Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Itt viszont nem fogsz tudni az égadta világon semmit elintézni, merthogy ezt max. a beszerzők olvassák, nem az Ügyfélszolgálatosok. Itt csak az megy, hogy "ilyen, vagy olyan alkatrészt be tudtok-e szerezni", vagy, hogy "ez vagy az az adatlap hibásan tartalmazza ezt meg ezt", és hasonlók. Az Ügyfélszolgálat nem itt van, és - mint írtam - nem is látják a fórumot.
Hívd fel telefonon az ügyfélszolgálatot, és meg fogják oldani a problémádat. Ez a fórum, ahogy Frankye is mondja a beszerzés - fejlesztés - műszaki észrevételekre jött létre, nem az ügyfélszolgálati levelezés - beszélgetés helyettesítésére.
Szerk: Az ügyfélszolgálat keresni fog. A hozzászólás módosítva: Máj 13, 2013
Sziasztok! Érdeklődnék hogy van a HEstore-ban olyan kapcsoló ami 3 állású (ON-OFF-ON), kibír 7-8A-t legalább és két soros minimum.
Egyik projektemhez kellene mert abban a 230V-ot és a szivargyújtó között kellene kapcsolni a bemenetet. Valami hasonlóra gondoltam: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Máj 20, 2013
Szia!
Mond, hogy nem jól értelmezem és nem egy kapcsolóval szeretnél 230v-Ot és 12V-ot kapcsolni. Ha igen, sürgősen felejtsd el a kapcsoló ilyen használatát. Akkor már inkább egy 3 állású kapcsoló, amely 2db relét kapcsol külön a két feszültségnek. Úgy a biztonságos(abb).
Egyszerre nem lenne mind a két áramforrásra rákapcsolva csak az egyikre.
Pl.: vagy autóra lenne kötve vagy hálózatra Ezért gondoltam erre a megoldásra. Ez a kapcsoló után lenne még külön kapcsoló a két erősítőnek és a második tápegységnek is. Amikor a kapcsolón kiválasztom az áramforrást akkor még nincsen az erősítő bekapcsolva így nem rántja meg az egészet. A relé tényleg jobb, de annak is kell áram a kapcsolásához. Vagy van valami megoldásod erre problémára mert szívesen fogadom, hátha tényleg jobban meg lehet oldani.
Ennek a 78L05-nek mi a pontos típusa? Bővebben: Link
TS78L05CY vagy TS78L05ACY Az adatlap szerint a SOT-89-es tokozáshoz 2 típus is tartozik, de a lábkiosztási eltérő!
Továbbá a fényképen egy SOT223 van, a leírás szerint meg SOT89...
ACY a kiosztása. A tokozás meg SOT89.
A két tokozás között valóban van méret különbség, de áruld már el, hogy ezt a fotóról honnan látod? Ugyanúgy néz ki mindkettő.
A hozzászólás módosítva: Máj 20, 2013
Nem ugyanúgy néz ki.
![]() A SOT223-asnak a tokhoz és a többi lábhoz képest meglehetősen széles a felső lába, ill. mindegyik láb "hullámos" (hasonlóan, mint a DPAK esetében), a SOT89-es lábai egyenesek, téglatest alakúak, és a felső láb szélessége is más arányú. A tok magassága a többi mérethez viszonyítva is eltér. Azaz más az alakjuk oldalnézetben: a SOT89 tömzsibb, míg a SOT223 lapos. Szóval egyáltalán nem a "lekicsinyített" mása az egyik toknak a másik.
Sziasztok! SN74154-es IC-kre is szükségem lenne, de hestore-n nem találtam (máshol 150Ft-os)
Beszerezhető?
Köszönöm! (Nem hagytam szóközt a 74 után a keresőben)
Be tudnátok esetleg szerezni ilyen hálózati, 90°-ban megtört csatlakozót?
SHURTER gyártmányt tudunk pár nap alatt. 4300.0609
Tisztelt HEstore! A Mikrovezérlők kategóriát tudnátok bővíteni DIP tokozású NXP ARM Cortex-M0 mikrovezérlőkkel? Például: LPC810M021FN8(DIP8) LPC1114FN28 (DIP28)
Csak hogy legyen mit beledugni az általatok forgalmazott dugaszolós próbapanelokba... ![]()
Hi
A következő lenne a kérdésem hogy melyik lesz az a led foglalat amibe 5mm led megy, de maga a foglalatnak 8mm-es furat kell a beszereléshez. mondjuk még 8mm ledet nem láttam, de attól még létezhet ![]() foglalat 1 foglalat 2 Segítséget előre is köszönöm A hozzászólás módosítva: Jún 2, 2013
Érdeklődni szeretnék, hogy be tudtok-e szerezni PIC16F727 -es kontrollert?
Nincs mit. Babák mellett egy kicsit más az időszámítás!
![]()
Sziasztok!
Feltudnám venni még a hétvégén valamelyik Hestore-os munkatársal a kapcsolatot? Kérem írjon privit. Köszönöm!
Tisztelettel kérdezem, hogy CR123A elemhez, 16340 akkumulátorhoz elemtartót, lehetőleg vezetékes kivitelben tudtok szerezni?
A hozzászólást már lehet törölni.
Az ügyfélszolgálat nem vette fel reggel. Azért írtam ide.. ![]() Fontos volt. |
Bejelentkezés
Hirdetés |