár kis új rendszert billentyűzetről is gyorsan be lehet pötyögni.
Sziasztok!
Bár nem DSC, de hátha valaki tud segíteni. Paradox EVO48-as központot be lehet úgy programozni, hogy ha kinyitom a bejárati ajtót /sima mágneses nyitásérzékelő van rajta/ akkor a PGM1-re kötött relét meghúzza és úgy is tartsa, míg az ajtó nyitva van, ha becsukom, akkor engedje el. Megvan minden leírása, de ez nekem kínai :/ Előre is köszi, E.
Nem vagyok paradoxos, de szerintem nem. Mire szeretnéd használni ezt a jelet?
Szia!
Ház "automatizálással" bajlódom... Van két ajtó, aminek tudnom kell az állapotát, kézenfekvőnek tűnt, ha már van két érzékelő a két ajtón és van két szabad PGM kimenet, akkor le van tudva a dolog (ellenkező esetben húzhattam volna még egy kábelt az ajtókhoz és két érzékelő díszelegne rajtuk, ez szebb megoldás! ![]() A hozzászólás módosítva: Márc 9, 2013
Beleolvasgattam a leírásban a programozói 22.oldalán a 910 szekció-ban be tudod állítani (szerintem).
Milyen okos ház automatikához akarod kapcsolni? Általában át lehet vinni ezeket az állapotokat soros porton keresztül is.
Sziasztok
Én egy DSC pc1832v4.5 központ kommunikátorával küzdök. Az Istennek sem akar felhívni, csak hibát jelez. Nagyon örülnék ha valaki leírná lépésről lépésre hogyan kell programozni. Előre is köszönöm a segítséget.
Szia
1 milyen telefonvonalad van? 2 Jól kötötted be? 3 milyen hibát jelez? |
Bejelentkezés
Hirdetés |