Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Szalagkábel Ide 40pin átalakító
Lapozás: OK   1 / 1
(#) bubuszoft hozzászólása Máj 31, 2013 / 1

Sziaszok
Olyan problémám lenne, hogy tönkre ment az Lg-7500 dvd íróm, amibe egy ide írót rakott a gyár. Nem is lenne ezzel semmi gond, ha egy 40 pin-es csatlakozóval oldották volna meg, de szalaggal (40-es). Néztem a neten és nem találtam szalagos ide írót csak Berg tüsléset. Hol lehetne beszerezni olyan átalakítót ami szalagból csinál nekem egy 40 pin kimenetet? Vagy szalagos ide meghajtót, hol lehet esetleg kapni?
(#) bubuszoft válasza bubuszoft hozzászólására (») Máj 31, 2013 / 1

Ami gyárilag benne volt író az 6870R7892AB
(#) _vl_ válasza bubuszoft hozzászólására (») Máj 31, 2013 /

Tuti biztos vagy benne, hogy az ott 40-lábú IDE valójában? Mert én már hallottam olyan történetet, amiben az ilyen embedded cd/dvd meghajtóra nem szabványos felületet rakott a gyár, így nem lehetett a helyére "mezei" meghajtót rakni, és nem csak a csatlakozón múlott a dolog.
(#) bubuszoft hozzászólása Máj 31, 2013 / 1

A meghajtó paneljára rá van vezetve
1, 5V
2,HRST
3,HDD(7)
4HDD(8)
STB STB STB
(#) nedudgi válasza bubuszoft hozzászólására (») Jún 1, 2013 / 1

Ha jól értem a kérdésedet. Ebből létezik olyan, aminek mindkét oldalán hosszú tüskék vannak. Ez megoldás?
(#) Tomi111 válasza bubuszoft hozzászólására (») Jún 1, 2013 /

Üdv!

Elvileg létezik ilyen átalakító. A szervizdoksit néztem, ATAPI a csatlakozója. Szerintem ugyanúgy sorba vannak a kivezetések a csatolt kép alapján, mint az IDE csatiban.
A képet a szervizdoksiból másoltam(elektrotanyán fenn van).

Üdv! Tomi

IDE-ATAPI.JPG

(#) bubuszoft válasza Tomi111 hozzászólására (») Jún 3, 2013 / 1

Az a gondom, és lehet hogy félrevezettelek benneteket, amiért elnézést kérek, hogy ez nem a hagyományos szalag kábel, amit bármelyik üzletbe beszerezhetek. Ez Kb 4 cm széles mindössze
és 40 erű
(#) _vl_ válasza bubuszoft hozzászólására (») Jún 3, 2013 / 1

Ezt nézd meg: Bővebben: Link
(#) Tomi111 válasza bubuszoft hozzászólására (») Jún 3, 2013 /

Üdv!

Értem én, az látszik a képen, amit csatoltam. Neked a képen lévő középső panel kell vagy olyan átalakító készen. A felső USB-s részt ne nézd. (Alul meg a dvd meghajtó látszik, gondolom ilyen a tiéd is). A kettő közti fehér kábelt mondod, nem?
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem