Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Zenegép játékgép, készítése javítása
Lapozás: OK   6 / 12
(#) Brown válasza frjoe hozzászólására (») Jan 16, 2013 /
 
Elárulod miért akarod újratelepíteni? Egyébként szerintem meg lehet csinálni, átrakod az új gépbe a vinyót, csökentett módban inditod és az eszközkezelőben kitörlöd az eszközöket, újraindítod és felrakod az új drivereket.
(#) frjoe válasza Brown hozzászólására (») Jan 16, 2013 /
 
Kicsit régi a gép benne: 200mhz Kezdi megadni magát!Ami most van rajta program azt is le szerettem volna cserélni valami olyanra amit könnyebb lenne kezelni mert zenéket rakni rá kicsit körülményes.Mindet átnevezi sorszámozni, már magam sem tudom melyik sorszámnál járok valami 5000 és ha frissítem akkor mindig a következő sorszámot kell megadni meg persze csak cd-ről lehet rárakni. nem egyszerű.Nekem legalábbis.
(#) Brown válasza frjoe hozzászólására (») Jan 16, 2013 /
 
Honnan tudja, hogy cd vagy egy vinyó? Sorszámozni meg egyszerű a total commander megoldja, pillanat alatt kész az egész. Otthoni használatra legjobb SK Jukebox program ingyenes, nem sérti senkinek az érdekét.
(#) szikszair hozzászólása Jan 17, 2013 /
 
Brown mesternek igaza van. pl a linuxos dvd-ről nem csinálja, cd-ről simán. A winyót kicsit forgatja, aztán beveszi. Van egy kicsi programom, pár mega havertól kaptam. Olyasmi mint a Jukebox, billentyűzetről vezérelhető, pendriven van, vagy elindítod, vagy vinyóra másolva indítópulba parancsikon magától indul a win betöltése után. Megmutatod neki hol vannak a zenék, és megy. Bulikra használják, odamegy az illető, kiválasztja, mikor sorra kerül végig lejátsza. Nincs balhé, hogy ez nem jó, kattingatnak, fél percenként össze vissza. Egy kőkorszaki laptopon win95 vagy 98 megy, de állítólag már dos alól is.
(#) szikszair hozzászólása Jan 17, 2013 /
 
Brown mesternek igaza van. pl a linuxos dvd-ről nem csinálja, cd-ről simán. A winyót kicsit forgatja, aztán beveszi. Van egy kicsi programom, pár mega havertól kaptam. Olyasmi mint a Jukebox, billentyűzetről vezérelhető, pendriven van, vagy elindítod, vagy vinyóra másolva indítópulba parancsikon magától indul a win betöltése után. Megmutatod neki hol vannak a zenék, és megy. Bulikra használják, odamegy az illető, kiválasztja, mikor sorra kerül végig lejátsza. Nincs balhé, hogy ez nem jó, kattingatnak, fél percenként össze vissza. Egy kőkorszaki laptopon win95 vagy 98 megy, de állítólag már dos alól is.
Win7 alatt kompatibilitás w98-ra és ott is megy.
(#) djbeeboy válasza szikszair hozzászólására (») Jan 17, 2013 /
 
Kedves szikszair!
Engem érdekelne ez az említett kis programocska!
Megoldható volna, hogy feltöltöd valahová, vagy esetleg e-mail-ben elküldöd Nekem ??
(#) szikszair hozzászólása Jan 17, 2013 /
 
Ez csakis otthoni használatra!
M betűvel jön elő a menü, ott tudsz tallózni benne.
Főiskolás alkoholos befolyásoltság alatt! készítette, csak saját felelőségre!
Egyebként egész jó.
Küldj egy e-mailt, véleményt kötelező adni. Működésről, hogyan válik be, miket tud, ezt kötelező megadnod, hogy visszajelezhessek!
PÉNZÉRT ÁRUSÍTANI SZIGORÚAN TILOS!
A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2013
(#) frjoe válasza szikszair hozzászólására (») Jan 18, 2013 /
 
Kipróbálhatnám én is, ha nem baj, megköszönném!
(#) frjoe válasza Brown hozzászólására (») Jan 18, 2013 /
 
Köszi!
Kipróbálom.
(#) ptesza válasza frjoe hozzászólására (») Jan 18, 2013 /
 
Háát engem is érdekelne , pont ezért:

Idézet:
„Bulikra használják, odamegy az illető, kiválasztja, mikor sorra kerül végig lejátsza. Nincs balhé, hogy ez nem jó, kattingatnak, fél percenként össze vissza.”

Okolják egymást ,hogy mi szól. Senki se mondja azt ,hogy nincs egy jó zenéd. Vagy tegyéé má bee valami jót ,ne ezt * hallgassuk.
A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2013
(#) szikszair hozzászólása Jan 18, 2013 /
 
Azóta nincs balhé.
e-mailt írtok, átküldöm. 2 Mb az egész.
(#) ptesza hozzászólása Feb 4, 2013 /
 
Szevasztok.

Zenegépet építek magamnak. Egyenlőre a tervezésnél tartok. De van egy aggodalmam.
Az olyan számítógépes zenegépeknél amiknél beépített hangrendszer van , ott a merevlemez , a monitor maga a PC is olyan rezonanciákat kaphat amitől az szerintem károsodhat. Különösen a merevlemezre gondolok itt. Hogy van ez a valóságban? Egyenlőre különálló hangdobozok építésében látom a megoldást.
(#) Brown válasza ptesza hozzászólására (») Feb 4, 2013 /
 
Ne tedd a mélynyomó mellé, alá, fölé!
(#) mugab válasza ptesza hozzászólására (») Feb 4, 2013 /
 
A valóságban ezzel nem foglalkoznak. A legnagyobb védelem amit láttam az a szivacsalátét dobozolt gépnél. A minimum meg, közvetlen a szub burkolat falapra csavarozva az alaplap és távtartóval a HDD, a táp pedig ragasztva...
Ja és a hangkártya úgy rögzítve, hogy egy hálókártyával össze van ragasztva.
(#) ptesza válasza mugab hozzászólására (») Feb 5, 2013 /
 
Köszi a tanácsokat. Még megálmodom ,hogy külön vegyem -e.
(#) Brown válasza ptesza hozzászólására (») Feb 5, 2013 /
 
2,5" HDD , SSD ezekhez mit szólsz?
(#) ptesza válasza Brown hozzászólására (») Feb 5, 2013 /
 
Ezek jobban bírják a strapát. Majd ahogy készül rakok be mindig néhány képet. Motornak a Zenpoint DigitalCentert választottam , hacsak nem tudtok valami jobbat ajánlani. Ez 35 $ , de sokmindent tud. Többek közt karaoke funkció is van amit a csajok nagyon csipáznak.
(#) nyitraitomi válasza ptesza hozzászólására (») Feb 5, 2013 /
 
Én foglalkoztam zenegépekkel, és még annyi tanácsot adnék, hogy ügyelj még a pc táp rögzítésére is, mert előfordulhat hogy a rezonancia miatt újraindítja a táp az alaplapot. Tehát annak sem árt valamiféle rezgéselnyelő felfogatás.
A hozzászólás módosítva: Feb 5, 2013
(#) Brown válasza nyitraitomi hozzászólására (») Feb 5, 2013 /
 
Ez új számomra, én 1996 óta nem találkoztam ilyennel, pedig aztán használtunk mindenféle tápot köztük az agyonszidott Vargáné félét is.
(#) nyitraitomi válasza Brown hozzászólására (») Feb 5, 2013 /
 
Nehéz észrevenni mi is csak egy heti padlógázas tesztelés során vettük észre véletlenül. Egyébként ITT láthatod a gépet 2:05 -nél a háttérben. Napi öt ilyet készítettünk négyen.

zenegep.jpg
    
(#) Silver82 hozzászólása Márc 6, 2013 /
 
Sziasztok van egy ismerösömnek egy kaszaki zenegépe és a sok ki behuzogatástol már a gép kezdi beadni a derekát szolt hogy nézzem már meg és a biosz is már rezetelt de azt megoldottam vissza állitottam állitottam lilo 22.4-es linux-al butol és a gond ott kezdödik hogy betöltés után elöjönnek a zeneszámok minden de ha 1 gombot is megnyomik befagy az egész nemtudom mit kéne vele csinálni néztem maga a winyót hogy ujra rakom de 3 particio van rajta és totalcommanderen belül csak 1-hez férek hozzá hogy a dolgokat lementsem éa zenegépet még soha nem programoztam vagy telepitettem mert nem egy egyszerü windows ás ebbe szeretnék segitséget kérni elöre is köszönöm
(#) viktorio333 hozzászólása Júl 2, 2013 /
 
Üdv. Tudna nekem valaki segíteni zenegépet építenék van egy régi laptopom és kellene valahonnan valami szoftwer.Esetleg letölthető valahonann vagy mindenképp meg kell vennem?
(#) uniman válasza viktorio333 hozzászólására (») Júl 2, 2013 /
 
Hello!
Léteznek ingyenesen használható programok, pl. a SK JukeBox
Itt egy videó róla.
Linuxra pedig rengeteg van...
A hozzászólás módosítva: Júl 2, 2013
(#) viktorio333 válasza uniman hozzászólására (») Júl 2, 2013 /
 
Köszi a választ . Én operációs rendszerre gondoltam.
(#) Zoleen válasza viktorio333 hozzászólására (») Júl 8, 2013 /
 
Mien operációs rendszerre gondoltál ?? Mivel a zenegépek alap oprendszere az vagy windows vagy linux! Maga a zenegép szofver az egy külön álló keretprogram mint mondjuk egy winamp vagy mediaplayer. Általában mivel ezekeket a szoftvereket valaki(kik) írták írtatták ezért ha tudsz is szerezni az mind mind zsebbenyúlós lessz! Vagy maradnak az ingyenes alternatívák mint amit pl a kolega feljebb megemlített!
(#) Zoleen hozzászólása Júl 8, 2013 /
 
Látom elég elhalt a topik!Senki sem akar zenegépet építeni?? Ha kell akkor tudok pár dologban segíteni de szoftvert azt ne kérjetek mert az nekem is csak fizetős van! Bár csereberében benne vagyok akinek mondjuk másfajta van stb.
(#) wolfem hozzászólása Aug 20, 2013 /
 
Sziasztok!
Én is szereztem egy Music LIne zenegépet, amiben megfőtt az alaplap és a proci.
Sikerült hasonló lapot kerítenem, de a Lilo nem indul el.
Kérlek segítsetek, mi tévő legyek, hogy keltsem életre ezt a masinát!
A HDD-elvileg jó!
Előre is köszönöm a választ!
CSaba
(#) Zoleen hozzászólása Aug 27, 2013 /
 
Szia! Bár Lilo-s gépet még nem buheráltam nagyon (mert eddig gond nem volt velük) és mert én win alatti progikat használok így ilyen téren nem sok választ tudok adni neked! Sajnos a linux nagy hátránya hogy mindent néz bios rev verziótol kezdve még mitom én mit nem (Javítsatok ki ha tévedek netán) De egy biztos csak egy és ugyan azon a gépen megy amire fel lett rakva maga a lilo és mellé még a zenegéprogi is érdekes lehet mert ő sem hajlandó csak azonos hardvereken futni!
Zoleen
A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2016
(#) wolfem válasza Zoleen hozzászólására (») Aug 27, 2013 /
 
Szia!
Köszi, majd bajlódok vele!
(#) ugraibalint válasza wolfem hozzászólására (») Szept 30, 2013 /
 
Szia!

Másik gépben kipróbáltad már a HDD-t?
Mert csak így lehetne 100%-osan kizárni a HDD hibát.
Következő: »»   6 / 12
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem