Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Jókívánság
Kellemes karácsonyt mindenkinek ! Cső csövön ne maradjon és az elektromotoros erő legyen veletek.
Hajgató István
Mindenkinek kellemes ünnepeket, és forrasztgatással teli, áramütés mentes újévet kívánok!
HEPI NYÚ JÉR!
Mindenkinek boldog karácsonyt és csöves erősítő forrasztgatással teli boldog új évet kívánok mindenkinek!
Müszi
Boldog Karácsonyt, és elektronikában gazdag Boldog új évet kívánok mindenkinek.
Kellemes karácsonyi ünnepeket, és Boldog (Jobb) Új Évet Kívánok minden fórumozónak!
Félvezetőkben gazdag, feszültségmentes,torzítatlan boldog karácsonyt mindenkinek!
Kellemes ünnepeket mindenkinek! Aztán a kezetekre vigyázzatok/ nehogy rálépjenek miközben négykézláb másztok/
Köszönve a moderátorok fáradhatatlan munkáját és türelmét, miden fórumtársamnak szintén boldog és békés karácsonyt és új évet kívánok!
Diem festam beatam et annum novum felicem, fastum!
(Ez latin)
Minden Kedves elektromos sűtőben sült
gazdag 2008 ÚJÉVET! UI:Ki milyen piát szeret? Én fütyülős,de "égeti" utána a gyomrot,és vhol hubertust is,de annak sz*r az ize
Óncseppekben gazdag, égési sérülésektől mentes, békés, boldog ünnepeket, és villámcsapások nélküli új évet kívánok minden kedves fórumtársamnak!
Kellemes Ünnepeket Minden Kedves Fórum Társamnak !!!
Az ünnepek között is legyen ón füsttól "szagos " a műhelyetek !
Kellemes Ünnepeket mindenkinek! és hosszú szünetet
És teszek egy felelőtlen kijelentést: Jövőre megpróbálom többet használni a fényképezőgépet. Deguss örömére/bánatára. Üdv mindenkinek Tóbi
Boldok Karácsonyt mindenkinek.
És félvezető-füstszagtól mentes, forrasztásban, sikeres vizsgákban, miegyebekben gazdag Boldog Új Évet!
Kellemes karácsonyt mindenkinek!
szikrázik a konektor nevetésünk mesze szál és az eloszto a háromnyolcvan már mesze száll trafo bug trafo bug trafo csörög és gug
átköltöt karácsonyi dal, mindenkinek kellemes ünepeket és boldod uj évet!!!
Kellemes Ünnepeket Minden Kedves Fórum Társamnak !!!
Kellemes ünnepeket kívánok mindnekinek, és sok elektronikát a jövő évre is
Mindenkinek minden jót, de ne feledkezzetek meg a Karácsony valódi jelentéséről. A Karácsony ugyanis nem az ajándékozás ünnepe.
Szerintem ezt a mai világunkban, főleg inkább a fiatalok körében, rosszul értelmezik. Persze kitől tanulja a gyerek, hogy hogy's mint van ez, ha nem a szüleitől... De akkor is mindenkinek meghitt, békés, nyugodt és szerény Karácsonyt kívánok, még akkor is ha 120e Ft-os Wellert kért a Jézuskától. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

gazdag 2008 ÚJÉVET!
:gun: