Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mosógép vezérlők és általános problémáik
Lapozás: OK   220 / 580
(#) botesz válasza lukovicsek hozzászólására (») Ápr 22, 2013 /
 
Nos ma kipróbáltam a gépet csőhosszabbítás nélkül ugyanazon a programon.Továbblépett.A második öblítésnél kikapcsoltam majd át tekertem a centrire. Kicsit szivattyúzott a prk egyet lépett és néma csönd.rátekertem újra akkor kinyomta a maradék vizet továbblépett és szépen kicentrizett. Csak arra tudok gondolni hogy mivel elég kevés ideje van a szivattyúnak az ürítésre(szivattyú vadi új) és ha lejár az időkorlát és nem szivattyúz le akkor egyszerűen csak megáll.Vagy lehet hogy tényleg a prk kezdi feladni és hol jó hol nem alapon működik?
(#) hutamas hozzászólása Ápr 22, 2013 /
 
Sziasztok!
Bosch wfd1660 mosógép gondom lenne. A gép egyszerűen átlépi a centrifugálást. Ennél ledek jelzik az aktuális ciklust. Mos, 1 óra, öblít, fél óra, majd kigyúllad a centrifugálás led és abban a pillanatban el is kezd villogni, hogy kész a program. Se nem szivattyúz ilyenkor, se nem forgat. Mosás közben természetesen szivattyúz rendesen, meg is néztem a szűrőt, kipucoltam. Ilyenkor viszont nem tudom az ajtót kinyitni, mert ugye víz van benne. Ha ilyenkor kikapcsolom a gépet, majd elkezdek egy centrifugálás programot, simán végigcsinálja.
Kérnék valami jótanácsot, merre tovább a javítással.
Kösz,
István
(#) botesz válasza hutamas hozzászólására (») Ápr 22, 2013 /
 
Mosás után és az öblítések között centriz?Vizet kinyomja?
(#) lukovicsek válasza botesz hozzászólására (») Ápr 22, 2013 /
 
Nem valószinü hogy lenne időkorlát mert ha rendesen ruhát centrizik akkor abból közben is csorog a viz és attól még kell neki menni, egyszerüen elégtek már a kapcsolóban lévő érzékelők és hol van kontakt hol nincs.
A hozzászólás módosítva: Ápr 22, 2013
(#) botesz válasza lukovicsek hozzászólására (») Ápr 22, 2013 /
 
De itt nem centriz csak az öblítőszeres öblítés előttmeg utána.Szerinted a kontakt spray mennyit segíthet?
(#) lukovicsek válasza botesz hozzászólására (») Ápr 22, 2013 /
 
akkor meg egyszerüen forgatni kellene neki a dobot mivel ő azt érzi, hogy felvan töltve vizzel, már ha nem érkezik kinyomni teljesen és fennvan még a szintkapcsoló, de én azért mondtam hogy olyankor huzd le a kis csövet róla amikor ürit és igy egyből ki lehet szürni
(#) lukovicsek válasza hutamas hozzászólására (») Ápr 22, 2013 /
 
nincs benyomva az öblitő stop gomb? már ha van ilyen rajta.
(#) lukovicsek válasza botesz hozzászólására (») Ápr 22, 2013 /
 
Amugy a spré ilyenkor már nem ér semmit mert már az égéstől elvéknyulnak az ezüst rétegez az érintkezőkön és ezért nem müködik mindig.
(#) botesz válasza lukovicsek hozzászólására (») Ápr 22, 2013 /
 
Légsűrítőt kipucoltam.Most kinyomta a vizet és továbblépett.Mikor centrire raktam és nem nyomta ki mire lépett akkor állt meg.Még megnézem lehet hogy dugulás van.
(#) hutamas válasza lukovicsek hozzászólására (») Ápr 22, 2013 /
 
Igen, közben csinál mindent, majd egyszerűen átlépi az utolsó lépést. Ezzel az öblítő stoppal megfogtatok. Mivel én csak belülről szoktam látni ezt a jószágot.
Hölgyeim, uraim, köszönöm, ez volt az. Most megtudtam, mi ez a jel itt az elején. Sajnos aki használja, sem tudta megmondani...
Gyanús is volt, hogy egyszerre két baja van a gépnek. Nem forgatott, azon egy szénkefe csere segített, de hogy még ez is! Sok lett volna. De egy fél napom így is ráment.

Még egyszer köszönöm a segítséget mindenkinek.
(#) lukovicsek hozzászólása Ápr 23, 2013 /
 
Sziasztok.
Van valakinek kéznél egy ilyen panel??

Üdv

IMG_1102.JPG
    
(#) botesz válasza lukovicsek hozzászólására (») Ápr 23, 2013 /
 
Közben leesett hogy miért írtad hogy húzzam le a szabályzó csövét.Amint lesz lehetőségem kipróbálom.Közben nézegettem a tipusokat és ha jól nézem akkor az 500 as verzióban ugyanez a prk van csak elektronika nélkül???
(#) botesz válasza botesz hozzászólására (») Ápr 23, 2013 /
 
Örömmel jelentem meglett a hiba.Nos úgy próbáltam ki(szokásom szerint) hogy belefújtam a szab. csövébe majd megtekertem és egy erős csipesszel lefogattam hogy nem menjen el a nyomás.És odatekertem ahol megállt.Előjött a hiba megállt.Se kép se hang.Levettem a csipeszt és már ugrott is át a prk a következő programfázisra.Természetesen többször is kipróbáltam mindig ugyanaz volt az eredmény.Siker!Köszönöm a segítséget!!!
Egyébként ezt a szériát tatrom a legstrapabíróbbnak mert ennél még külön van a prk és nem egybeépítve.Mint a másik páciensnek aki még itt van.Abba mondjuk szerencsére a vezérlő jó ott meg a dob repült szét.
(#) Zsuzsanna71 hozzászólása Ápr 23, 2013 /
 
Sziasztok!!!
Segítségeteket szeretném kérni!! Indesit witp82-es mosógépem van. A vizet felszivattyúzza, de nem forgatja a dobot. Várom válaszotokat. Köszönöm!!!!!
(#) botesz válasza Zsuzsanna71 hozzászólására (») Ápr 23, 2013 / 1
 
Szénkefét megnézném.
(#) Zsuzsanna71 válasza botesz hozzászólására (») Ápr 23, 2013 /
 
Az rendben van. Szét van szedve és fülül ahol sok fekete piros vezeték van (közép tájon) ott ha egy kicsit ütögetve van indul. bocsi, de nem nagyon értek hozzá
(#) botesz válasza Zsuzsanna71 hozzászólására (») Ápr 23, 2013 /
 
Akkor kontakt hiba lesz.
(#) Zsuzsanna71 válasza botesz hozzászólására (») Ápr 23, 2013 /
 
azt jelenti, hogy cserélni kell a vezetékeket?
(#) botesz válasza Zsuzsanna71 hozzászólására (») Ápr 23, 2013 /
 
Nem.Széthúzzuk visszadugjuk a csatlakozókat panelt átnézzük...stb.De ha nem értesz hozzá akkor inkább hív hozzá szerelőt!
(#) szerelo1 válasza szerelo1 hozzászólására (») Ápr 23, 2013 /
 
Üdv! Sikerült megoldani a centrifugálást a mosógépnél! Gyári érintkezési hibára akadtam, mostanig bírta tartani magát, majd elfáradt és az okozta időnként a gubancot a vízszintszabályzónál. Köszi a segítséget mindenkinek, aki hozzászólt a témámhoz! István
A hozzászólás módosítva: Ápr 23, 2013
(#) lukovicsek hozzászólása Ápr 23, 2013 /
 
Szeretem sikeres napokat!!!

Üdv
(#) szerelo1 válasza lukovicsek hozzászólására (») Ápr 23, 2013 /
 
Szia, Laci! Köszi a segítségedet személyesebben is. Nem szokványos dolog volt, mert a műszer jól mutatott, a hiba se volt állandó és egyértelmű - jól becsapott, félrevezetett és sok időmet vette el. Szerencse, hogy a kuncsaft is megértette, valamint pozitívan állt hozzá a helyzethez. Én is szeretem a sikeres napokat... István
A hozzászólás módosítva: Ápr 23, 2013
(#) DeakOrsi hozzászólása Ápr 24, 2013 /
 
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Most vettünk használtan egy elöltöltős Gorenje pinirfarina mosógépet. A dobja nem forog, és az F31-es hibát írja ki. Tud nekem valaki segíteni, hogy mi lehet a baja?! Előre is köszi: Orsi.
(#) Koncsar válasza DeakOrsi hozzászólására (») Ápr 24, 2013 /
 
Szia! A motor végében lévő Tacho generátor lehet, hogy roszz. A motorról a csatlakozót lehúznám. Utána vissza. Szénkefék állapotát ellenőrizni.

Üdv.
(#) Zsuzsanna71 hozzászólása Ápr 25, 2013 /
 
Sziasztok!!! indesit witp 82-es mosógéphez lehet kapni vezérlő panelt? Köszönöm.
(#) zolika60 válasza Zsuzsanna71 hozzászólására (») Ápr 25, 2013 /
 
Miért ne lehetne? Bővebben: Link
A tiéd nem javítható?
(#) zsolti1985 hozzászólása Ápr 26, 2013 /
 
Azt szeretném kérdezni, hogy van egy Elektrolux EWP 1062 TEW mosógép ami nem reagál semmire bekapcsoláskor, nem villannak fel a ledek nem lehet elindítani. Van ebben valamiféle biztosíték?
(#) botesz válasza zsolti1985 hozzászólására (») Ápr 26, 2013 /
 
A nagy többségében nincs.Végig kell követni az áram útját a dugajtól a panelig.
(#) xTAKIx hozzászólása Ápr 27, 2013 /
 
Nem éppen panelprobléma de gondolom van itt szaki .Speciális eszköz nélkül csapágyazható-e az ELECTRLUX EWT 1016 mosogépe?

Még mindig keresem a whirpool 7125 panelrajzát. Előre is köszönöm a segitséget.
(#) botesz válasza xTAKIx hozzászólására (») Ápr 27, 2013 /
 
Ha bontható az üst akkor igen.Különösebb eszközt nem igényel.Én egy vascsődarabbal szoktam kiütni a csapágyat de volt olyan is amikor egy fa kalapácsnyéllel csináltam.
Panelhez rajzot meg ne keress mert nem fogsz találni.
A hozzászólás módosítva: Ápr 27, 2013
Következő: »»   220 / 580
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem