Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy hol lehet 2*50 Kohmos Lineris motoros (alps) pótmétert kapni? Bontott is jó! Köszi!
Tudnék itthon készíteni egy egyszerű monitor kábelből és 3db Rca csatlakozóbol készíteni ilyen kábelt? A Laptopot szeretném összekötni a tv-vel. Ha kivitelezhető kérlek írjátok le mit mivel kössek össze.
Kivitelezhető, de van készen is:Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Feb 28, 2014
Komplett tv táppanelt szeretnék venni belföldről. (Vestel 17PW25-4)
Tudnátok nekem üzletet mondani? Kugli barátunk a HQ és egy Kispesti céget talált. De biztos van még több cég is.
Sziasztok!
Tud valaki valamit erről a boltról: www.tapcsati.hu ? Pl. számlát tudnak adni, van-e üzlet... A hozzászólás módosítva: Márc 3, 2014
Kollegák!
Egy ilyen LC866432- re lenne szükségem. Van valakinek ötlete? A hozzászólás módosítva: Márc 5, 2014
Hali!
10k-s lineáris, kapcsolós potira lenne szükségem, de idehaza csak a Conradnal találtam megfelelőt, cirka 1000Ft-ért, miközben külföldi oldalon 0.8 euróért is láttam.... Nem tud valaki beszerzési forrást Az eredeti ilyesmi, csak műanyag tengelyes: Bővebben: Link A conradnal ilyet találtam: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Márc 5, 2014
Sziasztok!
Csepel, Szigethalom vonalon nem tudjátok hol van elektronikai bolt, ahol nyákot tudok venni? Előre is köszönöm. A hozzászólás módosítva: Márc 7, 2014
Elég lett volna egy sima "Köszönöm, de nem erre gondoltam" is.
Hali!
A képen látható nyomáskapcsolóhoz keresek membránt. Esetleg bontásból lenne valakinek? Köszönöm!
20-30 évvel ezelőtt dolgoztam egy speciális rephuzallal. Nem tudom mi a hivatalos neve. Vékony fehér, tömör szigetelt vezeték volt és az volt az érdekessége, hogy nem kellett blankolni, mert átforrasztható volt a szigetelés. Nagyon gyorsan és könnyen lehetett a nyák fólia oldalán átkötéseket készíteni vele. Vajon kapható ilyen Magyarországon? Ha nem, hogyan keressem az Ebay-en?
Inkább ehhez hasonló: Bővebben: Link
Hali. Ebay/Aliexpresen keresgélek ilyen, legalábbis hasonló trimereket. Miért a 90% trimer amit kidob többforgású, vagy azok az apró trimerek? Rossz név alatt keresek?
Variable resistor potentiometer néven keresd.Nem sok van belőle, inkább többfordulatút találsz...
Mi ilyet használunk: Bővebben: Link
Sziasztok!
Nem tudom, mennyire tartozik a topikba, de: használt kompakt fénycsövet honnan lehet diszkréten kukázni? Eddig akárhol voltam, mindenhol vagy zárt gyűjtő volt (Penny Market), vagy ciki lett volna guberálni, mert közvetlenül a pénztáraknál volt elhelyezve (Praktiker). Köszi előre is, aki ilyenhez ért!
Szia!
Vissza lehet ezeket vinni villanyszerelő boltokba is, ott ha kicsit is jóban vagy az eladóval még félre is tetetheted magadnak. Nekem is kellett 10db 9w-os hagyományos fénycső meg 3 takarékos, 1 héttel később mentem valamiért a boltba és már vette is elő hogy félretette nekem őket. A hozzászólás módosítva: Márc 10, 2014
Köszi! Villanyszerelő bolt pl a Lomex, hestore és hasonlók?
Nem, ezek elektronikai boltok. Ezek azok.
STK 4036-ot keresek, ha tudna segíteni valaki.
(Vagy más helyettesítőt.)
Sziasztok!
Nem tudom létezik-e az az eszköz, amit keresek, vagy van-e valami hasonló, amit át lehetne alakítani az igényeimnek. Olyan kütyü érdekelne, ami loggolja a feszültséget. Arra gondolok, hogy lealább 24 órán keresztül szeretném azt tudni, hogy mikor és mennyi ideig volt feszültség egy eszköz kimenetén. Tehát amikor aktív a kimenete az eszköznek, azt ez a kütyü eltárolná, hogy X órától Y óráig ment. (akár egy nap többször is) és ez visszanézhető lenne valamilyen formában.
Ezek közül valami belefér a költségvetésbe?
Hmmm ez nem is lenne rossz: Bővebben: Link csak drágállom, ennyit nem akarok kiadni érte, pláne, hogy vagy 2 alkalomra kell. Kár, hogy ennyi, akkor gondolkodok valami más megoldáson. Már azon is gondolkodtam, hogy rakok egy izzót a készülék kimenetére, beállítok egy digit fényképezőt 16GB sd kártyával, legrosszabb képminőségben, hátha elférne rá 24 óra videó és akkor PC-n visszakeresném, hogy mikor volt a kimenetén valami...
Esetleg ilyesmi? Bár ehhez kellene még kiegészítésként valami, ami az időt kiküldi. 50$ környékén lehet kapni IP kamerákat, amiket egy záró kontaktussal lehet vezérelni,és az eseményekről email-t küld. A legelvetemültebb ötletem az, hogy a router logjában rögzíthető pár esemény, például DHCP kliens bejelentkezése. Milyen pontosság, és mekkora intervallum a cél, illetve hány eseményt kellene rögzíteni?
A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2014
Pontosságnak elég a perc, intervallumnak 24 óra lenne jó, esemény? Hmm igazság szerint nem tudom pontosan, szerintem 10 alatt lenne 4-5-6, de 10-nél nem több szerintem. És kb cask egyszer szeretném használni. :/ Ezért nem is szeretnék vlaami nagy pénzt belefektetni, ha más nem tényleg marad a kamerás, vagy Sprofan kollega mondta, hogy telefonokra van olyan alkalmazás, ami képeket készít percenként. Esetleg még azt tudnám megcsinálni, mert az jóval kevesebb helyet igényel, illetve a kép létrehozásának időpontjából látható lenne, hogy mikor világított az izzó.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Eddig akárhol voltam, mindenhol vagy zárt gyűjtő volt (Penny Market), vagy ciki lett volna guberálni, mert közvetlenül a pénztáraknál volt elhelyezve (Praktiker). Köszi előre is, aki ilyenhez ért!