Fórum témák
» Több friss téma |
Élesítettem a rendszert, ég a ready és armed led, de egyfolytában csipog is mellé. Miért nem hallgat el a csipogás?
Üdvözletem !
Van egy 10 éves 1565-ös dsc-m, amit most szeretnék használni. A hiba a következő: a system folyamatosan sárgán ég. Az érzékelő eolra van kötve. *2 Idő, táp hiba. Már az időt sem engedi beállítani: *6 1565 1 111 beírása után 3-at pittyeg, azt semmi. (1111 010102 helyet) Mindenféle érzékelő, sziréna nélkül is lehet-e programozni? Ha hibás a akkumulátor lehet-e programozni? Már 2 hete vacakolok vele. Köszi
Ezeket én is próbáltam, de újraindítás nem volt, köszi szépen hétvégén megpróbálom. Viszont még egy hiba van azóta, úgy programoztam a riasztót, hogy kikötöttem a "bell+"-t, hogy a ne zavarjam a szomszédokat, miután visszakötöttem a sziréna nem szól riasztás alatt... Csak a telefonhívás működik ugye az 1 meg a 3helyen. Újraindítás ezt is megoldja, vagy én nyomkodhattam félre valamit?
Kikapcsolható egyáltalán a sziréna? Vagy késlsltethető a hangos jelzés? Mert még ezekre gondoltam. De a leírásban nem találtam ilyeneket. Előre is köszönöm!
Nincs beállítva késleltetett kilépés? Mennyi időn keresztül próbáltad hogy elhallgat-e?
Szia
A *6 után a mesterkod kell ami valoszinü hogy a mindennapban használt kodod utánna 1 és utánna óra perc hona nap év. A máski dolog az aksi, simán ki kell cserélni. Akár szüzen is lehet programozni de a sziréna áramkörbe rakj egy 2,2k-s ellenállást.
Valaki, aki àllított màr be ilyet, tudna nyomni a sajàtjàról egy printscreent? Nagy segítség lenne. (Meg azoknak, akik még eloszor allitanak be telefonos értesítést.)
Köszi szépen mindenkinek a segítséget, minden működik. Nélkületek nem sikerült volna!
Még egy kérdés: az érzékelőmet kicsit erősebbre kell állítanom, és van valami amivel nem vagyok tisztában. DSC LC-100-PI érzékelőnél van a PET jumper 3 pinnel (15 és 25 kg állítási lehetőséggel) amit teljesen levettem mivel nincs kisállat a helyiségben, de mi az a PULSE jumper túloldalt 4 pinnel, amin a jumperrel választani lehet 5-8m, 5-15m, 12-15m-et (illetve ft-ben is fel van tüntetve). Ezzel is lehet az érzékelés távolságát növelni vagy mi egyébre való? Mert jelenleg ha belépek az ajtón, nem érzékel semmit csak ha teszek egy lépést előre...
Kedves Kovabe!
Ezt benéztem rendesen, köszönöm a segítséget!
Kompatibilis a 1404RKZ a PC 1616-al, próbálta már valaki.
Szia
Még nem probáltam de visszafelé müködöképes mert azt már töbször cseréltem.
Sziasztok! Azt szeretnék kérdezni, hogy van lehetőség arra, hogy a billentyűzeten az F, A, P -ből bármelyik kettőt beprogramozzam arra, hogy ha megnyomom akkor az 1, vagy a 2 partíciót válassza ki egyből és ne kelljen mindig előbb a # majd az 1, vagy 2 billentyűt lenyomnom pár másodpercre a partíció kiválasztásához, ha csak az egyik partíciót akarom élesíteni.
*8 xxxx 000 [Funkció bill száma 1-5] [01 vagy 02 a partíció száma]
Sziasztok! Van még egy kis gondom. Az 1. partíció gond nélkül aktiválódik meg minden. DE a 2. partíciót ha aktiválni szeretném, a kód beírása után hosszan sípol egyet és nem csinál semmit ( a ready továbbra is ég). Ha hibakódkeresést végzek (*2) akkor pedig villog egyfolytában a system. Erre nem találtam leírást a hibakódok között, mi lehet ez, miért nem tudom aktiválni a 2. partíciót??
Végigpróbáltam a *2,*3 kódokat is, de csak a system világít továbbra is. De megfigyeltem, hogy ha átkapcsolok a 2.partícióra élesítéshez ég a ready, de ha mozgás történik a zónábal elalszik a ready és kigyúl a 2. zónát jelző led (arra van kötve az ott található érzékelő) majd ha megszűnt a mozgás elalszik és ismét világít a ready..
Időközben érdekes módon master kóddal tudtam aktiválni a 2. partíciót is, azonban annak ellenére, hogy késleltetett zóna mégis azonnal megszólalt mihelyt észrevett. Mostmár tényleg belezavarodtam...
Jó lenne valami skicc, a zónák és particiók elosztásáról
Bocsi, megoldódott. A hosszú sípszó az a jelszó elutasítása volt. A usert egyszerűen elfelejtettem a 2. partícióban is engedélyezni... A késleltetést majd holnap megpróbálom még egyszer, ma már nem stresszelem tovább a szomszédokat.
![]()
Üdvözlet.
Segítséget szeretnék kérni,egy régi riasztó bekötéséhez.Ha valaki egy rajzot készítene,nagyon megköszönném. Amit nem értek az a mozgásérzékelő bekötése,ill honnan vegyek le negatívot. Előre is köszönöm,ha valaki megszán.....
Tisztelt forum társak, segítségeteket szeretném kérni. Lakásomban lévö 1616 központom pc 1555rkz kezelőjét lecseréltem pk5501 ikonos kezelőre melyet bontásból szereztem, de nem jelzi ki a zónák változását. Leírásokból nem igazán jöttem rá hogy mi a probléma. Segítségeteket előre is köszönöm.
Felismertetted illetve particiórendelés megvolt?
Indítsd újra a rendszerfelügyeletet.
Köszönöm a gyors segítséget, sajnos probáltam a rendszerfelügyelet ujraindítását, de nincs változás Egyébként egy particíom van. A mozgo zonákat csak egy nyitott ajto szimbolummal jelzi.
Nyomd meg a jobbra vagy a balra nyilat és mutatja a zonát.
Köszönöm Kovabe, ez igy valoban müködik, de csak addig amig vissza nem adja az órát. Vagy ennek így kell lennie?
Azt hiszem meg találtam, az a bizonyos aktív zona felülírja az orát opcio- holnap kiprobálom.
Sziasztok!
Bontásból megmentettem egy Bentel BGSM-G-t. Egy elhalálozott DSC központra volt kötve. Gondoltam rákötöm a Paradox 728 Ultra központomra, ami jelenleg is jól szuperál vezetékes telefonon keresztül. a kérdésem az lenne, hogy a BGSM inputra (mondjuk föld + L1) a Paradox Pgm1 kimenetét kötöm, és felprogramozom sms-küldésre a BGSM-et, akkor az így működő képes lesz, tud ez a készülék contac-id-ből sms-t küldeni? Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Ma vettem egy PC585-ös központot, és nem értem miért, de a belépési késleltetést nem akarja csinálni. Próbáltam dls5-öt , de nem ismeri, no meg a panelkódot sem tudom. Szóval, nem tudja valaki, hogy ha a kilépési késleltetés megy, a belépési nem (pedig azonos időket adtam meg neki) akkor mi a baja lehet? Mit kell melyik szekcióba megadnom még? Előre is köszönöm
A belépési útvonalak zónái megfelelő típusúak?
Mennyi időn belül mész vissza, 585-ben van egy időablak ami arra szolgál ha kimész és zárás után valaki visszalök akkor nincs belépési késleltetés.
Szia!
A zónák: 01, 03, 03, 03 Viszont azt nem tudtam, hogy van ilyen funkciója, hogy ha túl hamar visszamegyek, akkor nincs késleltetés. Amúgy pár másodpercen belül próbálkoztam. Lehet, ez a baj....... Délután ha hazamegyek kipróbálom. Köszönöm a tippet. |
Bejelentkezés
Hirdetés |