Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek

Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   228 / 380
(#) bitu válasza Szpisti hozzászólására (») Máj 31, 2013 /

Köszi a linkeket.
A leírás nem az a szájbarágós fajta , de majd megfejtem .
Legalább alkatrész van hozzá.
Mindig is epét hánytam tőle, ha egy project 1 alkatrészen bukott el.
(#) gerenk válasza szikorapéter hozzászólására (») Máj 31, 2013 /

Nem hiszem hogy a 74F13 ulragyors TTL IC.-t sikerül beszerezned, de ha mégis megér
egy próbát.
(#) enree hozzászólása Máj 31, 2013 /

Sziasztok!
Egy erősítő rajzot keresek, '96-98 közt sok készült belőle a Klauzál Gábor műszeripari suliban, amire emlékszem, hogy IC-s volt az előfok, BDXXX vég volt benne, 50W-os volt és volt benne három TO-39-es tokozású tranyó. Mellékelek egy képet is, sokat nem segít, de hátha valaki ráismer, esetleg oda járt akkoriban és megvan neki. Valahova sikeresen elhánytam a nyákrajzával együtt és most kellene.
Előre is köszönöm. E.
(#) proli007 válasza enree hozzászólására (») Máj 31, 2013 /

Hello! Én az alkatrészeket nézve, erre a TEXAS kapcsolásra szavaznák.. (De nem egy egetverő kapcsolás, amit ne lehetne negyed órai munkával visszarajzolni..) üdv!
(#) enree válasza proli007 hozzászólására (») Máj 31, 2013 /

Szia!
Nem a Texas, azt is csináltam, annak megvan a doksija. Vissza is rajzolnám, ha nem cseréltem volna el egy mélyládára 2000 környékén

Hello! Akkor passz! De az emitter ellenállások a táp közelében vannak, ami kvázi-komplementer végfokra hajaz, 5 tranyó van, egy elkó, egy IC. Számomra igen hasonló.. üdv!

Valóban kísérteties a hasonlóság! Ezzel a Txeas-al sokan bajlódtak annak idején, igen gerjedékeny volt. Még várok egy picit, hátha valaki ráismer...
Köszönöm a választ

Ebben teljesen egyetértek, nekem is a gerjedése ugrott be elsőként. Általában nagy füst és korom lett a vége, így nem is készült belőle sok használható példány. Ráadásul úgy hogy egyszer csak meggondolta magát és gerjedt. Annak idején a végfok erősítése meghatotta az embert, mert így kivezérelhetővé vált egy IC-vel is. emitterkövetők nem erősítettek feszültséget, egy nagyjelű fokozat erősítőjével is gond volt. Persze akkortájt kevesebbet tudtunk még helyes topológiáról, földhurokról, futásidőtől stb. De elmúlt, mint ahogy az erősítő építési kényszer is idővel.. üdv!

Pontosan, ahogy írod! Szólt, aztán megszaladt, minden előjel nélkül, lehet építek valami LM Ic-s rettenetet, subládához kell...
(#) Travolta hozzászólása Jún 1, 2013 /

Sziasztok!

Olyan fényerő szabályozó rajzot keresek, amit SSR elé kötve lehet Dimmerelni egy hagyományos izzót.
Segítségeteket előre is köszönöm!
(#) Sebi válasza Travolta hozzászólására (») Jún 1, 2013 /

Ha nullaátmenetre kapcsoló SSR-ed van, azzal meg fogsz küzdeni... A simához kell egy nullaátmenet detektor és egy monostabil, aminek a késleltetését változtatod egy potival. A kimenete pedig meghajtja az SSR optó LED-jét.
(#) Travolta válasza Sebi hozzászólására (») Jún 2, 2013 /

Szia! Köszönom a választ. Igen, van rajta nullátmenet figyelő. De nem feltétlen azt az SSR-t akarom használni, csak biztonsági szempontok miat gondoltam arra.
Esetleg nem volna valami rajzod vagy skicced az általad említett változathoz?
(#) sound.man hozzászólása Jún 3, 2013 /

Valakinek nincs meg a martin audio m3 rajza?
(#) havasa hozzászólása Jún 3, 2013 /

Üdvözlet Mindenkinek!
Őskövület AUDEX APMO 200-as erőlködőt szeretnék feltámasztani hamvaiból. Bármilyen információt, esetleg kapcsolási rajzot, javítási tapasztalatot nagyon megköszönnék. Tisztelettel: havasa
(#) enree válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 4, 2013 /

Szia!
Nagyon köszönöm, azt hiszem, ez lesz az!
Azt esetleg nem tudod, melyik számban közölték, megkeresném az egész cikket.
(#) Ge Lee válasza enree hozzászólására (») Jún 4, 2013 /

Nemrég azt írtad, hogy nem a Texas félét keresed, pedig amit Zoli csatolt az az.

Igen, azt látom, csak nem akartam az egész évkönyvet leszedni, azért köszi.
(#) enree válasza enree hozzászólására (») Jún 4, 2013 /

Most, hogy így mondod, tényleg

Meg a figyelmetlenség részemről...

Köszönöm, már megleltem!
(#) vipera1997 hozzászólása Jún 5, 2013 /

Hello!Én egy kapcsolást keresnék a ROBSON DX 1000 TURBO típusú erősítőhöz!Ha van valakinek egy ilyen elkallódva és megosztaná velem annak nagyon is örülnék!

Köszönöm!
A hozzászólás módosítva: Jún 5, 2013
(#) enree hozzászólása Jún 6, 2013 /

Sziasztok!
Yamaha sw-p201 aktív mélyláda kapcsolási rajzát keresem, ha valakinek megvan, kérem ossza meg velem Köszi; E.
(#) enree válasza enree hozzászólására (») Jún 6, 2013 /

NS-P210 speaker system néven létezik, ezért nem találtam elsőre, ha esetleg még valakinek kell, itt van
(#) at22 hozzászólása Jún 7, 2013 /

Sziasztok! Valaki tudna nekem ehhez az erősítőhöz kapcsolási rajzot adni?

Stage Line TSA-320.

A segítséget előre is köszönöm.
(#) sound.man válasza at22 hozzászólására (») Jún 7, 2013 /

(#) at22 válasza sound.man hozzászólására (») Jún 7, 2013 /

Köszi a gyors segítséget.
(#) bobogabor hozzászólása Jún 7, 2013 /

Üdv Urak!
Valaki esetleg nem tud rajzot, ehhez az univerzális laptop töltőhöz? Kínai SP-11(SP8-22A sevial) 7-feszültséget lehetett kapcsolni rajt.
Ha jól látom, FET volt benne, csak szétrobbant, így nem igazán tudom mi való bele.
Köszönöm szépen.

004.JPG

(#) kadarist válasza bobogabor hozzászólására (») Jún 7, 2013 /

Szia!
A mellette lévő IC-nek mi a típusa?
(#) Gafly válasza bobogabor hozzászólására (») Jún 7, 2013 /

A trafó csévetestje eléggé összeolvadt, de hol a felrobbant FET amit kérdezel???
(#) kadarist válasza Gafly hozzászólására (») Jún 7, 2013 /

Dehogy olvadt össze, csak csillog a fény a fekete műanyagon.
Következő: »»   228 / 380
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem