Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Átgondolt, szép kivitelezés.
Ha csak két utcányira laktok, egy RF modul pár másodpercenként adhatna egy "OK" jelet? Ha kimarad, az szabotázst jelent. A hozzászólás módosítva: Okt 28, 2013
Ugyan az elektronika csak egy izzó lesz benne, de hamarosan elkészül a hangulatvilágítás otthonra
Aki nem akkora autóbuzi mint én, annak elmondom: alul gt2052 turbó kompresszorháza, fölötte MZ-ről való gumi szívótorok, fölötte a "lámpaernyő" egy direktszűrő. Tudni kell róla, hogy nagyon vékony pamutréteg fémhálóra feszítve, ezáltal a fény átszivárog rajta, és egyfajta hangulatvilágításnak használható ![]() *szerk: Ja és a képen a vaku miatt, úgy látszik mintha koszos szürke lenne, de valójában szép tiszta piros pamut . A hozzászólás módosítva: Okt 28, 2013
Ja akkor jó. Én amivel találkoztam freki váltó, az azért melegedett sajnos. Igaz olyan helyen is volt sajnos.
Sziasztok.
Ujjgyakorlatként épült egy Mule2 Z573M csövekkel. A dobozért és a Nyákokért ismételten szeretnék köszönetet mondani H2Opok barátomnak. Még több kép a szokásos Galéiában
Nagyon tetszetősek a munkáid! Gratulálok hozzá!
Látom különösen vonzódsz a NIXIE csövekhez....
Valami doksi van hozzá? Vagy NYÁK és kapcsolási rajz...vagy ez KIT volt? Köszi!
Gratulálok, szép munka!
Üdv, ma elkészültem a mateatek féle smw3-as fémkereső paneljával, az élesztés még hátra van, ill 4 poti rámegy.
A hozzászólás módosítva: Nov 1, 2013
Szép panel, szép munka, sikeres élesztést hozzá.
Szép lett!
Még pozíció rajzot vasalni nem próbáltál? Megéri. ![]() Illetve a sok átkötést nem lehetett volna csökkenteni?
Üdv köszönöm, a nyákot fotózom, rajzolat vasaláson gondolkodtam sokszor, sokat dobna rajta, ill az összeszerelést is megkönnyíti.
Ugye elolvastad a téma címét? Ezzel a kérdéssel ebben a topicban erősen offolsz...
![]() ITT leszel. A hozzászólás módosítva: Nov 1, 2013
Sziasztok! Régebben csináltam egy kettős tápegységet, gondoltam megosztom veletek. A vezetékezés nem lett a legszebb, így sikerült, a következő majd szebb lesz.
Ez pedig egy, az oldalon is megtalálható forrasztóállomás.
Elég jó lett.
És mik a paraméterei a tápegységednek?
Az utolsó Quad 405-nél közzétett képeknél Alkotó fórumtársunk hiányolta a védelmet....
Megelégedésére pótolom a készre szerelt erősítő fotóit. Remélem KIFOGÁSTALANRA sikerült. Üdv.: Q
Egyenlőre csak így tudja a kiírni a dátumot, a hét napját és a hétszámot. A beállításokat PC -ről soros vonalon (USB - uart átalakítós vagy Bluetooth -os kapcsolat) lehet elvégetni.
Akkor kifogástalan, ha Te nem találsz benne kifogást. Más véleménye itt nem számít. Illetve a küllem és a konstrukciós megoldások mellett, nem elhanyagolható szempont az a hangi élmény, amit nyújt neked.
Nekem tetszik! Bár a biztosítékokat könnyebben cserélhető verzióban helyezném el, és a 230V-os aljzaton is szigetelném a vezetékeket.
Semmi szükség a megerősített szigetelésre! Mechanikai igénybevételnek nincs kitéve, a szabvány is engedi az 1x üzemi szigetelést!
Jó hogy nem azt tanácsolod hogy az egész dobozt öntse ki műgyantával... ![]() Tényleg jó lett, egyedül a papírra nyomtatott felíratok csapják agyon azt a precízséget amellyel az egészet szeretted volna megáldani. Az elég kókány és murtcz hangulatot teremt! De összességében Alkotóval értek (kivételesen ) egyet! Ha szépen szól, mindennél többet jelent! A hozzászólás módosítva: Nov 1, 2013
Sziasztok!
Szerintem is elég jó lett,csak éntudnám néha így elkészíteni főleg az előlapot.
Szerintem ez is tökéletesre sikeredet.
Én mindig felhívom a fórumozók figyelmét az érintésvédelmi szabályokra, mert nagyon fontosak. Ez mondjuk nem érintésvédelem de hiányzik a primer oldali biztosító. A készülék előlapján viszont megtévesztően a kétszeres szigetelés jele látható.
Ráadásul a védőföld is be van kötve. Kettős szigetelésnél ezt nem illik!
"II. érintésvédelmi osztály: kétszeres (kettős), vagy megerősített szigetelésű. Tilos földelni. A berendezésen (vagy leírásában) kettős vonal által határolt négyzet jelöli."
Nincs ezzel a forrasztóállomással semmi gond csak az építője figyelmét hívtam fel, hogy ha legközelebb készüléket tervez ezeket is vegye figyelembe.
Tilos???Baj ha valaki bebiztostja magát,vagy a gépet .Nem értem,hogy mi a kifogás ez ellen.
A kapcsolásnak sem árt,ha nem köti össze a földpontal.Ha áram alatt mérne és fesz kerülne a trafó vasra akkor ez nem is tilos,hanem életmentő.Szerintem! |
Bejelentkezés
Hirdetés |

@kocsgab002 Szép, mint mindig