Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy hol lehet 2*50 Kohmos Lineris motoros (alps) pótmétert kapni? Bontott is jó! Köszi!
Tudnék itthon készíteni egy egyszerű monitor kábelből és 3db Rca csatlakozóbol készíteni ilyen kábelt? A Laptopot szeretném összekötni a tv-vel. Ha kivitelezhető kérlek írjátok le mit mivel kössek össze.
Kivitelezhető, de van készen is:Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Feb 28, 2014
Komplett tv táppanelt szeretnék venni belföldről. (Vestel 17PW25-4)
Tudnátok nekem üzletet mondani? Kugli barátunk a HQ és egy Kispesti céget talált. De biztos van még több cég is.
Sziasztok!
Tud valaki valamit erről a boltról: www.tapcsati.hu ? Pl. számlát tudnak adni, van-e üzlet... A hozzászólás módosítva: Márc 3, 2014
Kollegák!
Egy ilyen LC866432- re lenne szükségem. Van valakinek ötlete? A hozzászólás módosítva: Márc 5, 2014
Hali!
10k-s lineáris, kapcsolós potira lenne szükségem, de idehaza csak a Conradnal találtam megfelelőt, cirka 1000Ft-ért, miközben külföldi oldalon 0.8 euróért is láttam.... Nem tud valaki beszerzési forrást Az eredeti ilyesmi, csak műanyag tengelyes: Bővebben: Link A conradnal ilyet találtam: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Márc 5, 2014
Sziasztok!
Csepel, Szigethalom vonalon nem tudjátok hol van elektronikai bolt, ahol nyákot tudok venni? Előre is köszönöm. A hozzászólás módosítva: Márc 7, 2014
Elég lett volna egy sima "Köszönöm, de nem erre gondoltam" is.
Hali!
A képen látható nyomáskapcsolóhoz keresek membránt. Esetleg bontásból lenne valakinek? Köszönöm!
20-30 évvel ezelőtt dolgoztam egy speciális rephuzallal. Nem tudom mi a hivatalos neve. Vékony fehér, tömör szigetelt vezeték volt és az volt az érdekessége, hogy nem kellett blankolni, mert átforrasztható volt a szigetelés. Nagyon gyorsan és könnyen lehetett a nyák fólia oldalán átkötéseket készíteni vele. Vajon kapható ilyen Magyarországon? Ha nem, hogyan keressem az Ebay-en?
![]()
Inkább ehhez hasonló: Bővebben: Link
Hali. Ebay/Aliexpresen keresgélek ilyen, legalábbis hasonló trimereket. Miért a 90% trimer amit kidob többforgású, vagy azok az apró trimerek? Rossz név alatt keresek?
Variable resistor potentiometer néven keresd.Nem sok van belőle, inkább többfordulatút találsz...
Mi ilyet használunk: Bővebben: Link
Sziasztok!
Nem tudom, mennyire tartozik a topikba, de: használt kompakt fénycsövet honnan lehet diszkréten kukázni? ![]() ![]()
Szia!
Vissza lehet ezeket vinni villanyszerelő boltokba is, ott ha kicsit is jóban vagy az eladóval még félre is tetetheted magadnak. Nekem is kellett 10db 9w-os hagyományos fénycső meg 3 takarékos, 1 héttel később mentem valamiért a boltba és már vette is elő hogy félretette nekem őket. A hozzászólás módosítva: Márc 10, 2014
Köszi! Villanyszerelő bolt pl a Lomex, hestore és hasonlók?
Nem, ezek elektronikai boltok. Ezek azok.
STK 4036-ot keresek, ha tudna segíteni valaki.
(Vagy más helyettesítőt.)
Sziasztok!
Nem tudom létezik-e az az eszköz, amit keresek, vagy van-e valami hasonló, amit át lehetne alakítani az igényeimnek. Olyan kütyü érdekelne, ami loggolja a feszültséget. Arra gondolok, hogy lealább 24 órán keresztül szeretném azt tudni, hogy mikor és mennyi ideig volt feszültség egy eszköz kimenetén. Tehát amikor aktív a kimenete az eszköznek, azt ez a kütyü eltárolná, hogy X órától Y óráig ment. (akár egy nap többször is) és ez visszanézhető lenne valamilyen formában.
Ezek közül valami belefér a költségvetésbe?
Hmmm ez nem is lenne rossz: Bővebben: Link csak drágállom, ennyit nem akarok kiadni érte, pláne, hogy vagy 2 alkalomra kell. Kár, hogy ennyi, akkor gondolkodok valami más megoldáson. Már azon is gondolkodtam, hogy rakok egy izzót a készülék kimenetére, beállítok egy digit fényképezőt 16GB sd kártyával, legrosszabb képminőségben, hátha elférne rá 24 óra videó és akkor PC-n visszakeresném, hogy mikor volt a kimenetén valami...
Esetleg ilyesmi? Bár ehhez kellene még kiegészítésként valami, ami az időt kiküldi. 50$ környékén lehet kapni IP kamerákat, amiket egy záró kontaktussal lehet vezérelni,és az eseményekről email-t küld. A legelvetemültebb ötletem az, hogy a router logjában rögzíthető pár esemény, például DHCP kliens bejelentkezése. Milyen pontosság, és mekkora intervallum a cél, illetve hány eseményt kellene rögzíteni?
A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2014
Pontosságnak elég a perc, intervallumnak 24 óra lenne jó, esemény? Hmm igazság szerint nem tudom pontosan, szerintem 10 alatt lenne 4-5-6, de 10-nél nem több szerintem. És kb cask egyszer szeretném használni. :/ Ezért nem is szeretnék vlaami nagy pénzt belefektetni, ha más nem tényleg marad a kamerás, vagy Sprofan kollega mondta, hogy telefonokra van olyan alkalmazás, ami képeket készít percenként. Esetleg még azt tudnám megcsinálni, mert az jóval kevesebb helyet igényel, illetve a kép létrehozásának időpontjából látható lenne, hogy mikor világított az izzó.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |