Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HESTORE.hu

Témaindító: Topi, idő: Máj 8, 2009
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek

Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő.

Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Lapozás: OK   104 / 176
(#) _vl_ válasza Müszi hozzászólására (») Szept 3, 2013 /

Azt hittem, meglevő készülékbe keresel cserealkatrészt...
A cikkben már HC164 szerepel (az is teljesen jó oda), csak gondolom a rajzot nem akarta átírni a szerző.
(#) Müszi válasza _vl_ hozzászólására (») Szept 3, 2013 /

Nagyon köszönöm a választ
(#) vicsys válasza _vl_ hozzászólására (») Szept 3, 2013 /

Ez volt kéznél a fiók mélyén... Bármelyik jó lesz.
(#) Attila86 hozzászólása Szept 4, 2013 /

Ennél az 5V-os relénél (Bővebben: Link) helyettesítőként két másik típus van megjelölve, de azok 12V-osak! Úgyhogy helyettesíteni pont hogy nem jók.
(#) Tocska válasza Attila86 hozzászólására (») Szept 5, 2013 /

Köszönjük, javítva
(#) orcika70 hozzászólása Szept 12, 2013 /

Érdeklődni szeretnék hogy ebből a közeljövőben kapható lesz-e az olcsóbbik változat. Köszönöm
(#) mikrokapcsolo hozzászólása Szept 13, 2013 /

Sziasztok!
Többedszerre rendeltem tőletek sok mindent, de a kb egy hónappal ezelőtt vett 7809-es vagy más hasonlóknak a tokozás hűtőlapja a vastagabb fajtából volt, most viszont amikor számított, a vékonyabból jött. Az lenne a kérdésem, hogy mi alapján dől el milyen érkezik? illetve, van e a LM350 ből vastag hűtőlapú?
Előre is köszönöm.
(#) Hp41C válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Szept 13, 2013 /

Idézet a L@mex honnlapjáról:
Idézet:
„A széles körben használt TO-220-as tokozást néhány nagy gyártó, eddigi ismereteink szerint a Fairchild, az ON Semiconductor és az SGS Thomson megváltoztatta, vélhetően alapanyag takarékossági okokból.
A változás lényege, a rögzíthető hűtőfelület vékonyabb anyaga. Ennek következtében elsősorban rögzítési problémák vetődhetnek fel, elsősorban ha szigetelni akarjuk az eszközt bizonyos hűtőlemezvastagság esetén pl. a szigetelőgyűrű hosszúságának
vonatkozásában.
További problémát jelenthet, hogy sajnos az új (vékonyabb) anyagra szerelt típus esetén használják a régi típusjelölést, ami megtévesztő lehet. Ami viszont minden gyártónál egységesnek látszik vagy a típusszám végén, vagy az adatlapon az SG - vékony ill.
DG - vastag alaplemez.
Bizonyosnak látszik az is, hogy a vékony szerelvény lesz előbb - utóbb a standard típus minden gyártónál.”
(#) Tocska válasza orcika70 hozzászólására (») Szept 13, 2013 /

??? Pontosan melyik változatról van szó? Tudtommal a hivatkozott csatinak nincs alternatívája.
(#) mikrokapcsolo válasza Hp41C hozzászólására (») Szept 13, 2013 /

Köszönöm, igen nekem is a rögzítéssel akadt gondom. Mit lehet tenni? El kell vágni a szigetelő távtartót?
(#) orcika70 válasza Tocska hozzászólására (») Szept 14, 2013 /

Köszönöm, igen valóban ennek a típusúnak lehet hogy tényleg nincs is olcsóbb változata, mert amelyet találtam más forgalmazóknál eltérő típusú, és gyártásból származnak.
(#) Tocska válasza orcika70 hozzászólására (») Szept 14, 2013 /

Az a baj az olcsó típusokkal, hogy ma már nem arról szól a dolog, hogy 10.000 órát/csatlakozást bír vagy csak 1000-t, ha nem arról, hogy pl. egy csatlakozót EGYÁLTALÁN EGYSZER IS lehet-e csatlakoztatni. Sajnos volt már a kezemben olyan csatlakozó (pont 3,5 jack), amit egyszerűen nem lehetett összedugni a párjával! Na erre varjatok gombot.
(#) Tocska válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Szept 14, 2013 /

Igen. Elég egy éles sniccer vagy gilette penge. Odaszorítod a gyűrűt és hátulról egy tolást neki; nem túl bonyolult. Persze nyilván könnyebb lenne, ha nem kellene bűvészkedni, de ez van....
Ahogy a tok fülek átállnak a vékonyra, gondolom majd jönnek a low-profile szigetelő gyűrűk is. (Mondjuk ilyet eddig még nem láttam.)
(#) 20sz Jófiú válasza Hp41C hozzászólására (») Szept 14, 2013 /

A technikai fejlődés megállíthatatlan.
A hozzászólás módosítva: Szept 14, 2013
(#) Gabó válasza Tocska hozzászólására (») Szept 14, 2013 /

Hogy én mennyi ilyen csatlakozóval találkoztam... A másik kedvencem az úgynevezett "aranyozott" volt se forrasztani nem lehetett, de ha megcsiszoltam, forrasztottam akkor kész kontakt hiba volt.
(#) blackdog hozzászólása Szept 15, 2013 /

Sziasztok!

Szeretnék rendelni egy AVR Dragont. Bővebben: Link
Azt szeretném előtte megtudni, hogy a nálatok kapható eszköz már a javított változat?
Nem szeretném, ha 1-2hét/hónap után elfüstölne.
Több fórumon olvastam többek között itt is, hogy a feszültségszabályzó IC hajlamos elfüstölni.
(#) mpetrooo hozzászólása Szept 17, 2013 /

Üdv.
Rendeltem hestore-n pár cuccot, és pick packos átvételt választottam. így hogy fognak értesíteni és mennyi idő a szállítás?

Válaszokat előre is köszönöm, üdv, Máté
A hozzászólás módosítva: Szept 17, 2013
(#) Tocska válasza mpetrooo hozzászólására (») Szept 17, 2013 /

Az idő attól is függ, hogy mit rendeltél, van-e minden belső raktáron. Az összeállt csomagot délután adjuk át egy pickpack ponton, másnap (rossz esetben később) jut a kijelölt címre és onnan megy az értesítés. Ha sürgős a csomag, telefonon érdeklődj, és a kollégák mondják, hogy éppen milyen státuszban tart a dolog.
(#) SzAndras00 hozzászólása Szept 28, 2013 /

Sziasztok! A Mini-Fit csatlakozókba milyen érintkező kell? Esetleg érdemes volna szerepeltetni a csatlakozók között is.
András
(#) nedudgi válasza SzAndras00 hozzászólására (») Szept 28, 2013 /

(#) SzAndras00 válasza nedudgi hozzászólására (») Szept 28, 2013 /

Köszönöm!
(#) Peti027 hozzászólása Szept 29, 2013 /

Apró észrevétel, a megjegyzésnél találtam 1 elírást:
"több féle fúrógépjez alkalmazható."

http://www.hestore.hu/prod_10023986.html
(#) Tocska válasza Peti027 hozzászólására (») Szept 29, 2013 /

Köszönjük az észrevételeket, javítva.
(#) pluto hozzászólása Szept 30, 2013 /

Sziasztok!

Ennél az elkónál hiányzik a méret: Low ESR
(#) kadarist válasza pluto hozzászólására (») Szept 30, 2013 /

Szia!
Nézd meg az adatlapot!
(#) pluto válasza kadarist hozzászólására (») Szept 30, 2013 /

Szia!

Megnéztem, de úgy kell kisakkozni. Meg egyébként is legyen egységes.
(#) _vl_ válasza kadarist hozzászólására (») Szept 30, 2013 /

Az adatlapok úgy általában a HEStore-ban tájékoztató jellegűek - vagy arra a termékre vonatkoznak, vagy nem.
(#) kadarist válasza _vl_ hozzászólására (») Szept 30, 2013 /

De ha így vesszük, akkor a mellé írt méretadat is az lenne, tehát úgy sem jobb a helyzet.
(#) Tocska válasza kadarist hozzászólására (») Szept 30, 2013 /

A műszaki paraméter hiányának több oka is lehet:
1, Mi sem tudjuk.
2, Még nem értünk az adatfeltöltés végére és hiányzik az adat.
3, Több beszállítótól, többféle paraméterrel érkezhet az alkatrész és még nem választottuk szét. Ami késik, nem múlik, előbb utóbb megtörténik majd ez is.
A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2013
(#) kadarist válasza Tocska hozzászólására (») Szept 30, 2013 /

Nem nekem volt gond a méretadat hiánya. Ha kell, akkor én csinálok neki helyet.
Következő: »»   104 / 176
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem