Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Zavart jel kábeltévén

Témaindító: prst14, idő: Márc 5, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   2 / 2
(#) Gery78 válasza Beaver hozzászólására (») Feb 14, 2014 /

Nincs mit!

Hát igazából ezt én úgy oldottam meg, hogy rendesen bekötöttem az elosztószekrénybe, ahol a védőföldelés ki van alakítva. Onnan kihúztam egy Zöld-Sárga vezetéket (szépen kábelcsatornában, ahogy illik), és egy saruval rákötöttem a Splitterre. Úgyhogy csak óvatosan a villanyszereléssel, tessék szépen szakszerűen bekötni, nem a konnektor védőföldjére rátekerni! Jó?
Szerintem amit Gafly mester is javasol azt vedd meg, ha neki már bevált, de ha nincs kedved elmászkálni, vagy pénzt költeni, akkor meg is építheted a cikkben leírt kütyűt.
(#) Beaver válasza Gery78 hozzászólására (») Feb 14, 2014 /

Én kérlek csakis kultúrált megoldásokban gondolkodom! Egyébként a cikk amit linkeltél, nagyon jó, épp azt olvasom.
(#) Gery78 válasza Beaver hozzászólására (») Feb 14, 2014 /

Persze, csak úgy lehet valamihez hozzányúlni. Örülök, hogy tetszik a cikk, majd írjál hogy mit sikerült elérni, hogy megszűnt-e a csíkozás.
(#) Beaver válasza Gery78 hozzászólására (») Márc 4, 2014 /

Hali!

Ezt vettem végül: http://www.betacom.hu/csatlakozo-adapter-aljzat/foldhurok-levalaszt...u.html

és tökéletesen megoldotta a problémát. Köszi a segítséget!
Következő: »»   2 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem