Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv!!
Esetleg valaki tudna érdemben segíteni a feltett kérdésemre? Előre is köszi!
Egy szerkezetről tettél fel képet, amibe legalább két darab kábel van dugva. Egyértelműbb lesz a kérdésed, ha csak a keresett kábelt tartalmazó képet raksz fel.
Köszi.
Akkor már csak az érdekel hol kapok?
Szia! Igaz,de sajnos nem találtam olyan képet. Ezért gondoltam,hogy ezen a képen látható a legjobban,hogy valójában hogyan is néz ki. Próbáltam googleban is keresgetni,de még csak hasonlót sem láttam. Ez amúgy olyan hajlítható valami,ami megőrzi az alakját.A lényege,hogy amikor világít a cucc,akkor oda irányítod a kábelt ahová világítani szeretnél.
Lomex / Csatlakozó / Húvelysor. Szűrő: 12.7 mm
A képen valószínűleg kábelharisnyával borított, vastagabb rézdrót, és akármilyen vezeték látható a csatlakozó és a lámpa között. Kábelharisnya.
A hozzászólás módosítva: Aug 14, 2013
Köszönöm,utánanézek. Azt hittem ez valami speckó hajlítható kábel. De valószínüleg az lesz amit írtál. Amiben a led benne van az milyen cucc lehet? Annyit kihámoztam,hogy benne van egy sima led foglalatban,viszont az a külső műanyag rész nincs meg...
Köszi! Találtam más képeket is,igaz annyira nem kivehető,de úgy néztem,hogy az egy led foglalat,ami abban a műanyag külső valamibe van beépítve.
Köszi Hp41C és bocs, benéztem nagyon...mert eredetileg tördelhetőt kerestem.
Lehet hogy hülye kérdés, előre is elnézést kérek.
A Lomexbe általában személyesen szoktam vásárolni, de néztem a webáruházban az árakat és láttam, hogy jóval olcsóbb néhány dolog, mint a kiskereskedelmi részben. (Jó ez nyilván egyértelmű) Na a kérdésem az lenne, hogy még nem múltam el tizennyolc, nem vagyok számla képes se, cégem sincs, stb. Ha most regisztrálnék valami hamis cégnévvel, megrendelném az árukat, és bemennék a nagyker részlegbe, akkor átadnák az árukat, tehát nem ellenőriznék, hogy valóban létezik-e a cég, vagy hogy egyáltalán lehet-e cégem, stb. Elnézést kérek, ha rossz helyre tettem fel a kérdést, csak láttam hogy mások is kérdeznek itt hasonlókat, és ezért nem akartam új témát nyitni. Esetleg ha ti már rendeltetek így, leírhatnátok a tapasztalataitokat. A hozzászólás módosítva: Aug 18, 2013
A nagyker az azért nagyker, mert százas tételben adnak el árut és nem egyenként. Neked meg nyilván nem ez lenne a célod. A hamisítást meg meg se hallottuk...
Értem, pont ezért kérdeztem meg, akkor ezt az ötletemet el is vetettem.
Akkor a webshopban magánemberként nem is lehet vásárolni?
Miért ne lehetne? A kiskereskedelmi webshopból akárki vásárolhat. Információ.
Nem Pest, de elküldi. Bővebben: Link
Első találat a keresőben.
Egyetlen darab 940nm-es teljesítmény infra ledre lenne szükségem. Tud valaki valahol beszerzési forrást?
Szerk: irgalmatlanul drágán persze látok a farnellnél... A hozzászólás módosítva: Aug 24, 2013
Sziasztok, olyan mérőműszert keresek, amelyik egyszerre tud feszültséget és áramerősséget is mérni egyen és váltóáramon, 20 amperig 600 volton (legalább), és ezeket leküldi számítógépnek ahol megjelenik egy diagram vagy valami hasonló formájában. Csak erre a dologra lenne használva, úgyhogy nem is muszáj tudjon mást, sőt lcd meg hasonlók sem kellenek, de az sem baj, ha van. Én amiket találtam idáig azok csak egyet tudtak mérni a felsorolt négyből. Nem tudom, hogy egyáltalán vannak-e ilyenek de remélem tudtok segíteni
![]()
Ezzel kapcsolatban pár kérdés merül fel.
Egyszerre kell ezeket az értékeket mérni? Milyen pontosságra van szükség? Milyen frekvenciatartománya van a váltóáramnak?
Ha egyszerre kell az AC fesz és az áram az azt jelenti hogy true RMS teljesítmény-mérést akarsz.
Ekkor teljesítménymérőt keresel (nem DMM-et). ilyen lakatfogók vannak, de nem PC-re köthetők. Másik megoldás: veszel két PC-re köthető multimétert.. ekkor nem egyszerre mér feszt és áramot (csak közeli időpontban). A hozzászólás módosítva: Aug 25, 2013
Talán ez: Bővebben: Link ?
Fix (asztali, hálózatról üzemelő) általános műszert akarsz, mobil (nem hálózatról üzemelő) általános műszert akarsz, vagy (fix) elosztószekrénybe építhető, specifikus mérőműszert akarsz?
Illetve az is kérdés, hogy kész, gyári készüléket szeretnél, vagy szívesebben építenél magad, esetleg mindegy? A hozzászólás módosítva: Aug 25, 2013
Tovább ragozva, miért baj az, ha külön mérsz, ha PC-n összesíted a méréseket?
Valószínűleg mert TrueRMS mérést is szeretne, csak nem tudja, hogy így hívják.
53eFt, de ennyiért még nem kapja meg az opcionálisan rendelhető "PC kommunikációs készlet"-et
Mással sem jön ki olcsóbban, sőt. Léteznek szekrénybe építhető rendszerek, egy nagyságrenddel drágábban.
Válaszok: nem számít hogy néz ki, az sem, hogy elemes-e vagy hálózatról megy. A lényeg, hogy egy szoftveren belül, egy grafikonon lássam az áramerősséget illetve a feszültséget. Nem kell tökéletesen egyszerre mérni, akkora pontosság nem kell, csak egy képernyőn akarom látni az egészet egyszerre, anélkül, hogy váltogatnám a funkciókat. A két mérőműszeres dologra én is gondoltam, de abban kételkedek, hogy a szoftver amit adnak vele, tud kezelni két különálló műszert. És ha mondjuk soros porton van megoldva az kommunikáció akkor azt egyszerre csak egy program tudja használni.
Milyen fogyasztót akarsz vele mérni?
Nyilván igény és pénztárca-függő dolog ez. Mag meglátjuk mit akar.
Amit én linkeltem szintén TRMS wattmérő lakatfogó csak 22eFt, csak az a hibája hogy PC-vel nem beszélget. Megéri-e a dupla-tripla árat a PCkapcsolat: majd kiderül. Idézet: PC-n lehet futtatni két programot egyszerre, van két független soros portra lehetőség.. „És ha mondjuk soros porton van megoldva az kommunikáció akkor azt egyszerre csak egy program tudja használni.” |
Bejelentkezés
Hirdetés |